2016 kasımda anne olacaklar korkuyormusunuz

Evet canım gerinmek işte böyle geniş geniş esniyoruz5 falan ya hahaha ohh ev işi temizlik güzeldir
Ev işi güzel ama sen bi tik daha dikkatli ol canım :) ayrıca oturuken kollarını aca aca gerinebilirsin hamileler bi pozisyonda gerinebilir inan ben çok rahat ediyorum bu sayede

Ev işi güzel ama sen bi tik daha dikkatli ol canım :) ayrıca oturuken kollarını aca aca gerinebilirsin hamileler bi pozisyonda gerinebilir inan ben çok rahat ediyorum bu sayede
Yaptırmıyo eşim zaten bende dikkat ediyorum tabi kuzum :) bacaklar gerinmek istiyıio benim onuda eşim ovuyo

Yaptırmıyo eşim zaten bende dikkat ediyorum tabi kuzum :) bacaklar gerinmek istiyıio benim onuda eşim ovuyo
Hayırlı eş maşallah maşallah ben henüz ihtiyaç duymadim inş da duymam zor valla kramp tutulma bu tarz şeyler Allah cekenin de yardımcısı olsun yoga veya hamile pilates i yapiyormusun kuzum sana iyi gelebilir bunlar ben usendigime yapamiyorum ama yakında basliycam muhtemelen ebru sallinin hamile pilatesini yaparım indirdim bekliyor yapamadim bi turlu

Benimde görümcem nefes koçluğu,yoga yapıyor onunla çalışabilirim bu konuda diyorum ama bi türlü başlamıyorum :))) biraz rahatıma düşkün yapım var çalışmayı falan sevmem 1 yıl çalışıp çıkarım onada zor dayanırım anlıcağın ben mandala kitapları boyuyorum bazen işte evde meşgale sonra gez gel falan derken zaman geçiyo bakalım bi kitap var onu okucam alcam doğmamış bebeğin gizli yaşamı diye anne karnındayken bebeğin algısını falan çekiyomuş diyorlar bakıcam D&N dan

Aynı ben ama böyle mandala boyamayla gezmeyle tozmayla olmuycak senin koçun varmış ne güzel yardımcı olur bunlar doğumu kolaylaştırıyor bende pilates yapiyim napiyim yerimden kalkacak halimde yok off dusununce kasvet basıyor

Doğumumuz sezeryan spinal sezeryan olsunnnn sende öyle istiyodun dimi ben şuan o yönde kararlıyım yani ondan bile tırsıyorum da işte

Doğumumuz sezeryan spinal sezeryan olsunnnn sende öyle istiyodun dimi ben şuan o yönde kararlıyım yani ondan bile tırsıyorum da işte
Spinal sezeryan istiyorum ama ya kalici bel ağrısı yaparsa öyle duydum onu doktora sormam lazım doktor henüz doğum hakkında birşey demiyor yoksa yarı baygın doğum yapmak iyi birşey hem bebeği de gormus oluruz ama bak epiduralle normal doğum da iyi birşey onu da onerirse doktorun istememezlik yapma bence sezeryan dan çok çok çabuk toparlanmış oluyorsun çokta konforlu diyor yaptıranlar ama yinede tirsiyorum bendeeee

Büyük konuşmayımda yoooooo istemem epidural normali bnm yengem yaptı onda burdada konu açtım epidral normal diee. Baya yazanlar oldu anestezi uzmanı ve uzman dr gerekliymiş çok riskli diyorlar yengemdede zaten gecikmişler korkulan olmuş ablam epidural sezeryan yaptı 2 kere rahattı yani ama kuzenimin eşide hepsini yaşadı maşallah 3 evladı var birinde normal doğurdu brinde epidural sezeryan birinde genel sezeryan ona sordum spinal çok ii diyo rahat dedi

Valla napcaz bilmem o zaman bi gelsinde çatı muayene olcaz daha bakalım hangi doğuma elverisliyiz oda önemli Allah yardımcımız olsun ya dua etmekten başka caremiz yok öyle yada böyle dogurcaz bu yavruları

Merhabalar, forumda yeni sayılırım. Bu konu başlığı çok iyi gerçekten. Yakın dönemlere sahip hamilelerin bir arada konuşabileceği çok şey vardır

Biz de kız bekliyoruz. Ben kilolu olduğum için tam bir hissetme yaşamadım sanırım. Sadece 1-2 haftadır geceleri yatakta dönerken eskisi gibi rahat dönemediğimi farkettim. Bir de dün başladı, böyle 2-3 sn.de bir hafif zonklama gibi göbek altı solumda değişik bir his başladı. Böyle başlayınca bir kaç kere tekrar ediyordu. Gece de devam etti, uyumakta zorlandım. Acaba bebişin hışkırıkları mı, gebelik takviminde öyle bir açıklama hatırlıyorum. Hissettiğim bu ufak sancıyı bebiş diye düşünüp mutlu olmak istiyorum

Güzel anneler merhaba:) oğlumla 16. Haftayı bitirmek üzereyiz:) artık çok uyuklamam dışında fazla bir problemim kalmadı, sabah bulantılarım bitti akşamları yürüyüş yapmaya halim var en azından:) karnım birazcık çıktı ama hala aynı kilodayım doktor artık kilo alman gerek diyor Nasıl alıcam hiç bilmiyorum mideme gönderdiğimi bebiş anında tüketiyor hissediyorum sizler nasılsınız Nasıl geçiyor bu dönemleriniz

20.haftaya girdik bizde kızımla agırlastıgımı hissediyorum eskisi gibi uyuyamıyorum dönemiyorum tekme atmaya basladı cok hareketli ilerki haftaları düşünemiyorum:)kaşar muz ye canım bebeğe cok kılo aldırıyo ben 10kılo aldım bebeım 19.haftada 320grdı suan kaç oldu bılmıyorum.kilo alımım durdu 1aydır bende almıyorm bebeğim sağlıklıysa almayım:)

Muzu yemiyordum canım deneyeyim bende:) ay maşallah Kocaman olmuş kızımız bizimki en son 145 gr dı ,3 gün önce kontrolümüz vardı. Ben hala tekme hissedemiyorum, merakla bekliyorum ama doktor 20. Haftada falan hissedersin dedi. Birde yatma pozisyonu olarakta genelde sol tarafıma yatmamı önerdi kan dolaşımı için daha faydalıymış.Havalarda iyice ısındı sağlıkla gelsinler inşallah

Aynen cnm hareketlerini 19.haftada hissettim.süt iç yatmadan önce sol tarafıma yatmakdan kolum cok agrıyor havalar sıcak Allah sabır versin bize

Kızlar bende 18. Haftaya girdim , Allaha sukur mide bulantilarim kesildi olursa haftada 1 demir hapı yüzünden oluyor onun dışında çok iyiyim geceleri serin olursa uyuyabiliyorum sıcak olursa çok zor sıcaklar epeyi zorluyor beni, onun dışında dışarı çıkmaya halim var hastalıklı halim yok çok şükür artık ev işleride pek yormuyor, onun dışında karnım küçüldü gibi hissediyorum 15 16. Haftalar da daha büyüktü sanki bu duruma anlam veremedim ayın sonunda renkli ultrason randevum var bebisimi gormeyi iple cekiyorum bu arada 6 kilo aldım bu zamana kadar maşallah istahim açık herşeyden yiyorum

Ay bu sıcaklarla başımız dertte Allah yardım etsin hepimize:) renkli ultrasona bende girdim eşime benzettim sanki daha erken ama :) çok eğlenceli oldu bebişi öyle görmek:) benim iştahım daha yeni açılıyor malesef çok yemeğe düşkünlüğümde yok o yüzden kilo alamadım ama doktorum artık Alman lazım dedi kızdı biraz

Kimisi alamaz, kimisi de fazla alir. Herkesin bünyesi farkli. Ben de 22+1deyim. 4 kilo aldim. Kilolu oldugum icin cok almamam lazim. Yuruyus de yapamiyorum sicaklar yuzunden. Bir kac gundur yazliktayim, az da olsa yuzuyorum, iyi geliyor. Tatil hic bitmese keske ve ben de keske yaz boyu denizde yuzebilsem...
Kilodan oturu kizimi da cok hissedemiyorum ama artik geceleri uyumak cok zorlasti. Uykusuz geceler simdiden basladi

Bir de yan yattigimdan dirseklerimi de kiviriyorum mecburen ve ellerim uyusuyor. Bu sikinti da erken basladi. Ne yapacagim hic bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…