- Konu Sahibi Cnsrhn1907
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE MART 11 GİBİ ADET OLCAM SONRA DONDURULMUŞ TRANSFERİ OLACAK MART SONU NİSAN BAŞI GİBİ OLACAK İNŞ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok daha iğneler başlamadı yumurtalar için bu ön hazırlık gibi bişey herhaldeSizin transfer yapıldı mı?
Canim tranfer tarihi mart sonu degil, baslamasi mart sonu oluyor
Elzem naptın inş herşey yolundadır.Bende yarın gidiyorum adet imm ikinci günü.heralde tedavi ye basliycak doktor yani ikinci günü gel dedi neden bilmiyorum
Bende şimdi bakim dedim haber varmı diye okuyunca çok uzuldum inss allah en kısa zamanda yeniden bir umut Işığı gondersin maddi manevi güç versin inssCnm.elzemin esinde sperm bulunamamış![]()
Bende şimdi bakim dedim haber varmı diye okuyunca çok uzuldum inss allah en kısa zamanda yeniden bir umut Işığı gondersin maddi manevi güç versin insselzem__ arkadasima
Slm kozlarbnm ekesimde varikosel vardi ameliyat oldu 5 ay oldi haladuzlmedi doktor ttüpbbbk diyo amlyttan oönce1 2 di spermi sşuanda2 3 oldu cçokddüşükdderdi doktor bu durumda oon varmi
Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcısı olsunCnm.elzemin esinde sperm bulunamamış![]()
Yaaa çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun![]()
Günaydın canım ankaraya gidiyorum doktoruma yoldayım inş güzel haberlerle dönerim herşey yolunda gider tedavim başlarGünaydın arkadaşlar nasılsınız bugun.herkes ne durumda..![]()
Günaydın canım ankaraya gidiyorum doktoruma yoldayım inş güzel haberlerle dönerim herşey yolunda gider tedavim başlar
Hayırlısı olur inşallah hepimizin allah yardımcısı olsunBirde Meryem suresi ve Yasin okuyacağım inşallah sizler içinde dua edeceğim arkadaşlar allah yardımcımız olsun..
Birde Meryem suresi ve Yasin okuyacağım inşallah sizler içinde dua edeceğim arkadaşlar allah yardımcımız olsun..