2016 klomen kullananlar ve klomenle hamis kalanlar gelin beraber bekleyelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi grc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canım isteyen herkse rabbim nasip etsin bizlerede inşallah 2 senedir mi tedavi görüyorsun canım

İki senedir istiyoruz canim ama olmadi benimle isteyen hatta benden sonra cocuk isteyen herkes cocuk sahibi oldu o bakımdan dedim
eevet ya bizimde öyle benimle aynı yaştakilerin,benden sonra evlenenlerin hep oldu bi ben kaldım ortada

kızlar az önce gebelik testi yaptım hayalet çizgi gördüm..çatlatma iğnesinin üstünden 12 gün geçti..ilk ilişkinin üstünden 10,5 gün, ikinci ilişkinin üstünden 11,5 gün geçti..gebelik testinde çıkması mümkün mü?

İNŞALLAH GEBELİKTİR CANIM RESMİ YUKLESENE BİZDE BAKALIM

yanlış oldu ilk ilişkinin üstünden 9,5 gün, ikinci ilişkinin üstünden 8,5 gün geçti gebelik testinde çıkarmı yoksa çatlatma iğnesinden dolayı pozitiflik olur mu??

iğnenin üzerinden 12 gün geçmiş canım olabilir bence iğnenin etkisi geçmiştir şimdiye sen resmi yükle bkalım

Eki Görüntüle 1861739
burda görünmüyor sanki hafif hayalet var gibi canım..bide test 5 dk sonunda çekilmedi 1 saat sonra çektim..

Can'ım etkilemek istemem ama benim 14.gunde bile sılik çizgi hafif de olsa çıkıyordu ama regl oldum.bu iğne herkeste aynı Zaman'da atılmıyor ancak sende adet gününü beklemelisin.benim gibi sılik çizgi olanlar hamile çıktı mesela ben değildim.

canım bişey gözükmüyor inşallah bebişin seninledir
inşallah canım hayırlısı olsun kendimi kaptırmıcam bu kez hayal kırıklığı oluyo..neyse ben kan versem daha net çıkar herhalde...
canım iğnenin etkisi kaç gün sürüyor yalancı pozitiflik kaç gün sürüyor iğneyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…