- 30 Eylül 2013
- 536
- 540
- 303
- Konu Sahibi Cnsrhn1907
-
Hayırlısı olsun canım Allah ın izniyle bulunur ve sonrasında hamiş kalırsın inşallah bizde tese olduk dondurulmuş spermle yapcaz bu tedaviyi canım nerede tedavi olcaksınızArkadaşlar ben de bugün climara bandımla tedaviye ilk adımı attım yumurta baskılanmak için önce böyle başladık. 3-5 güne adet olacağım ve şubat sonu büyük ihtimalle yumurta toplanacak ve o gün eşim microtese olacak bizde hiç sperm yok ameliyatla bulunursa inşallah mart ayında da transferim olacak. Rüya gibi geliyor uzun zamandır azospermi ile mücadele ediyoruz sonunda ilk tedavimize karar verdik. İnşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
teşekkür ederim arkadaşım. ankarada medicanada yaptırcam kısmet olursa. ben de çikolata kisti var canım..Hayırlısı olsun canım nereye yaptırcaksın tüp bebeği ve sorun ne canım
İnşallah canım çok sağolA
Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haverler verirsin bize
Malesef canım yok rapor için çok fazla şey istiyorlardı ve Memorial anlaşmalı değil o yüzden çıkarmadıkRaporunuz varmı canım
İnşallah canım dua edin banaHayırlı olsun cnm tedavin herşey gönlünce olsun inşallah
Canım eşinle aynı zamanda hazırlanmamış mıydın sen? Bizim ilk microtese miz inşallah son olur. Memorial de başlıyorum tedavimeHayırlısı olsun canım Allah ın izniyle bulunur ve sonrasında hamiş kalırsın inşallah bizde tese olduk dondurulmuş spermle yapcaz bu tedaviyi canım nerede tedavi olcaksınız
Hazırlandım canım ama olmadı maalesef bu sefer dondurulmuşla denicez benimde 2. Tedavim memorial ataşehirde oldu hiç memnun kalmadım canım ama memorial şişli iyi diyorlar inşallah şişlidekinde tedavi görceksindir şimdi memorialdan bahçeciye taşıcaz spermleriİnşallah canım çok sağol
Malesef canım yok rapor için çok fazla şey istiyorlardı ve Memorial anlaşmalı değil o yüzden çıkarmadık
İnşallah canım dua edin bana
Canım eşinle aynı zamanda hazırlanmamış mıydın sen? Bizim ilk microtese miz inşallah son olur. Memorial de başlıyorum tedavime
Evet Şişli de olacak orayı ve ekibini çok övdüler erkek faktörlü olunca orada denemek istedikHazırlandım canım ama olmadı maalesef bu sefer dondurulmuşla denicez benimde 2. Tedavim memorial ataşehirde oldu hiç memnun kalmadım canım ama memorial şişli iyi diyorlar inşallah şişlidekinde tedavi görceksindir şimdi memorialdan bahçeciye taşıcaz spermleri
İyi olmuş canım ilk denememi bahçecide yaparken aynı zamanda arkadaşım memorial ataşehirde yaptı ikimizinki tuttu ama benimki düştü o doğurdu şuan bende onunki tuttu diye oraya gideyim dedim hiç hiç birşeyinden memnun kalmadım ama şişlideki çok iyimiş diye duydum sen hormonlarına baktırdın mı prolaktin tsh gibi canım onlarda çok önemli tüp bebekte bahçeci baktırmıştı ama memorial baktırmadı tsh 2.5 tan fazlaysa embriyo ne kadar kaliteli olursa olsun tutmuyormuş şimdi benden yine istedi bahçeci tsh 3.64 prolaktin 41 çıktı tüp bebek öncesi ilaç tedavisine başlattı baktırmadılarsa bile bence sağlık ocağında yaptır derim canımEvet Şişli de olacak orayı ve ekibini çok övdüler erkek faktörlü olunca orada denemek istedik
Canım ilk denemem ve tsh ve prolaktin ölçülmedi benim ve tedaviye bantla başladım bile bu durumda zaten doğru çıkmaz sanırımİyi olmuş canım ilk denememi bahçecide yaparken aynı zamanda arkadaşım memorial ataşehirde yaptı ikimizinki tuttu ama benimki düştü o doğurdu şuan bende onunki tuttu diye oraya gideyim dedim hiç hiç birşeyinden memnun kalmadım ama şişlideki çok iyimiş diye duydum sen hormonlarına baktırdın mı prolaktin tsh gibi canım onlarda çok önemli tüp bebekte bahçeci baktırmıştı ama memorial baktırmadı tsh 2.5 tan fazlaysa embriyo ne kadar kaliteli olursa olsun tutmuyormuş şimdi benden yine istedi bahçeci tsh 3.64 prolaktin 41 çıktı tüp bebek öncesi ilaç tedavisine başlattı baktırmadılarsa bile bence sağlık ocağında yaptır derim canım
Bantla bu hormonların hiç bi ilgisi yok canım bantla başka bir hormonu baskılıyorlar e 2 yi sanırımCanım ilk denemem ve tsh ve prolaktin ölçülmedi benim ve tedaviye bantla başladım bile bu durumda zaten doğru çıkmaz sanırım
Çok teşekkürler canım sayende salı günü randevu aldım yaptıracağım hemen Allah razı olsun sendenBantla bu hormonların hiç bi ilgisi yok canım bantla başka bir hormonu baskılıyorlar e 2 yi sanırım
Çok teşekkürler canım sayende salı günü randevu aldım yaptıracağım hemen Allah razı olsun senden
Bende onu hiç kullanmadım canım o yüzden bilemiyorum benim ilaçlarım hazır burda satan arkadaşlardan aldım inşallah banada demez puregon deneyelim diyeyaaa ben puregon ilk defa kullanıom gonal f kullanmıştım daha önce bu nasıl ki acep,,,diğerleri bende kilo milo yapmadıydı bu da öyledir umarım ,,,neyse ben adım aletini yavaş yavaş çıakrayım da spora başliiim ne olur ne olmaz..
İnşallah canım sorun yoktur tekrar tekrar teşekkür ederim tecrübesizim ilk tedavim gerçi çok araştırırım herşeyi ama bu dönemde biraz gerildim eşimin testleri falan.. Kendimi es geçtim.bayanhope tanda istediler demekki önemli canım bu hormonlar en azından eğer bir sorun varsa çözümlenir öyle transfer yapılır inşallah bir sorun yoktur canım tedavine güzel bir şekilde devam edersin
Dozlarını bilmeden Nasıl algınız ki ilaçlarıBende onu hiç kullanmadım canım o yüzden bilemiyorum benim ilaçlarım hazır burda satan arkadaşlardan aldım inşallah banada demez puregon deneyelim diye
İlkinde bende öyleydim canım ama artık gerçekten tecrübe kazandım bu tedavime bile hazırlanırken çok iyi hazırlandım arı sütü vitaminler filan çünkü doktor yumurta kalitemin düşük olduğunu söyledi bakalım ne sonuç alcaz canım hayırlısı artıkİnşallah canım sorun yoktur tekrar tekrar teşekkür ederim tecrübesizim ilk tedavim gerçi çok araştırırım herşeyi ama bu dönemde biraz gerildim eşimin testleri falan.. Kendimi es geçtim.
Tecrübe diyelim iki tedavidede aynı ilaçları verdiler ondan canım ama inşallah bu tedavide değiştirelim demez zaten çoğu arkadaşa gonal f 450 veriliyor diğeride ya orgalutron yada cetrodite oluyor başka ilaç dersede diğer tedavimden bu ilaçlar kaldı dicem çünkü gerçekten elimde kaldı bir kutu gonal fDozlarını bilmeden Nasıl algınız ki ilaçları
tedaviniz hayırlı ugurlu olsun ins guzel sonuçlar elde edersiniz hepimiz tabi.burda güzel haberleri verriz birbirimize.ama bana doktorum hiç bi ilac vermedi bu vitaminler ilaçlar ne zman veriliyor.İnşallah canım sorun yoktur tekrar tekrar teşekkür ederim tecrübesizim ilk tedavim gerçi çok araştırırım herşeyi ama bu dönemde biraz gerildim eşimin testleri falan.. Kendimi es geçtim.
canım ben ilk tedavide kullandığım hiçbişiiyi vermedi bana inşallah elindekiler işine yarar,,ilaçlarını iyi muhafaza et soğuk zincirinin kırılmaması çok önemliymiş..Bende onu hiç kullanmadım canım o yüzden bilemiyorum benim ilaçlarım hazır burda satan arkadaşlardan aldım inşallah banada demez puregon deneyelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?