2016 Mart Anneleri Goygoy :)

Ya ben bu dogum videolarını iki gündür izleyip aglamaktan icim dısıma cıktı. Bir fotocu 1400 fiyat verdi cok ya offf bende istiyorummm

eda mutlu 900 e cekıyor fuara gıtseydın 700 e ındırdı bıze ama sımdı gıdersek yıne 900 pazartesı donmemız gerekıyordu ben cektırmıcem

sanda gunaydın kuşummm nasılsın

yaaa ben doğum fotocusu istiyorum ama videoyu görünce şimdi şey oldummm acaba onuda mı anlaşsamm çok tatlı maşallah sıpalarrrrrr :KK68::KK68:
Nasıl oluyum canım qribi yollamaya çalısıorum yavaş yavaş qidicek sanırı :) sen Nasılsın kuzum?

Ya ben bu dogum videolarını iki gündür izleyip aglamaktan icim dısıma cıktı. Bir fotocu 1400 fiyat verdi cok ya offf bende istiyorummm
ay cok guzel ama kusum yaa masallah valla
sanda gunaydın kuşummm nasılsın

yaaa ben doğum fotocusu istiyorum ama videoyu görünce şimdi şey oldummm acaba onuda mı anlaşsamm çok tatlı maşallah sıpalarrrrrr :KK68::KK68:
Yaaaa çok güzel ben hep ağlayarak izliyorum bu videolarıııı :anneadayı:
ayy ben en basından berı ıstıyorum bundan yaaa daha fotografcıyla konusmadım ınsallah onumuzdekı kontrole gıttıgımızde konuscam

Nasıl oluyum canım qribi yollamaya çalısıorum yavaş yavaş qidicek sanırı :) sen Nasılsın kuzum?
iyiyim kuşum işteyiz yine poffff. iyi bari hafiflemesine sevindim dikkat et artık kendine hoş bağışıklık sistemimizden kaynaklanıyormuş ne kadar dikkat edersen et hasta oluyoruz :(

ayy ben en basından berı ıstıyorum bundan yaaa daha fotografcıyla konusmadım ınsallah onumuzdekı kontrole gıttıgımızde konuscam
bizim hast anlaşmalı fotocusu şükür her hastanenin olmuyor çınarlıya ve egepole gelen bi bayan vardı ben hep onu istemiştim dışardan kabul etmiyorlarmış

iyiyim kuşum işteyiz yine poffff. iyi bari hafiflemesine sevindim dikkat et artık kendine hoş bağışıklık sistemimizden kaynaklanıyormuş ne kadar dikkat edersen et hasta oluyoruz :KK43:
Aman iyi ol canım malesefki işteyiz evet :( Aynen canım çok dikkat etmeme raqmen sonuç ortada naparsak yapalım vücut dirençsiz Allah beterinden saklasın inşallah..

güle güle kullan cnm kullanışlı bişeye benziyo yengene yenge diyebilirmiyiyiyyymmmmm :KK70::KK70:[/QUOT
Saol canım benim tabiki diyebilirsin :) Yenqem bambaşka bi insan saqolsun düqünümdede öle 10 bin tl harcadı bana çeyizim için alma onuda ben alıyım dediqimdede telefonu suratıma kapatıo Allahın hediyesi o bana :) :21:

güle güle kullan cnm kullanışlı bişeye benziyo yengene yenge diyebilirmiyiyiyyymmmmm :KK70::KK70:
Saol canım benim tabiki diyebilirsin :) Yenqem bambaşka bi insan saqolsun düqünümdede öle 10 bin tl harcadı bana çeyizim için alma onuda ben alıyım dediqimdede telefonu suratıma kapatıo Allahın hediyesi o bana :) :21:

canım bebek şampuanı bübchen hassas ciltler alacağım bugün onu bulamadım. Mustela bebe yağı aldım çok tavsiye ediyorlar gerçi ilk bebeğimde pek kullanmadım ben yağ. Pişik kremi sebamed healing krem aldım. Çok ağır bir pişik olursa desitin de iyi geliyordu ama yenidoğan için uygun olmayabilir. Bir de unibaby yenidoğan mendil aldım. Görümcem Premium care bez getirmişti. Evde küveti var, onun içine sevi bebenin köpük filesi var ondan alacağım bir de.
anladım cnm..Ben de biraz araştırıp ona göre son ayda alırım herhalde..

eda mutlu 900 e cekıyor fuara gıtseydın 700 e ındırdı bıze ama sımdı gıdersek yıne 900 pazartesı donmemız gerekıyordu ben cektırmıcem

Bişi olmaz onlar fuara geldin mi diyo evet diince yine indiriyolar evlenirkende öyle olmustu ama benim hastanenin anlasmalı fotocusu varmıs ctesi onlarla konusucam baskasını almıyorlarmıs

Bişi olmaz onlar fuara geldin mi diyo evet diince yine indiriyolar evlenirkende öyle olmustu ama benim hastanenin anlasmalı fotocusu varmıs ctesi onlarla konusucam baskasını almıyorlarmıs
canım medicana Bahçelievler mi senin hastanen? ben de beylikdüzünde olanla görüşeceğim haftasonu. Demek almıyorlar bunu bilmiyordum. Bu arada doğum fiyatını konuştun mu hiç? Acıbadem bir fiyat verdi bitirdi de beni :KK70::KK70:

Back
X