canım önceki gebeliğin için geçmiş olsun ve suan içinde hayırlı olsun allahım bunu sağlıkla kucağına almayı nasp etsin .ve cevabın için cok teşekür ederim canım sana sormak istediğim seyler var cevap vermek istersen tabi kaç tane kullandın ben 3 tane kullandım günde tahmnmce 9 10 11 12 gnleri arası çatlama oldu suan 15. gündeyim hala kasıklarım ağrıyor sende de kasık ağrısı olmusmuydu eğilip kalkarken öksürürken is yaparken filan bende oluyor ve kaç gün kala öğrendin hamiş olduğunu ve benm 5 yumurtm vardı senn kaç tane simdiden teşekürler uzun oldu özür dilkerim ama hevesime ver canımBenim hic bir sorunum yoktu. Bi gebelik geçirmiştim ama sonlandirilmak zorunda kalmisti. 6 ay korun dediler. 6. Ay sonunda doktora gittim "hocam bana klomen turevu ilaclar verin ben beklemek istemiyorum hemen hamile kalmak istiyorum" dedim o da verdi sagolsun. Catlatma ignesi vs kullanmadim. O ay sadece klomenle hamile kaldim
canım sitede cok okudum emn ol bu topoiği açmadan önce yıllar öncesi konuşmaları ve bu yıla aiit pek yok die bende topik açtım ama senin durumunda olupta hamiş kalan cok ve olmazsa gelecek ay kesin olur inşallah ilaca tepki vermeseydi yumoşlar oluşmazdı günde 4 tane içmesine ragmen 1 tane bile yumurtası oluşmayuanlar var allahım onlarada yardım etsin sabır versişn umarım en kısa zamanda allah gönlündekinin en hayırlısaını veririIlk kullanisimdi gunde iki tane ictim insallah ya umidim yitirmistim cevremden duyd kadariyla kucuk diye dusununce ise yaradi sanmistim insallah allh herkesn gonlune gore verir tum istiyenlere banada
çatlamadanda girmek lazım rahimde spermler canlı kalıor bazen çatladığındda yetişemiye bilir ama önceden ilişki varsa hemen döllenirDemekki yumurtaların daha çatlamamış ondan pztsi çağırmıştır zaten çatlamış olsa ilişkiye girin derdi
çatlamadanda girmek lazım rahimde spermler canlı kalıor bazen çatladığındda yetişemiye bilir ama önceden ilişki varsa hemen döllenirKIZL
Kızlar bugün 10.günümdeyim.pazartesi tekrar çağırdı gelişme varmı diye bakmaya .pazartesi 13.günüm olacakk sizce pazartesiye kadar büyürmü.birde benım regl uzunlum 24.gün normalde takvıme bakınca ovulasyon gunum 10.-11.günler gösteriyo.yanı dıger adete 14 gün kala ovulasyon gerceklesıyormus ya . nasıl pazartesıye kaldı anlamadım siz nasıl yorumluyosunuz bu durumu.
Dogru soluyosun canim insallah amin allhm herkesn gonlundekini nasip etsim cok tesrkkur ederim.bide biraz kilo var bende 83 kiloyum doktor zayifla dedi acaba bole olupta hamile kalan var mi ?canım sitede cok okudum emn ol bu topoiği açmadan önce yıllar öncesi konuşmaları ve bu yıla aiit pek yok die bende topik açtım ama senin durumunda olupta hamiş kalan cok ve olmazsa gelecek ay kesin olur inşallah ilaca tepki vermeseydi yumoşlar oluşmazdı günde 4 tane içmesine ragmen 1 tane bile yumurtası oluşmayuanlar var allahım onlarada yardım etsin sabır versişn umarım en kısa zamanda allah gönlündekinin en hayırlısaını veriri
Gercektn m ya cok takildim diyet yapmak felan istedim ha bire vermek icin ugrasyom bana glifor verdi kilo vermeye yardimciymis ole demisticanım cocuğun olmiicak kadar kilolu değilsin benim eltim 90larda 4.ye hamile kaldı kızı daha 1.5 yasında
3 yumurtaa oluşmuş. 12 - 13 mm mişş iyimiii senceecanım dktr yumoşun çatlamıs mı diye bakacak galiba sen gün aşırı ilişkiye devam edeceksin bugun benmde randevum vardı gidemedim uyuya kaldım kısmet vardır bi hayır kaç mm yumosların
11.gündemi ila<ç bttimi3 yumurtaa oluşmuş. 12 - 13 mm mişş iyimiii sencee
ama yinede kilo versen senin için iyi olu,r hamişken zorlanırsın ve doğum yaptığında zorlanırsın gebe kalman için engel değil ama sonrası için hayatında engel oğlumda 35 kg almıştım sen düşünGercektn m ya cok takildim diyet yapmak felan istedim ha bire vermek icin ugrasyom bana glifor verdi kilo vermeye yardimciymis ole demisti
Evet canim dogru diyosun vermek icin cabaliyom zaten ins veririm dogumdan sonra ne kadari gitti o kilolarn peki cnmama yinede kilo versen senin için iyi olu,r hamişken zorlanırsın ve doğum yaptığında zorlanırsın gebe kalman için engel değil ama sonrası için hayatında engel oğlumda 35 kg almıştım sen düşün
Amin inşallah hepimiz çift çizgiyi görürüzAllahım sen bize once testleri erkenden yapmamamiz icin sabir sonrada kucaklarimiza nur topu gbi bebisler ver yarabbim cok amin :)
AMin canim insallah ben karbonat aldim simdi karbonat teti yapcam bide duydunuz mu siz hicAmin inşallah hepimiz çift çizgiyi görürüz
Duydum cnm hamiş olunca köpürüyor mu neydiAMin canim insallah ben karbonat aldim simdi karbonat teti yapcam bide duydunuz mu siz hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?