- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.301
Sevindim canım herseyden önemlisi sağlık Allah bir daha yaşatmasın inşaAllah tez zamanda Rabbim sağlıkla hayırla bir bebek versin kucağına inşallahHerkese günaydın.güzel haberlerin olduğu huzurlu mutlu bir gün olsun.benim sonuç sıfırlanmış.çok şükür geçti kötü günler.ama 1ay ara vericez vücut kendini toparlasin diye.artik en erken mayısı bekliyorum ben.ama burdan takipteyim sizi.haberler geldikçe de çok mutlu oluyorum.hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum.
sagol canım21 i biraz erken olmuş. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum dua edicem senin için
Belki geç döllenme olmuştur canım az daha bekle gelmezse adetin kan testi yaptır yine bişi çıkmazsa tekrar muayene ol canımkızlar bana yardım ??? Ben normalde 26 martta adet olmam gerekirdi ama 3_4 gün oldu ama hala yok birşey böyle su gibi alıntı geliyor rengi cook açık sarı ben adet oldum.kesin diyorum ama o akıntı gelmiş. Doktora gittim adetime bir gün kala alttan muane etti birşey yok dedi bebek falan yok desi herşey temiz dedi. Sizce ne yapayım bekleyin mi kızlar kafam coook karisik
doktor öyle dediyse yoktur bence. Yine de bir kaç gün bekle. Adet olmazsan eğer yine bir doktora git derim.kızlar bana yardım ??? Ben normalde 26 martta adet olmam gerekirdi ama 3_4 gün oldu ama hala yok birşey böyle su gibi alıntı geliyor rengi cook açık sarı ben adet oldum.kesin diyorum ama o akıntı gelmiş. Doktora gittim adetime bir gün kala alttan muane etti birşey yok dedi bebek falan yok desi herşey temiz dedi. Sizce ne yapayım bekleyin mi kızlar kafam coook karisik
Merhabalar benim gibi mart ayini bekleyenler varmı? umarim herşey gönlümüzce olur☺[/QU
Merhaba bende çok istiyorum herkes gibi bi bebeğim olmasını Rabbim herkese bi an önce hayırlısıyla nasip etsin inşallah
hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlüne göre versin :)Günaydın :) bende varım mart ayında inşallah :) biraz problemlerim olmasına rağmen doktor kontrolü ile ilk bu ay deneme olacak yumurtlama gunumdeyim bugün doktora gidip yumurta oluşumu ve çatlamasına bakılacak ..
diğer topikte yazdım cnmkızlar karbonat testi diye bişi varmış nasıl yapıldığını bilen var mı
Döllenme akıntısı olabilir diye dusunuyorum ama sen yine de kaptırma kendiniGunaydin kızlar öncelikle hamis arkadaslarimi tebrik ederim. Benim size bir sorum olacakti beyaz kivamli kremsi bi akintim var baya yogun ama ve kokusuz sizce neden olur bu ve yumurtlama donemim geçti dört gün onceydi
Bekle bir kaç gün geç döllenme olabilir o akıntı benim yaşadığım akıntıya çok benziyor ...kızlar bana yardım ??? Ben normalde 26 martta adet olmam gerekirdi ama 3_4 gün oldu ama hala yok birşey böyle su gibi alıntı geliyor rengi cook açık sarı ben adet oldum.kesin diyorum ama o akıntı gelmiş. Doktora gittim adetime bir gün kala alttan muane etti birşey yok dedi bebek falan yok desi herşey temiz dedi. Sizce ne yapayım bekleyin mi kızlar kafam coook karisik
Allah yardımcın olsun canımKızçeler ben doktora gidiyoruuummmmmyani şu an yoldayım 45 dakikalik bir yolum var dua edin bana
Güzel haberlerle gel inşaAllah canım bekliyoruz bizde burda heyecanla :)Kızçeler ben doktora gidiyoruuummmmmyani şu an yoldayım 45 dakikalik bir yolum var dua edin bana
Senin nasıl oldu canimBekle bir kaç gün geç döllenme olabilir o akıntı benim yaşadığım akıntıya çok benziyor ...
Aynı senin dediğin gibi olmuştu canım sarı akıntı oldu sonra şeffaf oldu sonra arada beyaz katı kıvamlı oldu ama hiç kokulu olmadıSenin nasıl oldu canim
Öğleden sonra gidicem canım şimdi geldim anneme,yemeğe çıkmalarına zaten yarım saat kaldı aceleye getirilmek istemiyorum çünkü :)Güzel haberlerle gel inşaAllah canım bekliyoruz bizde burda heyecanla :)
Sağol canım insallahhhAllah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?