2016 Mart Anneleri Goygoy :)

aynen rapor ıcın zaten gıdıceksın nts yede gırıceksın o gun hatta canım bende 25 ıne randevu alıcam 32 de sanırım 6 ocak bırde o zamana alıcam hooooop melegımı gorucem ınşallah ıkı kereee
nts ye ne zaman girilmeye başlanıyor bi de nasıl giriliyor cahilliğimi mazur görün :KK17:
sadece adı normal o aktivitenini.. kendi hiç normal bişey değil bence tabii:KK35:

:KK70::KK70::KK70:

terziye mi diktirsek napsak önümüzdeki ay çekim için elbise dikktircem beyaz bulamadım hamiş elbisesi güzel. onuda mı diktirsek ki

kız bizden kimler dökülcek acaba şubatta :KK53: bu aradaaa biizimm ikizz anamız harme harme nerdeeee haberi olan var mı
yavrucuğum zamanını bekleyemeyip 6 gün önce gelirse ben dökülürüm 29 şubata denk gelmese bari :KK70:
eğer 6 yı beklerse 4 gün daha kendimi sıkar kendime doğum günü hediyesi yaparım :KK70:

yavrucuğum zamanını bekleyemeyip 6 gün önce gelirse ben dökülürüm 29 şubata denk gelmese bari :KK70:
eğer 6 yı beklerse 4 gün daha kendimi sıkar kendime doğum günü hediyesi yaparım :KK70:
valla sen ne kadar beklicem desende gelcem deyince bitiyo iş canım bee...

ilk doğumum 36. haftada oldu benim. eğer bu da aynı haftada olursa ki inşallah daha erken olmaz Şubat ilk hafta benim :KK17:

bende warım kızlarrr sanırım subatın 15 ı gıbı olur dıye dusunuyorummmm Allah ın ıznı ıle

kız benimde 5 mart hep şubat geçiyo içimden şubat annişleriylede kaynaşsak mı ne :KK45:

zateeeeen beyaz 450 :KK70::KK200: terzi fiyatları nasılll
ay hiç araştırmadım kuzum sormak lazım birde saten dimi bunun kumaşı içi nasıl ki

ilk doğumum 36. haftada oldu benim. eğer bu da aynı haftada olursa ki inşallah daha erken olmaz Şubat ilk hafta benim :KK17:

bende warım kızlarrr sanırım subatın 15 ı gıbı olur dıye dusunuyorummmm Allah ın ıznı ıle

bence biz şubat annileri goy goy diye yedek topik açalım :KK70:

valla sen ne kadar beklicem desende gelcem deyince bitiyo iş canım bee...
valla kız gelmeden el koydular hayatımıza her şeye onlar karar veriyor bu nasıl iş arkadaş:KK70:
kız benimde 5 mart hep şubat geçiyo içimden şubat annişleriylede kaynaşsak mı ne :KK45:
bende her sorana şubat sonu mart başı diyorum hayırlısı artık . boşver girdik artık bir yola normali mart burdan devam :KK70:

Back
X