- 14 Kasım 2011
- 1.303
- 501
- 73
Aynen öyle canım, hem dinlenmece hem kafa dağıtmacaohhh gercekten sahane olur canım keyıf zamanı desene:):)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım, hem dinlenmece hem kafa dağıtmacaohhh gercekten sahane olur canım keyıf zamanı desene:):)
Elimde bir kutu süt var ve; 43 dkdır yarısına bile gelemedim.. Sütle iskence yasayan ben...
geçmiş olsun canım....Günaydın kızlar kemiklerim ağrıyor artık sanırım buna alışmaya başlamam gerek :)
ohhh ne güzelll...bende oluşumla kahvaltıyı yarın yapcammmm....ama benimki 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin bi parça yarım yağlı peynir başka yokkkk:Herkese günaydın :)
Ben evdeyim bugün. Oğlumla kahvaltı yapıyoruz.
Uyurum diye umut etmiştim ama kendisi erkenden kalktı ama olsun evde olmak güzel cuma günü
dün diyetisyen bana soruyo süt içiyomusun diye ben de o ne ki dedimmm.....Elimde bir kutu süt var ve; 43 dkdır yarısına bile gelemedim.. Sütle iskence yasayan ben...
ooo günaydınn...ses seda çıkmıyor senden hayırdır kendini ev işlerine mi verdin yoksam alışverişe miGünaaayydıııııııınnnnnnn
geçmiş olsun canım....
ohhh ne güzelll...bende oluşumla kahvaltıyı yarın yapcammmm....ama benimki 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin bi parça yarım yağlı peynir başka yokkkk:
dün diyetisyen bana soruyo süt içiyomusun diye ben de o ne ki dedimmm.....
kız ben 43 dk kac kutu sut ıcerım bılıyor musun sen :):)Elimde bir kutu süt var ve; 43 dkdır yarısına bile gelemedim.. Sütle iskence yasayan ben...
ayy valla bana zor gectı yaa bırde yarın da calısacak bırı olaraktan daha da bıtmedı hafta yanıgunaydın kızlar cabuk mu gectı bu hafta banamı oyle geldı yarın tatıl paso yatıs gunu hihihi![]()
canım sen ılk hamılelıgınde de mı ıcmedın yoksa sut? kalsiyumu nasıl alıyorsun pekı?geçmiş olsun canım....
ohhh ne güzelll...bende oluşumla kahvaltıyı yarın yapcammmm....ama benimki 1 yumurta 2 dilim tam buğday ekmeği 5 zeytin bi parça yarım yağlı peynir başka yokkkk:
valla canım aynen katılıyorum sana ben sabah ya da aksam mutlaka ıcıyorum gundekızım ıcsenıze sut benımkı cok mutlu oluo sut ıcerken kıpır kıpır sankı bılıo gıbı ıcın leeennnn sutlerınızı![]()
kız sut ıskence olurmu ıc bakım lıkır lıkır enemm ıskence dıo ya
geçmiş olsun canım....
ooo günaydınn...ses seda çıkmıyor senden hayırdır kendini ev işlerine mi verdin yoksam alışverişe mi![]()
kız ben 43 dk kac kutu sut ıcerım bılıyor musun sen :):)
tatlık süt yerine yoğurt peynir yiyorum ayran içiyorum sürekli hele sabahları peynir çok yerim...sütü de arada işte oğlana ısıtırken biraz içersem içerim o da kendime soğuk süt başka türlü yokcanım sen ılk hamılelıgınde de mı ıcmedın yoksa sut? kalsiyumu nasıl alıyorsun pekı?
ben onu tuzsuz yemekle ve diyet yapmakla çözdüm....![]()