2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Selammmm.kizlarrrr dun tahlil sonuclarimmm gayet iyi cikmis..hersey normal.dedi doktorummmm..bende bosuna.telas.yaptimmm..turiuyedeki doktorumu.aradim sonuclari gonderdimmm..benimkisi iri bebek..ben yinede herseyi kistimmm..cok.sukur.bosuna.telas.yaptim..hepinizeee tsk.ederimmm kizlarrrrr..bebislerinizi hayurlisiyla kucaginiza alirsinizzz:KK52::KK200::nazar:

gozun aydın kusum cok sevındım ee gelmenede bırsey kalmadı basladımı bavul hazırlıkları

kusummelek kusummelek hayirli haberlerle.gelirsin canimmm.duzelmistir korkma.annesi..hayirli haberlerle bekliyorz seni o_O

bujubuju bujubuju bavular tam.hazirlanmadisom haftaya birakiyorumm..esimden ayrilmak.zor olacak ama.nasilsaa 1 ay sonra doguma gelecekkk o yuzden uzulmenkn anlamk yok ozlesin beni:KK45:

Gunaydin kizlar nasilsiniz?
Ben sali gunu kontrole gitmistim oglusum 26+0 da 1040 gram olmustu :nazar::KK68:
Bir bobreginde genisleme vardi ayrintilida gormustuk. Buyume ilerlememis cok sukur ama takip edilecek doguma kadar.

Birde hatirlarsaniz bir ara kalp carpintim oluyor sabahlari demistim. Nefes darligimda var son zamanlar.
Hamilelerde nefes darligi normal dedi doktorum ama carpintida oldugu icin bende bebekten dolayi olmayabilir mutlaka en kisa zamanda dahiliyeye gitmem gerektigini soyledi. Ayrica seker yuklemesi icinde cagirdi. Ins. Ikisindende bisey cikmaz.

Ben sali gunu kontrole gitmistim oglusum 26+0 da 1040 gram olmustu :nazar::KK68:
Bir bobreginde genisleme vardi ayrintilida gormustuk. Buyume ilerlememis cok sukur ama takip edilecek doguma kadar.

Birde hatirlarsaniz bir ara kalp carpintim oluyor sabahlari demistim. Nefes darligimda var son zamanlar.
Hamilelerde nefes darligi normal dedi doktorum ama carpintida oldugu icin bende bebekten dolayi olmayabilir mutlaka en kisa zamanda dahiliyeye gitmem gerektigini soyledi. Ayrica seker yuklemesi icinde cagirdi. Ins. Ikisindende bisey cikmaz.

tsh testleri de bi yaptır canm istersen, bi arkadasımın da tsh i dusuk cıkmıstı. Benim de dusuk ama benim oyle sikayetim yoktu. Nolur nolmaz.

kızlar herkese hayırlı cumalarr
benım kızıss sabahtan berı uyuyorr saat 12 oldu hala tık yokkkk korkuyorum yahuuu :KK46:

kusummelek kusummelek hayirli haberlerle.gelirsin canimmm.duzelmistir korkma.annesi..hayirli haberlerle bekliyorz seni o_O

bujubuju bujubuju bavular tam.hazirlanmadisom haftaya birakiyorumm..esimden ayrilmak.zor olacak ama.nasilsaa 1 ay sonra doguma gelecekkk o yuzden uzulmenkn anlamk yok ozlesin beni:KK45:
İnşallah canım İnşallah..

kızlar herkese hayırlı cumalarr
benım kızıss sabahtan berı uyuyorr saat 12 oldu hala tık yokkkk korkuyorum yahuuu :KK46:
arada oluyor tatlım takma kafana..Dün de benimki öyleydi hareketleri çok azdı..Bugün normal ne çok hareketli ne de çok az..

İyi cnm gözün aydın..Ay ben de senden haber bekliyordum..Bizde de böbreklerinde belirginleşme var demişti doktor 25 haftalıkken..haftaya salı randevumuz inşallah ilerleme yoktur normal haline döner bir an evvel..Zaman geçmek bilmiyor :(

Back
X