2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Elimde bir kutu süt var ve; 43 dkdır yarısına bile gelemedim.. Sütle iskence yasayan ben...

Günaydın kızlar kemiklerim ağrıyor artık sanırım buna alışmaya başlamam gerek :)
geçmiş olsun canım....

Herkese günaydın :)
Ben evdeyim bugün. Oğlumla kahvaltı yapıyoruz.
Uyurum diye umut etmiştim ama kendisi erkenden kalktı ama olsun evde olmak güzel cuma günü
ohhh ne güzelll...bende oluşumla kahvaltıyı yarın yapcammmm....ama benimki 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin bi parça yarım yağlı peynir başka yokkkk::KK43:
Elimde bir kutu süt var ve; 43 dkdır yarısına bile gelemedim.. Sütle iskence yasayan ben...
dün diyetisyen bana soruyo süt içiyomusun diye ben de o ne ki dedimmm.....

geçmiş olsun canım....

ohhh ne güzelll...bende oluşumla kahvaltıyı yarın yapcammmm....ama benimki 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin bi parça yarım yağlı peynir başka yokkkk::KK43:

kızım ıcsenıze sut benımkı cok mutlu oluo sut ıcerken kıpır kıpır sankı bılıo gıbı ıcın leeennnn sutlerınızı :KK62:

geçmiş olsun canım....

canım sen ılk hamılelıgınde de mı ıcmedın yoksa sut? kalsiyumu nasıl alıyorsun pekı?

kız sut ıskence olurmu ıc bakım lıkır lıkır enemm ıskence dıo ya

Bana iskence :KK70:

geçmiş olsun canım....

Bende en son 3 yasımda bırakmısım süt icmeyi annem hep onu anlatır :KK15::KK15:

ooo günaydınn...ses seda çıkmıyor senden hayırdır kendini ev işlerine mi verdin yoksam alışverişe mi:KK70:

Yok canım ne alısverisi nerrrrdeeeeeee evle ugrasıyorum

kız ben 43 dk kac kutu sut ıcerım bılıyor musun sen :):)

:KK70::KK70: sütün tadını bile bilmiyordum vallahi ben hamilelikle ögrendim :KK70::KK70: en son 3 yasımda biberonum kaybolmus vee onunla birlikte süt içmeyi bırakmısıııııııım

bende aynıyım E Ekyzdn03 .. hiç sevmiyorum sütü. ve zorlamıyorum da kendimi:) yoğurt, peynir yiyorum bol bol. sevmiyorum sütü

Uf bende yumurta peynir en cok bunları tüketiyorum. Sütüde belki 1 aydır içmemistim

canım sen ılk hamılelıgınde de mı ıcmedın yoksa sut? kalsiyumu nasıl alıyorsun pekı?
tatlık süt yerine yoğurt peynir yiyorum ayran içiyorum sürekli hele sabahları peynir çok yerim...sütü de arada işte oğlana ısıtırken biraz içersem içerim o da kendime soğuk süt başka türlü yok

selamlar kızlar. 27+2 de kontrole gittim bebeğim 900 gr olmuş. çok üzüldüm. iyi beslenmeye çalışıyorum çünkü. ben 15 kilo aldım :KK43: sizlerin bebekleri kaç kg dı en son ?

Back
X