- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
İnşallah canım benim 3. Denemem olcak inşallah 2016 bizim yılımız olurMerhaba..Bugün katıldım bu siteye.hep takip ediyodum ama artık ben de tedaviye başlayacağım için aktif olarak paylaşmak istedim yaşadıklarımı.1,5 yıldır çocuk istiyoruz biz de..bütün testlerimiz normal değerlerde,doktorum önce aşılama dedi,ben beklemek istemediğim için direk tüp bebek yaptırmak istiyorum.ruhen yeterince yıpratıyor zaten beklemek..ben de biraz tezcanlı bi tipim,Mart başında başlicaz inşallah..Ben şu an sadece folik asit kullanıyorum.İnşallah çok bekletmeden gelir bebişlerimiz hayırlısıyla :)
Canım tüp bebeği ilkini nerde yaptırdın? benim ilki pozitifti ama düşük yaptım ikinci negatiftiBende martta başlıyorum aslında bu ay uzun protokol başlıyorum 21.gun ignelere baslayacagim ilki negatif ti bu ikinci ben aralik ayında ameliyat oldum doktor 3 ay dinlenme verdi insallah hayirlisi olur
Ben bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırcam canım bende almanyada yaşıyorum devlet yarısını karşılıyor ama türkiyedeki teknoloji çok ilerde ve başarı oranı orda daha yüksek diye oraya yaptırayım dedim ama sizin çok uzak Allah yüzünüze gülmüşte devlet karşılıyormuş hayırlısı olsun.Benimde triodim 3.64 çıktı prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullanıyorum prolaktin düşünce tsh ta otomatik olarak düşüyormuş detaylı test yaptırdım 10 gün sonra sonuçları çıkcak bakalım aynı vitaminleri kullanıyoruz inşallah tedavilerimizde hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruzherkese merhaba ben de umarim ya martta ya da nisan da tup bebek tedavisine baslayacagim. Kanada da yasiyoruz.Burda tup bebegi devlet karsilamaya basladi sansimiza (yoksa fiyatlar inanilir cidden turkiyenin 3 kati ve ayni tedavi hatta Turkiye daha onde bile diyebilirim). o yuzden listeye yazildik aramalarini bekliyorum. Herhalde mart sonu nisan basi gibi baslicaz insallah. Biz de sorun esimin sperm morfolojisi. En son yapilan testte morfoloji %1, hareketlilik %48 ve sayi 26 milyon cikmisti. 3 ay once falan yaptirdik sperm testini. Ondan sonra esim CoQ10 veE vitamini, selenyum, cinko iceren bir multivitamin kullaniyor. Ben de folik asit, D vitamini, B12 vitamini, demir hapi ve tiroidim biraz yuksek ciktigi icin synthroid kullaniyorum. Ama son baktirdigimda tiroidim 3.72 den 1.64 e dusmus cok sukur. bizim ilk tup bebek denemesi olucak insallah. Uzun protokol olucakmis benim tedavim. Siz nerde yaptiricaksiniz tup bebegi?
Hatırlamaz olur muyum sen benim en büyük umudumsun :) arı sütü başlı başına yumurta kalitesine çok iyi geliyormuş canım inşallah tedavilerimiz olumlu olur canım sizin dondurulmuş sperm mi var dondurulmuş embriyo mu ?Merhaba cnm hayırlı olsun sayfan
beni hatırladınmı yazışmıştık bi kaç. ay önce tam en son yazışmamıza bakıyodum tesadüfen sonra burayı gördüm..
kaç gündür birisi martta tedavi olacaklar sayfasını açsa diye bekliyodumm ..
cok iyi oldu acman :)
sen maaşallah başlamışşsın vitaminlere ben bu ay folikasite başlıycam..
en sonki tedavide epey ilaç içiyodum ..senin gibi..
şimdi bi folik asitle arı sütü bal polen yemeği düşünüyorum..
İnşallah tedavilerimiz güzel ilerlerr
sayfada bol bol hamiş olur.
Ben umut tüp bebekte deniycemm bilmeyen arkadaşlar için .benimde eşim azospermi.
bi kızım oldu çok şükür 2 yaşında ona kardeş için tekrar tedaviye başlıycaz bakalım..
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Selam canım inşallah hayırlısı olur tedavin nerde tedavi görceksin?Slm arkadaşlar bende şubatta gidecem Dr on muayeneden sonra baslicaz inss hepimiz için hayirlisi olur inss
hadi hayirlisi olsun canim. Bahceci icin hep guzel seyler duydum inan yakin olsa atlar giderim ama iste ama cok uzak maalesef. Turkiye cidden cok ileride ve ilaclar falan da cok ucuz. Ilaclari devlet karsilamiyor ama ona da sukur valla. Eger herseyi biz odecek 15.000 - 18.000 dolar arasi degisiyor fiyatlar saka gibi cidden. NEyse Annem hep der "Allah muhtac etmesin, yoklugunu da gostermesin". Insallah guzel sonuclari alacagiz. Benim de detayli testler yapildi hsg falan cekildi cok sukur onlarda bir sorun yoktu. Tiroidi de hallettik artik. Insallah basligin ugurlu gelir canim herkes hamile kalir :)Ben bahçeci tüp bebek merkezinde yaptırcam canım bende almanyada yaşıyorum devlet yarısını karşılıyor ama türkiyedeki teknoloji çok ilerde ve başarı oranı orda daha yüksek diye oraya yaptırayım dedim ama sizin çok uzak Allah yüzünüze gülmüşte devlet karşılıyormuş hayırlısı olsun.Benimde triodim 3.64 çıktı prolaktin yüksek olduğu için dostinex kullanıyorum prolaktin düşünce tsh ta otomatik olarak düşüyormuş detaylı test yaptırdım 10 gün sonra sonuçları çıkcak bakalım aynı vitaminleri kullanıyoruz inşallah tedavilerimizde hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşuruz
Hatırlamaz olur muyum sen benim en büyük umudumsun :) arı sütü başlı başına yumurta kalitesine çok iyi geliyormuş canım inşallah tedavilerimiz olumlu olur canım sizin dondurulmuş sperm mi var dondurulmuş embriyo mu ?
Benimde ilki kimyasal di baskentte yaptirdim canim bunuda baskentte yaptiracagim canim doktorum çok iyi guleryuzluCanım tüp bebeği ilkini nerde yaptırdın? benim ilki pozitifti ama düşük yaptım ikinci negatifti
Gerçekten fiyatlar çok uçukmuş canım türkiyede 4 kere yaptırırsın o fiyata inşallah bu topik uğur getirir bize hepimiz hamile kalırız o zaman anne topiği açarız :)))hadi hayirlisi olsun canim. Bahceci icin hep guzel seyler duydum inan yakin olsa atlar giderim ama iste ama cok uzak maalesef. Turkiye cidden cok ileride ve ilaclar falan da cok ucuz. Ilaclari devlet karsilamiyor ama ona da sukur valla. Eger herseyi biz odecek 15.000 - 18.000 dolar arasi degisiyor fiyatlar saka gibi cidden. NEyse Annem hep der "Allah muhtac etmesin, yoklugunu da gostermesin". Insallah guzel sonuclari alacagiz. Benim de detayli testler yapildi hsg falan cekildi cok sukur onlarda bir sorun yoktu. Tiroidi de hallettik artik. Insallah basligin ugurlu gelir canim herkes hamile kalir :)
Az olsun kaliteli olsun canım çünkü benim 15 yumurtam var ama kalitesiz bakalım bu sefer arı sütü fayda edecek mi inşallah bende birilerine umut olurumNe güzel umut olablidiğiysemm sana cnm..
evt bende oyle duydum ondan başlamak istiyorum korkuyorum kaç deneme yaptım bide yaş gidiyo az yumurtam cıkıcak diyede korkuyorum..inşallah şifa olurr bizlere..
donmuş sperm cnm en son teseden kalan son 2 tüp spermimiz var.
Tsk cnm hepimiz için öyle olsun adana başkentteSelam canım inşallah hayırlısı olur tedavin nerde tedavi görceksin?
aynen canim ve mesela dusun Turkiye' de her yer artik ICSI yapiyor burda cogu kisiye eski yontem uygulaniyor. Yani yumurtayi ve spermi alip bir ortama koyuyorlar spermin dollemesi bekleniyor. Kac kisiden okudum 20 ye yakin yumurta varmis hic biri dollenememis oyle olunca. Bizim problem esim kaynakli oldugundan doktor direkt ICSI dedi yoksa zaten bastirirdim hayir ben illa ICSI yaptiricam diye. Neyse hayirlisi olsun da. Ay dun gece sirtim acik kalmis herhalde nasil bir bel agrim var anlatamam. Insallah bizi de biran once ararlar siramiz gelirde mart ayinda size yetisirim :)Gerçekten fiyatlar çok uçukmuş canım türkiyede 4 kere yaptırırsın o fiyata inşallah bu topik uğur getirir bize hepimiz hamile kalırız o zaman anne topiği açarız :)))
Az olsun kaliteli olsun canım çünkü benim 15 yumurtam var ama kalitesiz bakalım bu sefer arı sütü fayda edecek mi inşallah bende birilerine umut olurum
aynen canim ve mesela dusun Turkiye' de her yer artik ICSI yapiyor burda cogu kisiye eski yontem uygulaniyor. Yani yumurtayi ve spermi alip bir ortama koyuyorlar spermin dollemesi bekleniyor. Kac kisiden okudum 20 ye yakin yumurta varmis hic biri dollenememis oyle olunca. Bizim problem esim kaynakli oldugundan doktor direkt ICSI dedi yoksa zaten bastirirdim hayir ben illa ICSI yaptiricam diye. Neyse hayirlisi olsun da. Ay dun gece sirtim acik kalmis herhalde nasil bir bel agrim var anlatamam. Insallah bizi de biran once ararlar siramiz gelirde mart ayinda size yetisirim :)
Fulyadakinde canımAynen cnm yeterki kaliteli cıksın ..güzel embriyolar olsun.inşallah.sen bahcecinin hangi şubesinde yaptırıcaksın
umuttamı karşı fulyadaki merkezdemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?