2016 Mart Ayında Tüp Bebek Yaptırcaklar

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE MART 11 GİBİ ADET OLCAM SONRA DONDURULMUŞ TRANSFERİ OLACAK MART SONU NİSAN BAŞI GİBİ OLACAK İNŞ..

İyi Akşamlar kızlar 25 yas polikistik overim adet tarihim belli değil yumurta toplandığı için heranda olabilir Mart başı diyelim Bahçeci tupbebek merkezi gidiyorum

Elzem naptın inş herşey yolundadır.Bende yarın gidiyorum adet imm ikinci günü.heralde tedavi ye basliycak doktor yani ikinci günü gel dedi neden bilmiyorum

Slm kozlarbnm ekesimde varikosel vardi ameliyat oldu 5 ay oldi haladuzlmedi doktor ttüpbbbk diyo amlyttan oönce1 2 di spermi sşuanda2 3 oldu cçokddüşükdderdi doktor bu durumda oon varmi

Merhaba ayni durumdayiz benim esiminde 5. Ayi bitiyor sperm sayi ve hareketi yeterli bulmadi soktor.Biz de Mart ayinda deneyecegiz Allah yardimcimiz olsun.

Selam kızlar bende geldimmmm 9 senelik evliyim bebişim yok istikrarlı kocacım 9 senedir spermlerini 1 milyonda sabit tutmayı başardı bu ayın 16 sında israel aruh a tedaviye başladım perşembe kan tahlili verdim salı hsg filmim var doktorum çekecek 700 TL cik anestezisiz sonraki adette artık start verecez. Allah ım hepimize sabır versin bi de yeni bi teknoloji çıksın da artık adamlarda azıcık acı çeksin.bebeklerimiz bu sene bizimle olsun.

Bende 2 martta iğnelere başlıyorum inşallah adetin 3. Günü olacak hayırlısı hepimiz icin
Yaş 30
Sebepsiz
Merkez:İzmir smyrna tüp bebek merkezi
Transfer tarihi mart sonunu bulacak
İlk deneme

Back
X