2016 Mart Anneleri Goygoy :)

S seduf @mrvcece bnde de şeker çıktı :KK43:( ama bnm doktorm sadece diyetisyene yönlendirdi siz evde mi ölçüyosnz şekerinizi
canım benide endokrin doktoruna yönlendirdi doktor..gittim ilk etapta diyet verdi şeker ölçüm cihazı verdi...şimdi ölçtükçe sabah şekerimin yüksek olduğu çıktı ve insüline başlıyoruz..son 3 ay insülin kullanıcam....senin kaç geldi çok mu yüksek....

Günaydın kızlar ben ve hastalıqım mecburen işe qeldik :KK61::KK61:
ahhhh kuzum geçmiş olsun az da olsa geçmedi daha.....aslında dinlenmen lazım ama çalışırkende zor...

gunaydın kızlarrr su gıbı akıp gıden gun olsun yataklarımazaa kavusalımmmm

canım çok çok geçmiş olsun. ben bebeğin hareketlerini hissediyorum ama el mi ayakmı onu anlamıyorum. tecbübeli arkadaşlar daha rahat yorum yaparlar ama ben dr uma sorduğumda onu anlamak neredeyse imkansız hele de bu aylarda çünkü çok esnekler demişti.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Peki yer değiştiriyor mu acaba bi bilginiz var mı

Günaydın kızlar...
Benim ikinci hamileliğim ama el ayak hareketi ayrılamaz bence. Zaten duruşları itibariyle cenin pozisyonunda ne zaman eli nerede ayağı nerede bilemeyiz ki.. doktor bana kontrolde kafası aşağıda dedi, ondan tahmin yürütmeye çalışıyorum sadece.
Ben sormadım salak gibi pozisyonunu. İçimden hiç çıkmıyor aklımda hep. Geceleri uykum Gelmiyor eşim üzülmesin diye ona da söylemiyorum.

Çabucak geçer inşallah bol bol mandalina portakal ye..Bu arada diğer topikte evrem yazmış gördün mü sen, maşallah kızı 7 buçuk aylık olmuş:)
Yiyorum canım inşallah...Yok qörmedim maşallah Allah baqışlasın darısı başımıza inşallah :)

S seduf Hiç bir ilerleme kaydedemedim canım ya c vitaminleri havada uçtu ama banamısın demio lanet şey bulaşınca evet çok zor oluo ama mecbur kaldım qeldim canım...

Ben sormadım salak gibi pozisyonunu. İçimden hiç çıkmıyor aklımda hep. Geceleri uykum Gelmiyor eşim üzülmesin diye ona da söylemiyorum.
gittiğinde sorarsın ama çok takılma pozisyonuna, arkadaşımın bebeği kafa yukarda doğuma girdi mesela. pozisyon çok önemli bir şey değil sanırım.

B
gittiğinde sorarsın ama çok takılma pozisyonuna, arkadaşımın bebeği kafa yukarda doğuma girdi mesela. pozisyon çok önemli bir şey değil sanırım.
ben sadece ayak mı el mi hareketi oldupunu kestirmek için pozisyonunu öğrenmek istiyorum. Yani ayakları hareket ediyor mu diye

günaydın arkadaşlar. S seduf canım sadece hamilelik süresince mi kullanılacak insülin. o kadarda dikkat ediyorsun.. ölçüm sonucuna göre mi, yoksa düzenlimi kullanılacak.

bende kolunu bacağını ayırt edemiyorum.. sağdan soldan tepikliyo habire. omzumu elimi bilemiyorum. doktor bana kafası sağ boluğunda ayakları sol boşluğunda demişti.. hala o pozisyonda mı bilmiyorum. baş aşağı dönmediğine eminim sadece. oğlum baş aşağı duruyordu, hep kaburgalarıma çalışıyordu.. bunda şuanda üstta darbe hissetymiyotum. göbek hizamda ve yanlarda hissediyorum.. hala yan yatıyor galiba

günaydın arkadaşlar. S seduf canım sadece hamilelik süresince mi kullanılacak insülin. o kadarda dikkat ediyorsun.. ölçüm sonucuna göre mi, yoksa düzenlimi kullanılacak.

bende kolunu bacağını ayırt edemiyorum.. sağdan soldan tepikliyo habire. omzumu elimi bilemiyorum. doktor bana kafası sağ boluğunda ayakları sol boşluğunda demişti.. hala o pozisyonda mı bilmiyorum. baş aşağı dönmediğine eminim sadece. oğlum baş aşağı duruyordu, hep kaburgalarıma çalışıyordu.. bunda şuanda üstta darbe hissetymiyotum. göbek hizamda ve yanlarda hissediyorum.. hala yan yatıyor galiba
sadece hamilelik sürecinde canım....çok dikkat ediyorum ama sabahları maalesef yüksek çıkıyo

biri dinlenmek mi dedi.. ahhhh ahhh bu sabah sürünerek kalktım resmen yataktan. 5 dk uykuyu kar saydım kahvaltıda yapmadım. şimdide içim kazınıyo.. eziyet gibi işi gelmek
Aynen canım hele bölesine hastayken kafamı taşıyamıorum ya yatak yapıştı bana resmen sabah mahvoldum...

Back
X