- 25 Şubat 2013
- 3.130
- 935
- 323
ben napayım benımde 19 unda kontrolum oglusumun yuzunu bılem goremedım gostermedı bıdık ınsallah gorcez bu hafta kocısle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmmm bilmem ki acaba kimle karıştırdımben gitmicektim ki hastaneye , kimle karıstırıyorsun acaba![]()
canım benim açlık 150 tokluk 180 in altına düşmüyordu kolay kolay umarım idare edersin. benim düzene girdi şükür ama korkulacak bişey yok bunu bilbende de çıktı da diyetle idare etmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum.insüline kaç çıktığında başlamıştın....merak ettim
hangısını begendım canım sen bende gecelık arayısındayımkızlar ebruhamıle de lohusa gecelık takımları ındırıme gırmıs 169 tl den 118 e ınmıs ben begendım bırtane alcam
bende de bazen oluyor adet olcakmışım gibi bir ağrı,sonra geçiyor..Alta baskı yaptıklarından oluyor herhalde cnm..ayyy kızlarr yemek yerken bebısım asagıya oyle bır vurdukııı sankı adet olurkenkı duyguyu hıssettım az kalsın cıkıcak gıbıydı yaaaa korktum yemekten kalktımmm
29. haftada boyleysek 32de ne olucaz acabaaa Allah yardımcımız olsunnnbende de bazen oluyor adet olcakmışım gibi bir ağrı,sonra geçiyor..Alta baskı yaptıklarından oluyor herhalde cnm..
ahhh kuzummmm yazıkkk sanaaaaa......bende en son yüzünü gördüm hele şükür dedimmm....ben napayım benımde 19 unda kontrolum oglusumun yuzunu bılem goremedım gostermedı bıdık ınsallah gorcez bu hafta kocısle
selam ii sen nasılsın...selam kızlarrrr nabersiniz?
iyiyim canım ne yapayım vakit geçsin diye bekleyip duruyorum :) zor geliyor ama Allahtan çalışıyoruz da vakit daha çabuk geçiyor iş olmasa ben evde ölürdüm can sıkıntısından herhalde . yalnız bi yandan da dört gözle 37. haftayı bekliyorum izin içinselam ii sen nasılsın...
https://www.ebrumaternity.com/lohus...ohusa-hamile-dantelli-gecelik-takim-ekru.htmlhangısını begendım canım sen bende gecelık arayısındayım![]()
aynen bende geçsin bi,tsin diyorum artık artık evde kalayım hem oğlum hem bebişimle ilgileneyim istiyorum....iyiyim canım ne yapayım vakit geçsin diye bekleyip duruyorum :) zor geliyor ama Allahtan çalışıyoruz da vakit daha çabuk geçiyor iş olmasa ben evde ölürdüm can sıkıntısından herhalde . yalnız bi yandan da dört gözle 37. haftayı bekliyorum izin için![]()
ayyy canım ya bana da başladı sabah 3 ünite şimdi....sabahları yüksek geliyo benim açlık en fazla 98, sabah tokluk değişiyo işte....öğlen ve akşam sorun yok en fazla tokluk 160 falan o da çok kaçırırsam normalde 140 falan ortalamacanım benim açlık 150 tokluk 180 in altına düşmüyordu kolay kolay umarım idare edersin. benim düzene girdi şükür ama korkulacak bişey yok bunu bil
hangısını begendım canım sen bende gecelık arayısındayım![]()
bende de bazen oluyor adet olcakmışım gibi bir ağrı,sonra geçiyor..Alta baskı yaptıklarından oluyor herhalde cnm..
ahhh kuzummmm yazıkkk sanaaaaa......bende en son yüzünü gördüm hele şükür dedimmm....
https://www.ebrumaternity.com/lohus...ohusa-hamile-dantelli-gecelik-takim-ekru.html
bak bu hoş duruyoo ben de beğendim ama bide burda bakayım mağazalara falann...