2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım önceki gebeliğin için geçmiş olsun ve suan içinde hayırlı olsun allahım bunu sağlıkla kucağına almayı nasp etsin .ve cevabın için cok teşekür ederim canım sana sormak istediğim seyler var cevap vermek istersen tabi kaç tane kullandın ben 3 tane kullandım günde tahmnmce 9 10 11 12 gnleri arası çatlama oldu suan 15. gündeyim hala kasıklarım ağrıyor sende de kasık ağrısı olmusmuydu eğilip kalkarken öksürürken is yaparken filan bende oluyor ve kaç gün kala öğrendin hamiş olduğunu ve benm 5 yumurtm vardı senn kaç tane simdiden teşekürler uzun oldu özür dilkerim ama hevesime ver canım

Ilk kullanisimdi gunde iki tane ictim insallah ya umidim yitirmistim cevremden duyd kadariyla kucuk diye dusununce ise yaradi sanmistim insallah allh herkesn gonlune gore verir tum istiyenlere banada
canım sitede cok okudum emn ol bu topoiği açmadan önce yıllar öncesi konuşmaları ve bu yıla aiit pek yok die bende topik açtım ama senin durumunda olupta hamiş kalan cok ve olmazsa gelecek ay kesin olur inşallah ilaca tepki vermeseydi yumoşlar oluşmazdı günde 4 tane içmesine ragmen 1 tane bile yumurtası oluşmayuanlar var allahım onlarada yardım etsin sabır versişn umarım en kısa zamanda allah gönlündekinin en hayırlısaını veriri

Demekki yumurtaların daha çatlamamış ondan pztsi çağırmıştır zaten çatlamış olsa ilişkiye girin derdi
çatlamadanda girmek lazım rahimde spermler canlı kalıor bazen çatladığındda yetişemiye bilir ama önceden ilişki varsa hemen döllenir

çatlamadanda girmek lazım rahimde spermler canlı kalıor bazen çatladığındda yetişemiye bilir ama önceden ilişki varsa hemen döllenir

Dogru soluyosun canim insallah amin allhm herkesn gonlundekini nasip etsim cok tesrkkur ederim.bide biraz kilo var bende 83 kiloyum doktor zayifla dedi acaba bole olupta hamile kalan var mi ?

Reactions: grc
canım cocuğun olmiicak kadar kilolu değilsin benim eltim 90larda 4.ye hamile kaldı kızı daha 1.5 yasında

canım cocuğun olmiicak kadar kilolu değilsin benim eltim 90larda 4.ye hamile kaldı kızı daha 1.5 yasında
Gercektn m ya cok takildim diyet yapmak felan istedim ha bire vermek icin ugrasyom bana glifor verdi kilo vermeye yardimciymis ole demisti

canım dktr yumoşun çatlamıs mı diye bakacak galiba sen gün aşırı ilişkiye devam edeceksin bugun benmde randevum vardı gidemedim uyuya kaldım kısmet vardır bi hayır kaç mm yumosların
3 yumurtaa oluşmuş. 12 - 13 mm mişş iyimiii sencee

3 yumurtaa oluşmuş. 12 - 13 mm mişş iyimiii sencee
11.gündemi ila<ç bttimi
eğer bttiyse dikktli ol gec buyur ve gec catlaya bilir bazılarının gec çatlamıs küğçükler büyümüş flan doktor gözetiminde olki dktr sana bilgi versin yinede 1 gün arayla ilişki.

Gercektn m ya cok takildim diyet yapmak felan istedim ha bire vermek icin ugrasyom bana glifor verdi kilo vermeye yardimciymis ole demisti
ama yinede kilo versen senin için iyi olu,r hamişken zorlanırsın ve doğum yaptığında zorlanırsın gebe kalman için engel değil ama sonrası için hayatında engel oğlumda 35 kg almıştım sen düşün

Evet canim dogru diyosun vermek icin cabaliyom zaten ins veririm dogumdan sonra ne kadari gitti o kilolarn peki cnm

Reactions: grc
Size erken yapmayin diorum ama ben yapiyrum yine test yaptim yine negatif bi cizgi daha var gbi gbi yada hayal zaten oda kayboldu suan

Eklentiler

• 20160129_185338.webp
    92,9 KB · Görüntüleme: 73
Allahım sen bize once testleri erkenden yapmamamiz icin sabir sonrada kucaklarimiza nur topu gbi bebisler ver yarabbim cok amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…