- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi minikamONUR
-
Canim benim kahve akintim ve agrim var sende de oluyo mu
Vajinal ultrasondan korkmayin hic ben cok korkuyodum mecbur kalip bakildim hic acimadi bileBende 6+1 hamileyim ancak 7.haftada duyulurmuş kalp atışları. Simdi gitsem vajinal ultrasondan çekiniyorum. Beklesem sabırsızlanıyorum endişelerim artıyor acaba duyacakmıyız diye ne yapsam bilemedim
Kaçıncı haftada gittiniz ?Vajinal ultrasondan korkmayin hic ben cok korkuyodum mecbur kalip bakildim hic acimadi bile
merhaba, sanırım aynı durumdayız :)bende kasımda doğan biri olarak kasım annesiyim. 3-4 haftada beta kan değerim 933 lerdeydi.şimdi 6.haftamdayım. bu akşam ilk dr kontrolüme gideceğim. dilerim kese görünür ve sevincim boşa gitmez. sabahları hafif hafif bulantılar başladı bu hafta itibari ile, aşırı duygusal oldum tüye, böceğe, herşeye ağlıyorum :) doğum korkusu vs şuan aklımda yok çünkü bu 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum. ama eminim hızlıca bitecek, hiç bir şey anlamadan. rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.
Cnm mutlaka dktra git ozaman cunku bende sadece yerlesme kanamasi olmustu 1kere devami glirse Allah korusun sagliksiz olabilir.mutlaka git ihmal etme....saglikli hamilelikler diliyorum canimCanim benim kahve akintim ve agrim var sende de oluyo mu
Gordunuzmu keseyi.bde cok duygusalim ya herseye agliyorumbende kasımda doğan biri olarak kasım annesiyim. 3-4 haftada beta kan değerim 933 lerdeydi.şimdi 6.haftamdayım. bu akşam ilk dr kontrolüme gideceğim. dilerim kese görünür ve sevincim boşa gitmez. sabahları hafif hafif bulantılar başladı bu hafta itibari ile, aşırı duygusal oldum tüye, böceğe, herşeye ağlıyorum :) doğum korkusu vs şuan aklımda yok çünkü bu 9 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum. ama eminim hızlıca bitecek, hiç bir şey anlamadan. rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin.
merhaba, sanırım aynı durumdayız :)
ilk kontrol nasıldı ?
Benim yarın ilk kontrolüm ve çok heyecanlıyım, keseyi göreceğimiz için. Umarım her şey yolunda gider...
merhaba. evet midem bir yandan duygular öbür yandan sabrımı sınıyorlar adeta :) kese göründü ama ben o kadar halsizim ve kötüyüm ki sevinemiyorum bileGordunuzmu keseyi.bde cok duygusalim ya herseye agliyorum
6.haftamda gityim ben bakildi kalp atisini duydumKaçıncı haftada gittiniz ?
Bende asiri halsizim kimse anlamiyo beni bulasik yikamak bile benim icin cok yorucu atamam oldu cok sukur nasil baslicam ise bu halsizlikle bilmiyorummerhaba. evet midem bir yandan duygular öbür yandan sabrımı sınıyorlar adeta :) kese göründü ama ben o kadar halsizim ve kötüyüm ki sevinemiyorum bile
Simdilik yok kanamam ama agrim var karnimda vajinal bolgemde aci hissediyorumCnm mutlaka dktra git ozaman cunku bende sadece yerlesme kanamasi olmustu 1kere devami glirse Allah korusun sagliksiz olabilir.mutlaka git ihmal etme....saglikli hamilelikler diliyorum canim
Bende asiri halsizim kimse anlamiyo beni bulasik yikamak bile benim icin cok yorucu atamam oldu cok sukur nasil baslicam ise bu halsizlikle bilmiyorum
çok zor valla çok zor. istifra etmekten yüzüm benek benek oldu. yaşayan bilir, biizm dışımızda bizi kimse anlamaz maalesef
Selam, şimdi doktordan geldim. Kese oluşmuş çok şükür. Şimdi bebişin oluşmasını bekliycez, nasıl sabrederim bilmem :)merhaba. valla ben 2 gündür çok köyüm. halim yok ve istifta ettim. bugünde işe geldim ama ruhlar aleminde gibiyim. evet çok şükür kese göründü, içinde bebişte var, haftaya çarşamba kalp atışları için çağırdı doktorum. heyecan vardı tabi korkuda. acaba kese var mı yok mu endişesi oluyor ister istemez. baktırınca rahatlıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?