2016 Mart Anneleri Goygoy :)

canım medicana Bahçelievler mi senin hastanen? ben de beylikdüzünde olanla görüşeceğim haftasonu. Demek almıyorlar bunu bilmiyordum. Bu arada doğum fiyatını konuştun mu hiç? Acıbadem bir fiyat verdi bitirdi de beni

Evet Bahçelievler benimki Düzgün bey orada. 2015 doğum fiyatlarını aldım, 2016 da zam gelecek dediler 2015 zammı 300 tl civarındaymıs bu ctesi yine sorucam zamlı fiyatları ama 2015 söyle;

2800 normal + 600 epidural
3400 sezeryan + 600 epidural
+750 Düzgün bey farkı :KK70::KK70:

Acıbadem atakentte
5000 normal
6000 sezeryan fiyatı verdi +500 epidural bir ara degistirmeyi düsünmüstüm ya o ara acıbadem sigortası yaptırıp orada mı dogum yapsam diye düsünmüstüm. Ama Düzgün beyden vazgecemiyorum :cool:

Kızzzzz süpermissss yaaaaaaa bu o zaman baaaaaaa yıllllllllll dıııımmmmmmm
Bence ayrı ayrı alınacaqına bu çok ideal canım tipide qüzel bende bayıldımm stok bitmişti tesadüf baktım yenilenmiş :)

Evet Bahçelievler benimki Düzgün bey orada. 2015 doğum fiyatlarını aldım, 2016 da zam gelecek dediler 2015 zammı 300 tl civarındaymıs bu ctesi yine sorucam zamlı fiyatları ama 2015 söyle;

2800 normal + 600 epidural
3400 sezeryan + 600 epidural
+750 Düzgün bey farkı :KK70::KK70:

Acıbadem atakentte
5000 normal
6000 sezeryan fiyatı verdi +500 epidural bir ara degistirmeyi düsünmüstüm ya o ara acıbadem sigortası yaptırıp orada mı dogum yapsam diye düsünmüstüm. Ama Düzgün beyden vazgecemiyorum :cool:
benim allianz sigortam var 7000 civarı limitli. Acıbadem allianz indirimli 2015 fiyatını 11.000 civarı verdi hem Halkalı hem de Bakırköy için. Senin fiyatlar daha iyiymiş nasıl oldu öyle? yüzyüze mi görüştün?

Vazgeçme zaten canım bu saatten sonra doktor değiştirmek de zor. Doktora ekstra para vermek ilginçmiş ama :KK70::KK70:

benim allianz sigortam var 7000 civarı limitli. Acıbadem allianz indirimli 2015 fiyatını 11.000 civarı verdi hem Halkalı hem de Bakırköy için. Senin fiyatlar daha iyiymiş nasıl oldu öyle? yüzyüze mi görüştün?

Vazgeçme zaten canım bu saatten sonra doktor değiştirmek de zor. Doktora ekstra para vermek ilginçmiş ama

Aaaaa indirimli 11.000 mi o ne yaa şaka mı.. Telefonla görüstüm Atakent Acıbadem le.. hatta yarım saat kadarda her türlü detaylı bilgiyi aldım. Bizim doktor öyle; muayene ücretleride hastanedeki diger kadın dogumcuların aldıgı fiyatın 2 katı :KK70:

Son düzenleme:
Bişi olmaz onlar fuara geldin mi diyo evet diince yine indiriyolar evlenirkende öyle olmustu ama benim hastanenin anlasmalı fotocusu varmıs ctesi onlarla konusucam baskasını almıyorlarmıs

valla adamlar kart mart basmıs onu gormeden ındırım yapmıyorlar artık cinim hatta bana pazartesıye kadar donun yoksa yıne yararlanamazsınız dedı zaten ben sana normal fıyatını soyledım 900 dıye

Saol canım benim tabiki diyebilirsin :) Yenqem bambaşka bi insan saqolsun düqünümdede öle 10 bin tl harcadı bana çeyizim için alma onuda ben alıyım dediqimdede telefonu suratıma kapatıo Allahın hediyesi o bana :) :21:
allah bozmasın kuşum ne güzel çok şanslısın

mrvcece mrvcece merviik süslü canta arayısına girdin mi benim daha sıra oraya gelmedi :KK70:
kuşum en son kızlara görüntü almıştım hatırlarsan onu alıcaktım HAbibte HAbibte pınoş çok pahalı dedi diye almadım. bide çok cicili bicili ya eşim takmaz diye korktum. Daha da bulamadım geçen e bebekte 1 günlük indirim vardı onu da kaçırmışım :KK12: senin aklında var mı

kızlar konuya bir el atıverin be. görümceme bebek tepsisi yapıyorum 4 tulum takımı, 1 nohut battaniye+ alt açması(kral taçlı), birkaç patikli don 3-4 çıtçıtlı badi bi polar ceket 2 ayakkabı 3-4 önlük çorap fular vs aldım. onun dışında kolonya şişesi yaptım , bebek tepsisi boyadım daha bez pasta ve kare sepetler oluyor ya ahşap onlardan yapıcam ve takı da takıcam bunlar dışında yapmam gereken yada koymam gereken bişey var mı onun doğumu şubatta artık hazırlanmam lazım tam anlamıyla. şişe ektekinin mavisi buarada

Eklentiler

• IMG_5953[1].webp
    IMG_5953[1].webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 104
kızlar konuya bir el atıverin be. görümceme bebek tepsisi yapıyorum 4 tulum takımı, 1 nohut battaniye+ alt açması(kral taçlı), birkaç patikli don 3-4 çıtçıtlı badi bi polar ceket 2 ayakkabı 3-4 önlük çorap fular vs aldım. onun dışında kolonya şişesi yaptım , bebek tepsisi boyadım daha bez pasta ve kare sepetler oluyor ya ahşap onlardan yapıcam ve takı da takıcam bunlar dışında yapmam gereken yada koymam gereken bişey var mı onun doğumu şubatta artık hazırlanmam lazım tam anlamıyla. şişe ektekinin mavisi buarada
buarada daha havlu alıcam tülbentli birde görümceme sütyen enişteye gömlek filan alıyım diyorum. kızı var onada bakıcam bişeyler?

bence gayet iyi tatlım. güle güle kullansın her şeyi en incesine kadar düşünmüşsün..

Hayyyyyyyyyydaaaaaaaaaaaa sen mi hazırlayacaksın haydaaaaa :KK70:

Back
X