- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
- Konu Sahibi minikamONUR
-
ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşunmuyorum kızlar. zararlıymış. eskiden şeker yuklemesimi varmış canım. doktorlar pirim alıyomuş her şeker yuklemesi başınaŞeker yüklemesi yaptırdınızmı kızlar yuksek çıkan varmı
bende karşıydım ailemde oldugu için doktorum yapılması lazım dedi iyikide yaptırmışım şekerim yüksek cıktı yaptırmasaydım bilmicektim daha kötü şeyler olabilirdi belki son aylar şekeri yüksek olup rahatsızlanan erken dogum yapan baya kişiler var enazından önlemimi almış olucamben şeker yüklemesi yaptırmayı düşunmuyorum kızlar. zararlıymış. eskiden şeker yuklemesimi varmış canım. doktorlar pirim alıyomuş her şeker yuklemesi başına
ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşunmuyorum kızlar. zararlıymış. eskiden şeker yuklemesimi varmış canım. doktorlar pirim alıyomuş her şeker yuklemesi başına
ben şeker yüklemesi yaptırmayı düşunmuyorum kızlar. zararlıymış. eskiden şeker yuklemesimi varmış canım. doktorlar pirim alıyomuş her şeker yuklemesi başına
Sevgili zanaaa, Muhtemel dogum tarihimiz ayni gözüküyor
Aynı haftadayız canım bendede olmaya basladı doktorum Rahmi'nin büyümesinden kaynaklıyor Dedi şiddetli agrı kan ve suyun gelirse hemen gel Dedi bendede enfeksiyon var hala geçmedi ilaç içmeme rağmen oda agrı yapabılıyormus ama aşırı degil.kan ilacı vitamin ilacı vermeleri lazım28+4teyim bugun. Sali gununden beri kasiklarimdan bacaklarimin ic kismina dogru agrilar basladi. Yatarken degil de ayaga kalktigimda ya da oturduktan sonra kalktigimda oluyor. Sali gunu ilk gun cok siddetliydi, sonra da rahatsizlik devam etti cok siddetli olmasa da..
Kalktigimda karnimi alttan tutma.ihtiyaci duyuyorum. Sanki catim sagdan soldan agriyor.
Idrarimda enfeksiyon cikmisti ama kulturde ureme olmamisti, ilac vermedi doktor.
Yarin muayenem var. Umarim ciddi bir sorunum yoktur. Bugune kadar hic ilac da vermediler folik asit disinda.
28+4teyim bugun. Sali gununden beri kasiklarimdan bacaklarimin ic kismina dogru agrilar basladi. Yatarken degil de ayaga kalktigimda ya da oturduktan sonra kalktigimda oluyor. Sali gunu ilk gun cok siddetliydi, sonra da rahatsizlik devam etti cok siddetli olmasa da..
Kalktigimda karnimi alttan tutma.ihtiyaci duyuyorum. Sanki catim sagdan soldan agriyor.
Idrarimda enfeksiyon cikmisti ama kulturde ureme olmamisti, ilac vermedi doktor.
Yarin muayenem var. Umarim ciddi bir sorunum yoktur. Bugune kadar hic ilac da vermediler folik asit disinda.
Aynı haftadayız canım bendede olmaya basladı doktorum Rahmi'nin büyümesinden kaynaklıyor Dedi şiddetli agrı kan ve suyun gelirse hemen gel Dedi bendede enfeksiyon var hala geçmedi ilaç içmeme rağmen oda agrı yapabılıyormus ama aşırı degil.kan ilacı vitamin ilacı vermeleri lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?