2016 Mart Anneleri Goygoy :)

ya kuzum çok güzeller ama ne kadar giyebilecek ki...
işte insan o yuzden terddut ediyo ya canım

0-3 degil de baska beden alsan olur canm neden olmasın, 3-6 alsan mesela, illaki bi ara giyecek onları. Ben oyle diye diye nerdeyse 1 yasına kadar kıyafet almısım bir baktım ki
3/6 yaza denk geliyo kuzum sence giyer mi

0-3 degil de baska beden alsan olur canm neden olmasın, 3-6 alsan mesela, illaki bi ara giyecek onları. Ben oyle diye diye nerdeyse 1 yasına kadar kıyafet almısım bir baktım ki
tatlım sen gittin mi hastaneye..

giyilir bence tulum penye değil mi onlar..Benim bulunduğum yer çok sıcak olmuyor mesela esiyor bebişler üşümesin diye yine uzun kollu giydirilebilir..Tabi sadece bir düşünce bu:)

aynen kefiri çok duydum birde ben öğle yemeginde ve akşamları meyvenin yanında yarım sb yogurt tüketiyorum. tuvalet şikayetim hiç yok şükür hatta günde 2 kere çıkıyorum diye kızıyorum bazen :KK33:
yoğurt çok tüketmemiz lazmmış..Ben hergün yemiyorum ama aklıma gelirse yemeğin yanına koyuyorum akşamları..

giyilir bence tulum penye değil mi onlar..Benim bulunduğum yer çok sıcak olmuyor mesela esiyor bebişler üşümesin diye yine uzun kollu giydirilebilir..Tabi sadece bir düşünce bu:)
iyi bari dediğin gini akşamları filan serinken giyilir yani. 2 si 0/3 2 si 3/6 sipariş ettim :rolleyes:

yoğurt çok tüketmemiz lazmmış..Ben hergün yemiyorum ama aklıma gelirse yemeğin yanına koyuyorum akşamları..
benim şeker için diyet yaptıgım dönemden kazandığım alışkanlık öğle yemeğinde mutlaka tüketiyorum akşamlarıda bi yere gitmediysek eve erken geldiysek meyveyle tüketiyorum harika oluyo dene bence canım

iyi bari dediğin gini akşamları filan serinken giyilir yani. 2 si 0/3 2 si 3/6 sipariş ettim :rolleyes:

benim şeker için diyet yaptıgım dönemden kazandığım alışkanlık öğle yemeğinde mutlaka tüketiyorum akşamlarıda bi yere gitmediysek eve erken geldiysek meyveyle tüketiyorum harika oluyo dene bence canım
hmm meyveyle denemedim hiç denerim onu da en yakın zamanda :)

bişey sorcam sende de şeker çıkmıştı dimi....

hoşgeldinn canımmm ben ne yapayım daha 10 gün vaaaaar :mad:

evet canım 4. aydan beri insülin kullanıyorum
bende de çıktı da diyetle idare etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum.insüline kaç çıktığında başlamıştın....merak ettim

yemeği yedikten sonra nasıl ağırlık çöküyor bana yaaa yatmak istiyorum. :mad:
kahve içiyorum hiç istemediğim halde ayılmak için :KK53:

kızlar ebruhamıle de lohusa gecelık takımları ındırıme gırmıs 169 tl den 118 e ınmıs ben begendım bırtane alcam

mayıs haziran , belki de serin bi yaz aksamı, sonucta aldıkların mevsimlik olabilir her mevsim uygun bi zaman bulabilirsin. Ben oyle dusunerek aldım. Tabiki mevsim hesaplıyosun ama boylu olursa nisanda giyer, olmazsa normal zamanı mayıs haziranda giyer...gibi

Back
X