2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Sevindim canım herseyden önemlisi sağlık Allah bir daha yaşatmasın inşaAllah tez zamanda Rabbim sağlıkla hayırla bir bebek versin kucağına inşallah

Belki geç döllenme olmuştur canım az daha bekle gelmezse adetin kan testi yaptır yine bişi çıkmazsa tekrar muayene ol canım

doktor öyle dediyse yoktur bence. Yine de bir kaç gün bekle. Adet olmazsan eğer yine bir doktora git derim.

Gunaydin kızlar öncelikle hamis arkadaslarimi tebrik ederim. Benim size bir sorum olacakti beyaz kivamli kremsi bi akintim var baya yogun ama ve kokusuz sizce neden olur bu ve yumurtlama donemim geçti dört gün onceydi

hayırlısı olsun inşallah canım Allah gönlüne göre versin :)

Gunaydin kızlar öncelikle hamis arkadaslarimi tebrik ederim. Benim size bir sorum olacakti beyaz kivamli kremsi bi akintim var baya yogun ama ve kokusuz sizce neden olur bu ve yumurtlama donemim geçti dört gün onceydi
Döllenme akıntısı olabilir diye dusunuyorum ama sen yine de kaptırma kendini

Bekle bir kaç gün geç döllenme olabilir o akıntı benim yaşadığım akıntıya çok benziyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…