2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Herkese günaydın...
Cmt kontrolüm vardı. Büyümüş benim oğluşum. Çok şükür bir sıkıntı yok ama bol bol dinlen dedi.
1430 gr olmuş , maşallah deyin bize :nazar::nazar:
Erken doğumdan korktuğumu söyledim ilki erken doğduğu için ama beni epey rahatlattı doktorum.
Bir de ben Acıbadem'e gidiyorum ama sağlık sigortamın belli bir limiti var. fiyat aldım arada epey bir uçurum çıktı.
Doktorum 2 hastane daha önerdi. Biri Medicana International, diğeri Hizmet hastanesi. şimdi onlardan da fiyat alıcam bakalım. Bu sefer hem doktora hem hastaneye para vericez bakalım nasıl olacak.:KK64:
masallahhh canımmmmmm tosuncuk olmus bebısımızzzzz. acıbadem cok ıyı ama cok pahalı sanırımmmm

ayy benımde kabızlık sorunum yoktu normalde demır hapım sagolsun ose yrıyordu bendede dun ıcmedım bugunde ıcmedım bttıgı ııcn henuz alamadım su ıkı uc gundıur boyleyım ne kullanıyorsun toz canım
canım magnesie calcinee toz ama başta tam 1 ölçek alma sakın, az az dene. zaten işe yarıyor. duya karıştırıp içiliyor. tabi doktoruna da sor ilaç sonuçta. inşallah gerek kalmaz.

ayyy masallah canım yaa ne ıctın ne yedın tosun olmus yavrucak :):)
canım aslında öyle aman aman beslenmiyorum ama ilk bebeğim de böyleydi, 36 da doğdu ama 3050 doğmuştu. Bu da onun gibi gidiyor. Bir de kilosu haftasına göre normal dedi doktor :) kafası büyük bir de bacak boyu haftasına göre uzun çıktı.

masallahhh canımmmmmm tosuncuk olmus bebısımızzzzz. acıbadem cok ıyı ama cok pahalı sanırımmmm
Sağol canım. Evet ilk doğumum oradaydı ama sınırsız sigorta yaptırmıştım o zaman problem olmadı. şimdi de doktor değiştirmek istemedim. bakalım bulacağız bir yolunu.

magnezyum değil. farklı bir ilaç.
sende 29 sun su an agırlastınmı canım ben kendımı boyle hıssetmem normalmıııı sankı bıraksalar aksama kadar uyuycam canım hıcbısey yapmak ıstemıyoooo ıkı adım yuruyesım yokkk

günaydın bayanlarrr:):) bende 32 de ızne ayrılacaklardanım sonrasında sehır degısıklıgı falan olma ıhtımalı cok yuksek dolayısyla buradakı ıse donmıycem sonrasına ayırmama gerek yok yanı tabı bır aksılık olmazsa:)
inşallah cnm..

Herkese günaydın...
Cmt kontrolüm vardı. Büyümüş benim oğluşum. Çok şükür bir sıkıntı yok ama bol bol dinlen dedi.
Erken doğumdan korktuğumu söyledim ilki erken doğduğu için ama beni epey rahatlattı doktorum.
Bir de ben Acıbadem'e gidiyorum ama sağlık sigortamın belli bir limiti var. fiyat aldım arada epey bir uçurum çıktı.
Doktorum 2 hastane daha önerdi. Biri Medicana International, diğeri Hizmet hastanesi. şimdi onlardan da fiyat alıcam bakalım. Bu sefer hem doktora hem hastaneye para vericez bakalım nasıl olacak.:KK64:
Maşallah canım oğluşuna:nazar::nazar:..İlki erken oldu diye bu da erken olacak diye birşey yok ama yine de etkileniyor insan..Sağlıcakla zamanında gelsin kuzucuklar..Ben de haftaya salı günü gideceğim inşallah kontrole bakalım bizimki ne kadar oldu..

canım aslında öyle aman aman beslenmiyorum ama ilk bebeğim de böyleydi, 36 da doğdu ama 3050 doğmuştu. Bu da onun gibi gidiyor. Bir de kilosu haftasına göre normal dedi doktor :) kafası büyük bir de bacak boyu haftasına göre uzun çıktı.
masallah aman nazar degmesın kuzumm saglıkla sıhhatle vaktınde gelsın:)

sende 29 sun su an agırlastınmı canım ben kendımı boyle hıssetmem normalmıııı sankı bıraksalar aksama kadar uyuycam canım hıcbısey yapmak ıstemıyoooo ıkı adım yuruyesım yokkk
evet canım ağırlaştım, iki iş yapayım belim sırtım fena ağrıyor. ayakta fazla duramıyorum. gece yatmak da problem. geçici bunlar diye avutuyorum kendimi. bir de ben sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak..

gunaydın kızlarr
bu sabah hıc keyfım yok dun ayıptır soylemesı kabızdım wc de artık dayanamadım ıkındım da ıkındım :KK43: sonuc sabaha kadar kasık agrısı we bebısım sanırım korktu karnımda sureklı sert hıc yumusamadı we ben o kadar rahatsız oluyorum kı su an sertlıkten dolayı yuruyemıyorum bılee :KK43: cok sukur bebısım hareket edıyor her hareketınde canım acıyo :KK43: durdugunda tekrar sert :KK43: deneyımlı annısler bu sertlık neden

canım bugun hareket ettikce o da kendine gelir meraklanma, ben de evde tembel tembel durdugumda top yapıyyor kendini siniyor bi sag koseye, bi sol koseye. Korkutma kendini , cok rahatsız olursan doktoruna sor ama

Maşallah canım oğluşuna:nazar::nazar:..İlki erken oldu diye bu da erken olacak diye birşey yok ama yine de etkileniyor insan..Sağlıcakla zamanında gelsin kuzucuklar..Ben de haftaya salı günü gideceğim inşallah kontrole bakalım bizimki ne kadar oldu..
sağol canım, evet öyle bir kural yok ama insan ister istemez tedirgin oluyor. bir rahat hamilelik geçiremedim pimpirik ben :KK70::KK70:

sağol canımmm sağlıkla büyüsünler. ya afedrsn şref yoksunları bizim hep konuşmamız ocak sonuydu yerime birini yetiştirip ayrılacaktım. Biraz deneyimli birini buldular diye beni erken çıkarıyor izne zaten anlaşamıyordum hepten papaz olduk uzatmadım artık nasıl olsa dönmücem buraya.

hayırlısı olsun cnm, peki donmeyeceksen eger direk cıkıs mı yapıyorsun yoksa dogum ıznı kullanıp sonra mı cıkıs yapacaksın. O zaman dogum parası alabilcek misin? Nasıl olcak bu isler?

evet canım ağırlaştım, iki iş yapayım belim sırtım fena ağrıyor. ayakta fazla duramıyorum. gece yatmak da problem. geçici bunlar diye avutuyorum kendimi. bir de ben sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak..
ayyy bende dıyordum dayanabıldıgım yere kadar ama hıc rıske atmıcam kendımı 32 de kacıcam yaa :( sımdıden boyleyım o zaman kımbılır nasıl olucamm

Herkese günaydın...

masallah canim, vaktinde hayırlısıyla gelsin insallah

canım bugun hareket ettikce o da kendine gelir meraklanma, ben de evde tembel tembel durdugumda top yapıyyor kendini siniyor bi sag koseye, bi sol koseye. Korkutma kendini , cok rahatsız olursan doktoruna sor ama
canımm benm kosede degıl tum karnım sert sadece bı kose olsa tamamda tumu sert aksama kadar bakıcam artık

ayy canım yaa Allah kolaylık versın sımdıden zor gıdıyoruz ıse o zaman daha zor olacak senın ıcın:(

Back
X