nutellamı ekmek miIyi geceleruyku duzenim iyice bozulmus durumda izinden oncede uyumam 1i buluodu iyice cozuttum neyse gece nobeti bende olsun
Cikolatalar mi ekmekli nutellalar midoktorum diyet verdikten sonra hayal oldu sizlere afiyetler olsun bacim
günaydın canımm ayy bende sabah çok düşündüm kalkmak işkence gibiydi ama mecburen kalktım geldim cuma olmasının verdiği bi mutluluk var yarın yataktan çıkmicam bu hafta çok zorlandım günler geçmediGünaydın, hayırlı Cumalar...
Ben de güya izin alacaktım yine geldim işe. Hayırlısı ile biter bu gün de inşallah.
aynen öyle bu hafta bana da çok zor geçti, gittikçe zorlaşıyor. dün akşam evde yere eğildim , ki bende çocuk var mecburen eğilmek zorunda kalıyorum. öyle bir canım yandı ki ödüm koptu. yarın nst 'ye giricem sonra dinlenicem haftasonu ben de inşallah.günaydın canımm ayy bende sabah çok düşündüm kalkmak işkence gibiydi ama mecburen kalktım geldim cuma olmasının verdiği bi mutluluk var yarın yataktan çıkmicam bu hafta çok zorlandım günler geçmedi
Canım doktorlarda soluo zayıflar daha cok alıomus bır de benım karın ıcım dar ve gobek fıtıgım var ondan cok fırladı karnımSÜPER o halde canımcım azimli bu yolda seni tebrik ederim kesinlikle genetik bir durum kişiden kişiye çok değişiyor ben 11 kilo aldım hızla almaya devam ediyorum mesela sen kadar göbeğim yok diğer yerlerim de yok nerde lan benim 11 kilom ahahaha
Ablam 25 kg aldı 40 gun sonra hıc bısı yoktu emzırmek cok onemlı cabuk verdırıoboşverin kiloları, herkesin bünyesi farklı. 20 kilo alıp kırkının içinde verende var.. oda arkadaşım 23 kilo aldı, bebeği 3 aylık 5-6 kilosu kalmış.. diyet filanda yapmadı tabii. sıkmayın canınızı güzeller
ayy hadi bakalım hayırlı haberlerle gel yaz bizede şu gelen suyla alakalı falan merak ediyoruzGunaydın kızlar bugun bızım kontrolumuz var ınsallah bır sıkıntı yoktur hayırlı haberler alırız
Aynen tekrar sorucam ped morardi kafam hala takik ona birde asagisi cok sizlio baskidan yazio nette ama sorcamayy hadi bakalım hayırlı haberlerle gel yaz bizede şu gelen suyla alakalı falan merak ediyoruz
yaaa aman salla öyle yada böyle hamileyis işte çok şükür bin şükür kilo espri kısmı bu topiği diyet topiğine taşırız bizCanım doktorlarda soluo zayıflar daha cok alıomus bır de benım karın ıcım dar ve gobek fıtıgım var ondan cok fırladı karnım
Insallah kusumbujubuju cum güzel haberlerle gelirsin inşallah. Hadi bakalım merakta bırakma bizi cnm.
ahahah kız başla başla minnak minnak zor valla anca biter bide malum git gide ağırlaşıyoruz bende bi çanta hazırlicam 2 haftadan beri düşünüyorumbende artık bu hafta yıkama ütüleme işlerine başlasammı:) ammaaa hiç yapasım yok.. haftaya bırakayım en iyisi. pijamalarım da yok zaten daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?