amin canım isteyen herkse rabbim nasip etsin bizlerede inşallah 2 senedir mi tedavi görüyorsun canımBat 7 agustos 5 senelik evliyim. 2seneye yaklaştı hala aynı yerde sayıyorum Bi yol katedemedim.dinlenmeye çekilmişsin bu ay hadi insallah kendiliğinden olur.gecen ay da ben dinlenmedeydim.rabbim dualarımızı kabul eder insallah.bu ay da olmazsa aşılama filan teklif etmeyi düşünüyorum.zaman akıp gidiyor elim bomboşisteyen,bakabilen herkese rabbim nasip etsin kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın
amin canım isteyen herkse rabbim nasip etsin bizlerede inşallah 2 senedir mi tedavi görüyorsun canım
. 2seneye yaklaştı hala aynı yerde sayıyorum demişsindecanım bende 2 senedir tedavi görüyon sndım5 aydır tedavi görüyorum ciddi bir problemim yok Çok şükür sureci hızlandıralım artık dedik...
. 2seneye yaklaştı hala aynı yerde sayıyorum demişsindecanım bende 2 senedir tedavi görüyon sndım
eevet ya bizimde öyle benimle aynı yaştakilerin,benden sonra evlenenlerin hep oldu bi ben kaldım ortadaİki senedir istiyoruz canim ama olmadi benimle isteyen hatta benden sonra cocuk isteyen herkes cocuk sahibi oldu o bakımdan dedim
eevet ya bizimde öyle benimle aynı yaştakilerin,benden sonra evlenenlerin hep oldu bi ben kaldım ortada
amin canım inşallahBize de sıra gelir elbet rabbim bekletiyorsa Bi bildiği vardır Hakkı'mızda hayırlı olanı nasip etsin.dualarimizi kabul etsin
ayın 12 sinde oldum cnmİğneyi olalı kaç gun oldu canım
ayın 12 sinde oldum cnm
bir kızım var şimdi canım 3,5 yaşında..kardeşi olsun istedik ama düşük oldu..şimdide yumurtlamada sıkıntı var..bekliyoruz artık takdir Rabbimin..Hadi insallah evlat sahibi olursun
bir kızım var şimdi canım 3,5 yaşında..kardeşi olsun istedik ama düşük oldu..şimdide yumurtlamada sıkıntı var..bekliyoruz artık takdir Rabbimin..
kendiliğinden 2 gebeliğimde..gebeliğin biri düşükle bitti..2 hafta önce de kan pıhtılaşması olduğumu öğrendim..İnsallah kardeşi de olur yavrunun.ilk çocuğun kendiliğinden mi oldu??
İNŞALLAH GEBELİKTİR CANIM RESMİ YUKLESENE BİZDE BAKALIMkızlar az önce gebelik testi yaptım hayalet çizgi gördüm..çatlatma iğnesinin üstünden 12 gün geçti..ilk ilişkinin üstünden 10,5 gün, ikinci ilişkinin üstünden 11,5 gün geçti..gebelik testinde çıkması mümkün mü?
yanlış oldu ilk ilişkinin üstünden 9,5 gün, ikinci ilişkinin üstünden 8,5 gün geçti gebelik testinde çıkarmı yoksa çatlatma iğnesinden dolayı pozitiflik olur mu??kızlar az önce gebelik testi yaptım hayalet çizgi gördüm..çatlatma iğnesinin üstünden 12 gün geçti..ilk ilişkinin üstünden 10,5 gün, ikinci ilişkinin üstünden 11,5 gün geçti..gebelik testinde çıkması mümkün mü?
İNŞALLAH GEBELİKTİR CANIM RESMİ YUKLESENE BİZDE BAKALIM
Eki Görüntüle 1861739
burda görünmüyor sanki hafif hayalet var gibi canım..bide test 5 dk sonunda çekilmedi 1 saat sonra çektim..
inşallah canım hayırlısı olsun kendimi kaptırmıcam bu kez hayal kırıklığı oluyo..neyse ben kan versem daha net çıkar herhalde...canım bişey gözükmüyor inşallah bebişin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?