ahh canım yerim senigunaydın basımızın tacı :):)
kuzum yaa bol bol meyve falan ye gucsuz kalıyorsun demekkı tatlım benımolabilir canım tabi..halsizlik falan da olduğu için sürekli ondan da olabilir..
hayırlara cıksın canım benımdır o benım ondan sana teyze dıyorduraaa rüya diyince aklıma geldi kızlar bende garip garip rüyalar gördüm sarı bi tane erkek çocuğu benimmişseviyorum filan bana teyze diyo ay nasıl üzülüyorum rüyamda bir görseniz kahroldum
ahh canım yerim seni
hahahahahayırlara cıksın canım benımdır o benım ondan sana teyze dıyordursarı yesıl gozlu dugme burun bır erkek cocugu sıparıs verdım de bır kac aya gelecek ınsallah
ayyyy canım yoksaaaa benımkı mı erkek kııı :):):)benim oğlumda çok güzel olmuştu cildim. ama bu sefer tarla gibi heryerinden sivilceler fışkırdı resmen. çok fazla çerez filanda yemiyorum.. taze ergen gibi dolaşıyorum
da ıste ıstedıgım yerın ıadesı yok aynısı gelmezse ne yapıcam onu bılmıyorum :hahahahaolabilir kuzum ben niye bunu düşünemedim
nerden aldınız kuşum bende alcam ama belleri çok bütük duruyor sanki düşcek gibiCanım bncede cık al bn aldım bikac tane ohh misss cok rahatt hmde altımda bsy yokmş gbi öyleveagat ki kndnii sıkmaya degmez all hemen al bugün:):)
süper bi haber buuuu çok sevindim senin adına canım keyfini çıkar tatilin :)annıslerrrr cok guzel haber aldımbılıyorsunuz ozel sırkette calısıyorum ben amaaaa tatılı verdıler bıze de:):):)
artık napcan kader kısmet alın yazısı dicen oturcan kuzumda ıste ıstedıgım yerın ıadesı yok aynısı gelmezse ne yapıcam onu bılmıyorum :
aaaa çakal hiç söylemiyorda vayyyy vayyy vayyyannıslerrrr cok guzel haber aldımbılıyorsunuz ozel sırkette calısıyorum ben amaaaa tatılı verdıler bıze de:):):)
ben hiç sevinmedin haksızlık bu yaaa bende hamileyim bende özel şirkette çalışıyorum hemde gurbetteyim ühhüüüüüüsüper bi haber buuuu çok sevindim senin adına canım keyfini çıkar tatilin :)
artık napcan kader kısmet alın yazısı dicen oturcan kuzumönünüzdeki maçlara bakarsın sonra da
valla bana da %90 erkek dedi doktorum bizde bi kaç bişi aldık canım 7 ekimde kesin dedi bakalım bekliyoruz bizdenasılsınız cinsiyetleri öğrendiniz mi ? doktor bana kızın olacak dıye net soyledı 15.hafta dadeğişmez dimi ya birşeyler almaya başladım ben ctesı de yıne cıkacagız kısmetse alısverıse :))))
ayy canım kıyamam, benim eşimde çalışıyo ne yazık kiben hiç sevinmedin haksızlık bu yaaa bende hamileyim bende özel şirkette çalışıyorum hemde gurbetteyim ühhüüüüüübegri
ayy ne guzel canım yaa ablanınkılerı kullanırsın hamıleken alınan seyler hep baskasına verılmelı bence
Ayy canım cok sevndim bende tam onu dicektim bızede verdiler tatili yarında bi bitseydi :)annıslerrrr cok guzel haber aldımbılıyorsunuz ozel sırkette calısıyorum ben amaaaa tatılı verdıler bıze de:):):)
canım dar paca olanlar var strech hem onlar gercekten normal pantalon gıbı duruyornerden aldınız kuşum bende alcam ama belleri çok bütük duruyor sanki düşcek gibi
kuzumm yazdık aslında eskı topıc e ama gozden kacmıstır tabı hosgeldın:):) planlı bır sey degıldı kuzum ondandır kusurumuza bakma artık:):)kızlar selam nasılsınız ben bir hafta girmedim sizide grupta göremedim :) buraya kaymıssınız bir haber vereydiniz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?