2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Şeker yüklemesi yaptırdınızmı kızlar yuksek çıkan varmı

ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşunmuyorum kızlar. zararlıymış. eskiden şeker yuklemesimi varmış canım. doktorlar pirim alıyomuş her şeker yuklemesi başına
bende karşıydım ailemde oldugu için doktorum yapılması lazım dedi iyikide yaptırmışım şekerim yüksek cıktı yaptırmasaydım bilmicektim daha kötü şeyler olabilirdi belki son aylar şekeri yüksek olup rahatsızlanan erken dogum yapan baya kişiler var enazından önlemimi almış olucam

ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşunmuyorum kızlar. zararlıymış. eskiden şeker yuklemesimi varmış canım. doktorlar pirim alıyomuş her şeker yuklemesi başına

Eger gebeliginizin başından itibaren şekerli besinler, hamur işleri tuketmiyor ve çok dikkat ediyor ve doğuma kadar da bu disiplinde olacaksaniz evet yaptirmaniza gerek yok ama degilseniz ve de şeker intoleransiniz varsa ne olacak???

kızımdayken yapmıslardı ozamn zararlı dıyen yoktu tabı..bu sefer yaptırmadım prım almalarıda ayrı garıp saglımızla oynuyorlar demekkı

28+4teyim bugun. Sali gununden beri kasiklarimdan bacaklarimin ic kismina dogru agrilar basladi. Yatarken degil de ayaga kalktigimda ya da oturduktan sonra kalktigimda oluyor. Sali gunu ilk gun cok siddetliydi, sonra da rahatsizlik devam etti cok siddetli olmasa da..
Kalktigimda karnimi alttan tutma.ihtiyaci duyuyorum. Sanki catim sagdan soldan agriyor.
Idrarimda enfeksiyon cikmisti ama kulturde ureme olmamisti, ilac vermedi doktor.
Yarin muayenem var. Umarim ciddi bir sorunum yoktur. Bugune kadar hic ilac da vermediler folik asit disinda.

Aynı haftadayız canım bendede olmaya basladı doktorum Rahmi'nin büyümesinden kaynaklıyor Dedi şiddetli agrı kan ve suyun gelirse hemen gel Dedi bendede enfeksiyon var hala geçmedi ilaç içmeme rağmen oda agrı yapabılıyormus ama aşırı degil.kan ilacı vitamin ilacı vermeleri lazım

Gecmis olsun..bendede oluyor bazen dinlenince geciyor..kizimda boyle degildi sanki bu ufakluk erken gelcek gibi

Coksu ic canim ilactan bile daha etkili olur

Bebislerinizin ismine özel emzik zinciri yapiyorum ilgilenirseniz buradayim..hayirli dogumlar

Eklentiler

• IMG_20160824_083621.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20160826_133714.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20160824-WA0005.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 46
kızlar kayınvalidemle yaşıyorum. 7buçuk aylık hamileyim kafayı yemek uzereyim. kaynanam annem daha karnımdaki bebeğe bişiy almadı diye soyleniyor. kendisi sanki dunyaları bağışlıyor bi don bi atletle neyse. annem bebek yatağı almayı duşunuyor bana. şimdi kayınvalidem almasın dedesi alacak ona. yok annene sevdirmeyecem bebeği falan laflara bak. şimdi bana soyleyim ben ne diyeyim bu kadına bana akıl verin. artık aklım bana yetmiyor kızlar valla(

Korku had safhada...nasil dogurcagimada karar veremiyorum...ama korkuykrum hemde cok dogduktan sonra nasi bakcam ya hasta olursa diyede evhamlanmaya basladim...hayirlisi bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…