2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

iyi akşamlar arkadsım ins tedavin olumlu sonuclanır bende doktora gittim bu ay doktorum hemen yapalım dedi bir tüp tıkalı oldgunu söyledi.ama bana vitamin falan vermedi sana doktor mu verdi kendin mi aliyorsun ilacları.

iyi akşamlar arkadsım ins tedavin olumlu sonuclanır bende doktora gittim bu ay doktorum hemen yapalım dedi bir tüp tıkalı oldgunu söyledi.ama bana vitamin falan vermedi sana doktor mu verdi kendin mi aliyorsun ilacları.
Bana doktor verdi canım sadece coenzym i ve arı sütünü kendim alıyorum bence almalısın vitaminden bi zarar gelmez yarar gelir :) belki doktor başlayınca verir canım ama bazı yerler vermiyor vitamin ikinci yaptırdığım yer vermedi mesela

merhaba kızlar,
bende mart ayında 3. tüp bebek denememizi yapıcaz inşallah. şuan folik asiti ve tüm vitaminleri içeren previt positive içiyorum. haftaya da ek olarak testeredişli aslanpençesi, bal ve polene başlıycam.. Rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün..

Arkadaşlar ben de bugün climara bandımla tedaviye ilk adımı attım yumurta baskılanmak için önce böyle başladık. 3-5 güne adet olacağım ve şubat sonu büyük ihtimalle yumurta toplanacak ve o gün eşim microtese olacak bizde hiç sperm yok ameliyatla bulunursa inşallah mart ayında da transferim olacak. Rüya gibi geliyor uzun zamandır azospermi ile mücadele ediyoruz sonunda ilk tedavimize karar verdik. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

hAyırlı olsun canım tedaviniz..inşallah herşey yolunda gider sonunda yüzünüz güler..canı gönülden diliyorummm biliyorum çünkü ne kadar zor süreçler gecirdigimizi..azo çok zor..ALLAH yardimcimiz olsun ...bende buraya yazmaya başladım marti bekliyorum sabırsızlıkla

Canım senin tedavin de hayırlı olsun Allahım yardımcımız oldun çok zor bir süreç gerçekten. Sen ben ve isteyen herkese Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar versin onları eşlerimizle büyütmek nasip etsin Allahım.. Hepiniz dualarımdasınız özellikle sen canım

TEDAVIN HAYIRLI OLSUN CANIM NE KADARA MAL OLACAKMIS TEDAVIN HANGI MERKEZDE YAPTIRIORSUN

Canım ben çok şükür tattim bu duyguyu zor olsada..hayırlısıyla ilk önce sen ve isteyen herkese nasip olsun . hayırlı sağlıklı evlatlar versin RAbbim..sonra da bana inşallah Aminn cnm

Canım ben çok şükür tattim bu duyguyu zor olsada..hayırlısıyla ilk önce sen ve isteyen herkese nasip olsun . hayırlı sağlıklı evlatlar versin RAbbim..sonra da bana inşallah Aminn cnm
Evet canım seni diğer topikten hatırlıyorum ikinci için sanırım başlayacaksın

TEDAVIN HAYIRLI OLSUN CANIM NE KADARA MAL OLACAKMIS TEDAVIN HANGI MERKEZDE YAPTIRIORSUN
Şişli Memorial de başlıyorum bizde microtese olduğu için normal tedavi ücretinin neredeyse iki katı oluyor daha ilaçları almadım adetin 2. Günü inşallah bir sorun çıkmazsa belli olacak

Hayırlı olsun cnm tedavin herşey gönlünce olsun inşallah

Hayırlısı olsun canım nereye yaptırcaksın tüp bebeği ve sorun ne canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…