2016 Mart Anneleri Goygoy :)

merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. smile53 16. kusummelek 17. gasoline 18. aeaeinan 19. irem0730 20. Işık27 21. 91denizeynep 22. kahvemin köpüğü 23. jeepers 24. aaxyz27 cüzü aldı,28-29-30 .cüzleri annem aldı . kızlar son 2 cüz -------25-26. cüzler kaldı annenize de verebilirsiniz isterseniz , tamamlayıp başlayalım.

Canım

Canım
canım çok geçmiş olsun Allah a sığın en büyük ilaç dualar bende 2haftadır aynı şekilde yatıyorum geçen akşam tejrar hastahanede yattım bendede gerçek sancılar çıkıyor günde 3kere adalat içiyorum sakın aksatma benim çok riskli doktorum bırakırsan bebek doğar dedi ama merak etme adalat bebeği tutuyo bak ben öyle böyle 2hafta geçirdin Allah ın izni ile 34ü bulsak yeter dedi doktorum inşallah seninde geçiçek adalat içtiğin halde ara ara gelebilir kasılmalar korkma önemli olan düzenli olmasın inşallah atlatıcaz bu günleri
Cok gecmis olsun rabbim yardimcmz olsub insalah az kaldi zamanunda bebuslerimiz kucagimiza alalim.benmde sancim cikmisti hastanede kaldim adalat ictim sonra gecti tedaviyi baska doktor uygulamisti.kendi doktoruma gittjm adalat a gerek yok bunlar sanci sayilmaz dedi cok pimpirikli bi doktor degil kendisi bende sasirdjm napsam icsemmi hatta ise bile devam ediyorum sancilarin kac cikmisti senin

canım çok geçmiş olsun Allah a sığın en büyük ilaç dualar bende 2haftadır aynı şekilde yatıyorum geçen akşam tejrar hastahanede yattım bendede gerçek sancılar çıkıyor günde 3kere adalat içiyorum sakın aksatma benim çok riskli doktorum bırakırsan bebek doğar dedi ama merak etme adalat bebeği tutuyo bak ben öyle böyle 2hafta geçirdin Allah ın izni ile 34ü bulsak yeter dedi doktorum inşallah seninde geçiçek adalat içtiğin halde ara ara gelebilir kasılmalar korkma önemli olan düzenli olmasın inşallah atlatıcaz bu günleri

canım sana da çok geçmiş olsun. Allah hepimize yavrularımızı sağlıklı bir şekilde zamanında kucağımıza almamızı nasip etsin :KK66: sabırlı olur bebekleriniz umarım sizi üzmezler:KK66:

biz geldik kontrolden teyzeleriii:anneadayı:
kızım çok iyi maşallah her şey yolunda 1400 gr olmuş anası da 14 kilo almış toplamda :KK43:3 haftada 3 kilo almışım böyle giderse daha bi 11 kilo daha alır mıyım ne:rolleyes:

Oyoyoyoyoyyyyyy hosgeldinizzzzzzzz efendim sonunda gittin dra bi daha ne zaman cagırdı masallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :nazar: anasıda aynı ben :KK70:3 haftada 3 kg cık bende ctesi gidiyorummmmmm lalalalalala

Oyoyoyoyoyyyyyy hosgeldinizzzzzzzz efendim sonunda gittin dra bi daha ne zaman cagırdı masallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah :nazar: anasıda aynı ben :KK70:3 haftada 3 kg cık bende ctesi gidiyorummmmmm lalalalalala

hoşbuldukkkk :KK200: çalışıyormusun dedi evet dedim o zaman 32. de görüşürüz dedi 3 hafta sonra yani :KK45:o zaman bidaha bakalım kiloya hedefim 3ü geçmemek :KK70:

maşallah kocaman olmuş kızçen...
ayy öyle olmuş teyzesi anası da büyüyo bi zahmet o da büyüsün :KK70:herkesler bu kadar kilo aldın artık minik bişiy doğurmazsın diyo benden büyük bir performans beklentisi var yani yüzlerini kara çıkartmamalıyız :KK70:

benim koca tarafıda saolsun süperdir o konularda. ilk çocuğumda da el gibi gelip gittiler. bu sefer uzaktayız ama bir kere bile arayan yok nasılsın sağlığın yerinde mi diye.. takı hediye şurda dursun..
hatta ilk doğumumda annem (uzun yoldan geliyor) o gece yoldaydı ben acile sezeryana alındım gece.. eşim eltimi aradı... doğuma giriyor diye haber verdi, anneside yolda yetişemedi dedi.. tamam sabah geliriz biz demişler:):) sabah zaten annem geldi. o gece ayaklarım uuyuşuk kalkma şansımda yok. hemşireer verdiler bebeği eşim baktı ikimizede. çok düşüncelilerdir.

kızım çok iyi maşallah her şey yolunda 1400 gr olmuş :nazar: anası da 14 kilo almış toplamda :KK43:3 haftada 3 kilo almışım böyle giderse daha bi 11 kilo daha alır mıyım ne:rolleyes:
maşallah canım kızına..Analı kızlı yarıyo demek ki yedikleriniz..Ay bana herkes aynı yiyorsun diyor hamilelikten önceki gibi yani..Öyle pek iştah artışı yok buna rağmen 8-9 kilo aldım tabi..

benim koca tarafıda saolsun süperdir o konularda. ilk çocuğumda da el gibi gelip gittiler. bu sefer uzaktayız ama bir kere bile arayan yok nasılsın sağlığın yerinde mi diye.. takı hediye şurda dursun..
hatta ilk doğumumda annem (uzun yoldan geliyor) o gece yoldaydı ben acile sezeryana alındım gece.. eşim eltimi aradı... doğuma giriyor diye haber verdi, anneside yolda yetişemedi dedi.. tamam sabah geliriz biz demişler:):) sabah zaten annem geldi. o gece ayaklarım uuyuşuk kalkma şansımda yok. hemşireer verdiler bebeği eşim baktı ikimizede. çok düşüncelilerdir.
Allahım muhtaç etmesin ne diyelim...Ben daha görmedim bakalım, ama 3 ay oldu görüşmeyeli bir defa aramadılar nasılsın bebek nasıl diye..Biz iyi olalım da onlar aramasınlar..

Bırak el gibi olsunlar öyle insanların yoklugu varlıklarından daha iyi.. Ben annemden teyzemden baska kimseyi istemiyorum gelmek isterse kv de gelsin.

kızım çok iyi maşallah her şey yolunda 1400 gr olmuş :nazar: anası da 14 kilo almış toplamda :KK43:3 haftada 3 kilo almışım böyle giderse daha bi 11 kilo daha alır mıyım ne:rolleyes:
Maşallah kızına :nazar: sen de almazsın canım bence 11 kilo daha :rolleyes:

maşallah canım kızına..Analı kızlı yarıyo demek ki yedikleriniz..Ay bana herkes aynı yiyorsun diyor hamilelikten önceki gibi yani..Öyle pek iştah artışı yok buna rağmen 8-9 kilo aldım tabi..
yoo ben hakkını veriyorum hamileliğin :KK70: zaten kilo almaya müsait bir yapım var diye hep diyetle geçti hayatım 7 aydır ultra rahatım yediğim önümde yemediğim de önümde :KK70:

yoo ben hakkını veriyorum hamileliğin :KK70: zaten kilo almaya müsait bir yapım var diye hep diyetle geçti hayatım 7 aydır ultra rahatım yediğim önümde yemediğim de önümde :KK70:

hahhhh aynı ben.. ya zaten bi ömür dikkat etmem lazım. bünyem hemen hazır yesinde kilo yapayım bu kıza diye.. e bende fırsatı verdim al anacım alll!! o rahat ben rahat bebik rahat (yeri geniş) :)))))

Back
X