- 21 Temmuz 2015
- 3.038
- 2.129
- 83
- 38
ohhh mıs gıbı tertemız odaya bır melek desene :):)bugun kızımın odasınn parkelerı dosendı kızlarrr cok mutluyum cok guzel olmusss :) artık hızlansın hazırlıklarrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh mıs gıbı tertemız odaya bır melek desene :):)bugun kızımın odasınn parkelerı dosendı kızlarrr cok mutluyum cok guzel olmusss :) artık hızlansın hazırlıklarrrrr
bugun kızımın odasınn parkelerı dosendı kızlarrr cok mutluyum cok guzel olmusss :) artık hızlansın hazırlıklarrrrr
kızlar bebıslerın odasına 3 lu hasır sepetlerden alan warmıııı
resmi warmı canım merak ettımben hasır değil de ikea nın kumaş gibi olan beyaz sepervari kutularından aldım :)
canımm mis gibi odasını güle güle kullanın inşallah.. ben almadım ama almayı düşünüyoum şu kapağı ayıcıklı falan olanlardan tabi onun için önce odamızın gelip kurulması yerleştirilmesi lazım yani en son aşama diğerleri çokkk işimiz var çoookkkkkkızlar bebıslerın odasına 3 lu hasır sepetlerden alan warmıııı
Tatlimmm az akmasi.normal.ama.sakin skmaa daha fazla.cikmasin bebeginin ilk sutu o..doktoruna danis kontrolde ben yasamadim.ama yasayan arkadaslarim.var..sut hormonlari calisiyor cok sıkı sutyen giymee sal gitsintecrubelı annelerrr sıze bır sey sormak ıstıyorum bır kac haftadır ara ara benden sut gıbı sarımsırak seffaf bır sıvı gelıyor gogsumden sızden de olan varmı azıcık endıse duymaya basladım da ben
keske hıc gıymeden gezsek yaa su aralar her sey sıkıyor zaten:):)Tatlimmm az akmasi.normal.ama.sakin skmaa daha fazla.cikmasin bebeginin ilk sutu o..doktoruna danis kontrolde ben yasamadim.ama yasayan arkadaslarim.var..sut hormonlari calisiyor cok sıkı sutyen giymee sal gitsin![]()
He vallahi ben hamileik sutyenlerimi.giyiyorum digerrleri oomuyor zaten..keske hıc gıymeden gezsek yaa su aralar her sey sıkıyor zaten:):)
keske hıc gıymeden gezsek yaa su aralar her sey sıkıyor zaten:):)
maşallah ben 2 bardak anca su konusunda çok sıkıntım varrr yok olmuyor içemiyorum yaaaKendimi suya verdim..hergun 8 sise su iciyorummm iyi kafa yapiyor![]()
Icmmeye caliss.tatlimmm..bebegin icin hem.iltihap.olmasini engeller hemde bebegin suyuna katkisi var..ben normaldede icerim..ama soguklarda insan aramiuor acikcasimaşallah ben 2 bardak anca su konusunda çok sıkıntım varrr yok olmuyor içemiyorum yaaa
Evet gordumm canimmmm...yatak.derken besik.gibi kucuk.dimi.tekrar gorursem.sana yazarim.kuzumYa kızlar bu bebek seyahat çantası varya açılıp yatak olan ondan arıorum ama hep toptan çıkıo internette hiç gördünüzmü siz biyerlerde...
Canim arada onlarin da modu degisiyor tipki biximki gibi. Bazen cok enerjik olup bazen durgn olabiliyolar. Benimkinin de genel bi duzeni var ama duzensizligi de coktur hani.kızlar ya benim bebiş herzaman sabah erkenden hareketlenirdi kahvaltı yaparken özellikle ama bugün niyeyse hareket yoktu,bu haftalarda düzenli mi olması lazım hareketlerin acaba?