Cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin senin icin en güzel bayram hediyesi olmustur bu haber bundan sonrasi sıkıntısiz devam eder tadini cikarirsin inşallah canim Allah gönlüne gore versin :)Kızlara elife yazdım ama burayda yazım bebegimn sağlığı gayet iyi yerine yerleşmiş sancim ağrılarım oyüzden kesilmiş gelişimine gayet iyi bağdaş kurmuş oturuyordu cinsiyetini göremedi doktorumuz hersey olmasi gerektiği gibiymis hepinize çok Tes edrim allhta sizi hiç üzmesin çok destek oldunuz bana sanalda olsa benim için bu çok önemli şeylerdi hepiniz saglikla dünyaya getrin yavrularınızi ❤❤❤❤❤
Çok teşekür edrim canm benim evet çok çektim allha bin sukur çok güzel bir hediye oldu doktorumuz bugün dedi eğer saglikla dünyaya gelirse bebegin adını mucize koy bizim mucizemi oldu :) alhh sanda sağlıklı dogumlar nasip etsin ❤❤❤Cok sevindim Rabbim sağlıkla kucagina almayi nasip etsin senin icin en güzel bayram hediyesi olmustur bu haber bundan sonrasi sıkıntısiz devam eder tadini cikarirsin inşallah canim Allah gönlüne gore versin :)
canım çok şükür,çok sevindimKızlara elife yazdım ama burayda yazım bebegimn sağlığı gayet iyi yerine yerleşmiş sancim ağrılarım oyüzden kesilmiş gelişimine gayet iyi bağdaş kurmuş oturuyordu cinsiyetini göremedi doktorumuz hersey olmasi gerektiği gibiymis hepinize çok Tes edrim allhta sizi hiç üzmesin çok destek oldunuz bana sanalda olsa benim için bu çok önemli şeylerdi hepiniz saglikla dünyaya getrin yavrularınızi ❤❤❤❤❤
Milletin bitme haftası benim başlangıcım oldu resmen.Miğde bulantısı,kusmalar sonradan başladı benim deMide bulantisi devam edenlerden biride benim ama sunu farkettim hafta sonu anneme gittim ne bulanti ne kusma oldu..eve geldim iki gündür yine basladi,psikolojik mi acaba bu bulantilar..
Çok teşekür edrim canm benimcanım çok şükür,çok sevindim
Kızlara elife yazdım ama burayda yazım bebegimn sağlığı gayet iyi yerine yerleşmiş sancim ağrılarım oyüzden kesilmiş gelişimine gayet iyi bağdaş kurmuş oturuyordu cinsiyetini göremedi doktorumuz hersey olmasi gerektiği gibiymis hepinize çok Tes edrim allhta sizi hiç üzmesin çok destek oldunuz bana sanalda olsa benim için bu çok önemli şeylerdi hepiniz saglikla dünyaya getrin yavrularınızi ❤❤❤❤❤
Kııızzzllaaarrr... Çooookkkk şükür cinsiyetimizi öğrendik. Bir kızımız olacak hayırlısıyla . Ve durumu da ii çok şükür. Tehlikem geçmiş.denizmisra çok sevindim. Sağlıkla kucağına al Bebişini. Herşey gönlünüzce olsun.
Çok teşekkür ederim cnm inş topiğimizde bundan sonra böyle güzel haberler olur.canım çokkk sevindim gözün aydınbundan sonra da hiç bi problem olmadan sağ salim alırsın inşallah evladını kucağına
sana da hayırlı olsun sıkıntılar bitmiş cinsiyet öğrenilmiş ohh mishep güzel haberler duymaya devam edelim inşallah
Çok teşekür edrim canım benim amin insalhh hepimiz sağ salim kurtulalim bebislerimizi kucamiza alalim❤❤❤canım çokkk sevindim gözün aydınbundan sonra da hiç bi problem olmadan sağ salim alırsın inşallah evladını kucağına
sana da hayırlı olsun sıkıntılar bitmiş cinsiyet öğrenilmiş ohh mishep güzel haberler duymaya devam edelim inşallah
Gözümüz aydin ozaman çok sevindim.. allahim birdaha hic ağrı sızı yaşatmasın sana.. :)) bebegini sana bağışlasın inşallahTeşekür edrim canm bebegimin sağlıgı gayet iyiymiş yerine yerleşmiş canm iyce şikayetlerim ondan kesilmiş çok şükür :)
Kııızzzllaaarrr... Çooookkkk şükür cinsiyetimizi öğrendik. Bir kızımız olacak hayırlısıyla . Ve durumu da ii çok şükür. Tehlikem geçmiş.denizmisra çok sevindim. Sağlıkla kucağına al Bebişini. Herşey gönlünüzce olsun.
Çok teşekür edrim canım benim amin cumlemize insallh ❤❤❤Gözümüz aydin ozaman çok sevindim.. allahim birdaha hic ağrı sızı yaşatmasın sana.. :)) bebegini sana bağışlasın inşallah
Kizim iyi geldi annesine cok yakisti büyüdükçe de daha mi güzel oluyoruz sanki ne :))masallah canımmm yaramıs sanaaa :) bende 17 hafta ama benım gobus mınnacıkk dahaa
Cok sukur oyle oldu canim 3 mayis da evlendim pesinede hamile kalmisim 25 gun sonra :))ayy hemen hamile kaldın o zaman ne güzel maşallah
Çok teşekür edrim canm insalh hepimiz hayirlisiyla kurtulalim ❤❤❤
Çok teşekür edrim canm ❤❤❤
Çok saol cnm hep böyle mutlu olalım inş. Cinsiyeti belli olunca daha bi farklı seviyor insan. Kızım demek ne güzel bir şeymiş öyle :)papatya8822 canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim senin adina :)) ayyy ne guzel haberler alıyoruz allahim bozmasin hicc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?