- Konu Sahibi minikamONUR
-
bende düşünüyorum inş bi aksilik olmazsa sezeryan 2. tercihim her zamankızlar aranızda normal doğum düşunen varmı
tabiki hissediyorum ben 17. haftamda hissetmeye başlamıştım. şuan 22haftalıkKızlar bebişin hareketlerini hissediyorum artıksizde durumlar nedir? Artık Kocaman oldular
Maşallah gümbür gümbür benimkide Allah sağlık versin yavrularimizaKızlar bebişin hareketlerini hissediyorum artıksizde durumlar nedir? Artık Kocaman oldular
Eziyet ediyorsun kendıne Can'ım hamileliğin tadını cıkar bence düşünme bunları gebeliğinde hersey normalse niye korkuyorsun ki bebeğide strese sokuyorsun içini ferah tut Allah'ın izniyle bişey olmazArkadaşlar merhaba Bnm de doğumum Allah kısmet ederse 3 kasım gibi ama içimde hep bir tedirginlik var bir korku Bugün de psikolojim kötü nedense sanki bütün olumsuz şeyler beni bulacak gibi Preeklemsi ile ilgili şeyler okudum ya bana da olursa karnım ağrıyor ya kötü bir şeydenae diye diye kötü oluyorum içim sıkılıyor ağlıyorum bir de kilolo hamileyim doğumda bir şey olursa falan filan kafayı yiyeceğim Yardım edin lütfen.
Canım o korkular zaman zaman bütün hamilelere gelir.bak bende kan sulandırıcı iğne yiyorum ,bazen aklıma ya doğumda kanamadan ölürsem diye takılıyo.(kan sulandığı için kanama fazla oluyormuş biraz) ama sonra düşünüyorum ,kaderde nezaman ölmek varsa ozaman ölcem ve ben bunu değiştiremem.oyüzden başımıza gelcekleri düşünerek engelleyemeyiz.bebeğine odaklan sadece.Arkadaşlar merhaba Bnm de doğumum Allah kısmet ederse 3 kasım gibi ama içimde hep bir tedirginlik var bir korku Bugün de psikolojim kötü nedense sanki bütün olumsuz şeyler beni bulacak gibi Preeklemsi ile ilgili şeyler okudum ya bana da olursa karnım ağrıyor ya kötü bir şeydenae diye diye kötü oluyorum içim sıkılıyor ağlıyorum bir de kilolo hamileyim doğumda bir şey olursa falan filan kafayı yiyeceğim Yardım edin lütfen.
Hissetmene sevindim:)) tekmeleri o kadar tatliki minicik bedeniyle nasilda cirpiniyorlar bu duygulari ilk defa yaşayan biri olarak çok mutlu oluyorum, tekme atmadigi zaman dusunuyorum acaba ne oldu niye hiç ses yok ama oda uyuyor yoruluyor bunu çok iyi anlıyorum Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize Allah olmayanlarada nasip etsin yüce rabbim24+2 oldum. 2 hafta önce tam da buraya hissedemediğimi yazdığım günün akşamı bebişimin tekmeleriyle tanıştım. Tarif edilemez bir duyguydu. Uzanmıştım, geceydi ve karnım zıplıyordu resmen :) Eşim de görebildi. Artık her akşam ya da her sabah yemeklerden sonra en büyük keyfim kızımla oynamak (Çok şükür ya rabbim).
Kasık ağrıları ara ara devam ediyor tabi. Rahim büyüdükçe olacak sanırım bunlar. Bugünlerde sıkışıp tuvalete gittiğimde az çıkıyor, sanırım baskılar artıyor :))
Ben detaylı ultrasona girdim 17 ve 21'de. 17'de rahattı ama 21 de bebek yukarı çıktığından 17'deki kadar kolay olmadı ama her şey yolunda gözüküyor dedi doktor.
Bana da herkes stres ve sıkıntıdan uzak durmamı tembihliyor. Bunu başarmak ne kadar mümkün tabı bilemiyorum...
Arkadaşlar merhaba Bnm de doğumum Allah kısmet ederse 3 kasım gibi ama içimde hep bir tedirginlik var bir korku Bugün de psikolojim kötü nedense sanki bütün olumsuz şeyler beni bulacak gibi Preeklemsi ile ilgili şeyler okudum ya bana da olursa karnım ağrıyor ya kötü bir şeydenae diye diye kötü oluyorum içim sıkılıyor ağlıyorum bir de kilolo hamileyim doğumda bir şey olursa falan filan kafayı yiyeceğim Yardım edin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?