- 12 Ağustos 2014
- 167
- 133
- 103
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
Hayırlı olsun canım inşallah bebişine bu tedavinle kavuşursunMart ayında bende yaptırıyorum kızlar, pazartesi tahlillerim yapılacak ve vitamin gibi bazı ilaçlar var onları alıcaz, mart adetimle de tedaviye başlıcaz inşallah :)
Ben adet olabilsem martta uzun protokol başlayacağız şimdi adet olsam 21.gun baslayacagiz ama daha olmadim 5 gun geçti ama tık yok aralıkta polip ameliyatı olmuştum acaba ondanmi diyorumMart ayında bende yaptırıyorum kızlar, pazartesi tahlillerim yapılacak ve vitamin gibi bazı ilaçlar var onları alıcaz, mart adetimle de tedaviye başlıcaz inşallah :)
Ben bulent tras duydum burda bi kişi vardı onun tedavisiyle 10 yıl sonra hamile kalmış ekim gibi kızını dogurmustu canim adam herseyi araştırıp öyle başlıyomus canim ben istanbulda olsam bulent tras tayfun bağış ve halil beyden birine giderdimslm kızlar bende bu adette baslamak ıstıorum bulent tıras yada mustafa bahcelı sız duydunz mu memnun kalan var mı ya bana yardım edın kafam allak bullak oldu :s
ayyy allah razı olsun yaa senden cnm bende mustafa bahcecı yada bulnet tıras dıordum bulnet hocayı duydun dımı memnun kalmıslar yanı dımı karar vermek ıstıorum 20 subata gun aldım ıkısınden de gorusecgım ınsss hamıs kalırız sen nerde yaptrıcksın cnmBen bulent tras duydum burda bi kişi vardı onun tedavisiyle 10 yıl sonra hamile kalmış ekim gibi kızını dogurmustu canim adam herseyi araştırıp öyle başlıyomus canim ben istanbulda olsam bulent tras tayfun bağış ve halil beyden birine giderdim
Egan al diye bi arkadas var kadın ilk çocuğunu dogurdu canim bulent bey tedavisini yapmış ben adanadayim baskentte tedavi oluyorum canim tayfun cok doktorum canimayyy allah razı olsun yaa senden cnm bende mustafa bahcecı yada bulnet tıras dıordum bulnet hocayı duydun dımı memnun kalmıslar yanı dımı karar vermek ıstıorum 20 subata gun aldım ıkısınden de gorusecgım ınsss hamıs kalırız sen nerde yaptrıcksın cnm
Gidip görüş canim sonra karar verirsin için nerde rahat edeceksek oraya git canimıns sende olumlu soncu alısın cnm bende bahcecı ve bulent tıras arasında kaldım ınsss rabbım dogru yolu gosterır
canim uzun protokol de ilk basta dogum kontrol hapi mi kullanicaksin?Adetinin kacinci gunu baslicaksin? ben de uzun tedavi yaptiricam ama ne zaman baslayacagimiz belli degil. Yurt disindayiz burda devlet karsiliyor ama kasim dan beri bekliyoruz ki sira gelsin. Artik kendimiz odemeye karar verdik. Carsamba doktorla rabdevumuz var. Insallah hemen baslariz ya beklemesi ayri bir dert.Ben adet olabilsem martta uzun protokol başlayacağız şimdi adet olsam 21.gun baslayacagiz ama daha olmadim 5 gun geçti ama tık yok aralıkta polip ameliyatı olmuştum acaba ondanmi diyorum
Canim adetin 21.gunu ignelere başlıyoruz canim yumurta baskılamak büyütmemek için canim sonra adetin ikinci günü gidip igneleri değiştiriyor bu sefer büyümesi için vuruluyosun canim burda amaç yumurtaları baskılayip hepsi aynı anda büyümesini sağlamak canimcanim uzun protokol de ilk basta dogum kontrol hapi mi kullanicaksin?Adetinin kacinci gunu baslicaksin? ben de uzun tedavi yaptiricam ama ne zaman baslayacagimiz belli degil. Yurt disindayiz burda devlet karsiliyor ama kasim dan beri bekliyoruz ki sira gelsin. Artik kendimiz odemeye karar verdik. Carsamba doktorla rabdevumuz var. Insallah hemen baslariz ya beklemesi ayri bir dert.
ay sagol canim. Ben de doktora gidecegim caramba gunu eger kabul ederse belki bu ay baslarim. Carsamba adetin 11. gunu oluyor. Bakalim hayirlisi. senin ilk tup bebek denemesi mi canim? Probleminiz neydi sizin?Canim adetin 21.gunu ignelere başlıyoruz canim yumurta baskılamak büyütmemek için canim sonra adetin ikinci günü gidip igneleri değiştiriyor bu sefer büyümesi için vuruluyosun canim burda amaç yumurtaları baskılayip hepsi aynı anda büyümesini sağlamak canim
Merhaba vitamin olarak ne yazdılar bana bi ilaç vermediler henüz tekrar adet olunca direk başlıcaklarMart ayında bende yaptırıyorum kızlar, pazartesi tahlillerim yapılacak ve vitamin gibi bazı ilaçlar var onları alıcaz, mart adetimle de tedaviye başlıcaz inşallah :)
Yok canim bu 2 olacak esim azosperm bende polip olusmus ameliyat oldum insallah martta başlıyoruzay sagol canim. Ben de doktora gidecegim caramba gunu eger kabul ederse belki bu ay baslarim. Carsamba adetin 11. gunu oluyor. Bakalim hayirlisi. senin ilk tup bebek denemesi mi canim? Probleminiz neydi sizin?
Canim bende kullanmıyorum herkez farklı tedavi uyguluyor folik asit yeterli canim kendi kendine moralini bozma canimBana da ne vitamin verdi ne de antibiyotik sadece folikasit verdi. Adetin 2. Günü gel dedi. Herkes farklı bişey söylüyor kafam çok karışık
Ben kan ilacı içiyorum içinde folik asit te var doktor bu yeterli başka vermeye gerek yok dedi bebegin beyin gelişimi için çok önemli hamile kalmadan 3 ay önceden içilmelidirgünde 400mg folik asit değil 400mcg yani 0,4 mg alınması tavisiye ediliyor ama bu doktoruna göre değişir. genel litaretüre göre 0,4 mg ya da 400mcg de diyebiliriz alınması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?