2016 Mart Anneleri Goygoy :)

İnş
Kizlar hepinize cok tesekku ederim Allah razi olsun.. prensannesiii prensannesiii canim insallah oteleriz ikimizde ben simdilik iki kullaniyorum dr.um haber ver duruma gore uce cikaralim dedi.insallah en az 34-35 leri goruruz hayirlisiyla
alla
Kizlar hepinize cok tesekku ederim Allah razi olsun.. prensannesiii prensannesiii canim insallah oteleriz ikimizde ben simdilik iki kullaniyorum dr.um haber ver duruma gore uce cikaralim dedi.insallah en az 34-35 leri goruruz hayirlisiyla[/Q inşallah canım amin

Cok gecmis olsun rabbim yardimcmz olsub insalah az kaldi zamanunda bebuslerimiz kucagimiza alalim.benmde sancim cikmisti hastanede kaldim adalat ictim sonra gecti tedaviyi baska doktor uygulamisti.kendi doktoruma gittjm adalat a gerek yok bunlar sanci sayilmaz dedi cok pimpirikli bi doktor degil kendisi bende sasirdjm napsam icsemmi hatta ise bile devam ediyorum sancilarin kac cikmisti senin
Benim 90 100arasında düzenliydi canım senin belki düşük ve düzensiz olabilir o yüzden öyle demiştir doktorun 90la doğum anı gerçekleşiyormuş ebe bana açılman olsaydı on kere doğmuştu dedi çok şükür açılmam olmadı ve tedavi olumlu sonuçlandı

Benim 90 100arasında düzenliydi canım senin belki düşük ve düzensiz olabilir o yüzden öyle demiştir doktorun 90la doğum anı gerçekleşiyormuş ebe bana açılman olsaydı on kere doğmuştu dedi çok şükür açılmam olmadı ve tedavi olumlu sonuçlandı
İnsalah hep olumlu gider bi skinti cikmaz canim benim sancilarim dusukmus evet sana gore en yuksek 50cikmisti yinede korkmustm haftamz daha kucuk bizim .allahim korusun insalah bebislerimizi

selam kizlarrrr bzdeee geldikkk doktordan ayrintilimizguzelll cikti ama bebegimizin kilosu biraz fzlaa sekerden suphelendik..tahlillerim yapildi..sonuclar esimde geldignde bakacam..1hafta onden gidiyor hairlisi:anneadayı::nazar:

selam kizlarrrr bzdeee geldikkk doktordan ayrintilimizguzelll cikti ama bebegimizin kilosu biraz fzlaa sekerden suphelendik..tahlillerim yapildi..sonuclar esimde geldignde bakacam..1hafta onden gidiyor hairlisi:anneadayı::nazar:
hoşgeldiniz ayrıntılının güzel olması sevindirici :KK66:şeker yoktur inşallah oğluşun tombikliğidir o :nazar: kaç çıktı ki kilosu hem?

merhaba arkadaşlar mart anneleri grubunda kuran-ı kerim hatmi için ben 1 , mawi16 2, gasoline 3. , bettünaz 4.cüzü ,andramm 5. melek anne 6. huzurum 7. baby 23 8 . alk-can 9. smsyh 10. srrbkl 11. melekasil 12. sahtedny 13. merveahat 14. ve 15. smile53 16. kusummelek 17. gasoline 18. aeaeinan 19. irem0730 20. Işık27 21. 91denizeynep 22. kahvemin köpüğü 23. jeepers 24. huzurum 25 ve 26. aaxyz 27. cüzü aldı,28-29-30 .cüzleri annem aldı . hadi kızlar hayırlı olsun başlayabiliriz okumaya, bitiren bu mesajı alıntılayıp cüzüyle bitti derse tamamı bittiğinde duasını da yaparız küçük kuzularımıza

Back
X