- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.321
Koku yok hiç ama böyle su gibi oluyor kenarları hafif sarımsıAynı senin dediğin gibi olmuştu canım sarı akıntı oldu sonra şeffaf oldu sonra arada beyaz katı kıvamlı oldu ama hiç kokulu olmadı
Bana da oluyordu canım aynisi, adetten önce böyle birşey yaşamiyorsan bence biraz bekle baktın yine olmuyor adetin bi kaç gün daha bekleyip tekrar doktora gorunKoku yok hiç ama böyle su gibi oluyor kenarları hafif sarımsı
Haftasını bekliyorum.canım böyle adet ağrısı gibi oluyor tamam diyorum oldum ama yok akıntı gelmişBana da oluyordu canım aynisi, adetten önce böyle birşey yaşamiyorsan bence biraz bekle baktın yine olmuyor adetin bi kaç gün daha bekleyip tekrar doktora gorun
Adette ben geç olmazdim.erken olurdum.hep birde böyle karnın coook agrirdi sonra kesin hasta olurdum.yani şimdi birde öyle sivilce falan çıkmadı adet günü gelince anlamadimBana da oluyordu canım aynisi, adetten önce böyle birşey yaşamiyorsan bence biraz bekle baktın yine olmuyor adetin bi kaç gün daha bekleyip tekrar doktora gorun
Bana kalırsa yerleşme yaşıyorsun çünkü aynilarini yaşadım canım adet oldum deyip hep tuvalete gittim ağrı da vardı kasık karın yumurtalık ama bir türlü gelmedi sonra kahvrengi akıntı ile devam etti sonrasında kesildi benim yüzüm çok kötü döküntü yapmıştı isilik gibi ama herkeste sivilce olcak diye bisey yok bazen çok sulu akıntı bazen de çok az katı akıntı olmuştu çok agrilar çektim ama yerleştiğinin günü adetimin son günüydü kasık ağrısı ile uyanmistm ertesi gün çok iyi uyandım sonrasında doktora gittim hamile olduğumu geç döllenme olduğu söylemişti doktorAdette ben geç olmazdim.erken olurdum.hep birde böyle karnın coook agrirdi sonra kesin hasta olurdum.yani şimdi birde öyle sivilce falan çıkmadı adet günü gelince anlamadim
Ayrıca şunu da söylemek istiyorum kese hamile olsan bile 6 haftadan önce gorunmez yani doktorun elbette bir bildiği vardır rahim şekil semali ile anlıyor da olabilir ama kan değerine baktirmis miydin ?Adette ben geç olmazdim.erken olurdum.hep birde böyle karnın coook agrirdi sonra kesin hasta olurdum.yani şimdi birde öyle sivilce falan çıkmadı adet günü gelince anlamadim
Bende de yüzde sıkıntı var canım.ama yeni değil düşükten sonra olduBana kalırsa yerleşme yaşıyorsun çünkü aynilarini yaşadım canım adet oldum deyip hep tuvalete gittim ağrı da vardı kasık karın yumurtalık ama bir türlü gelmedi sonra kahvrengi akıntı ile devam etti sonrasında kesildi benim yüzüm çok kötü döküntü yapmıştı isilik gibi ama herkeste sivilce olcak diye bisey yok bazen çok sulu akıntı bazen de çok az katı akıntı olmuştu çok agrilar çektim ama yerleştiğinin günü adetimin son günüydü kasık ağrısı ile uyanmistm ertesi gün çok iyi uyandım sonrasında doktora gittim hamile olduğumu geç döllenme olduğu söylemişti doktor
Ben adete 6 gün kala yaptırdım 0.07/çıkmıştı doktora dedim bebek var mı yok.dedi bebek falan ondan sonra da baktirmadim.adetim.olsun istedim.hem bitsin ki işlemlere başladım diyeAyrıca şunu da söylemek istiyorum kese hamile olsan bile 6 haftadan önce gorunmez yani doktorun elbette bir bildiği vardır rahim şekil semali ile anlıyor da olabilir ama kan değerine baktirmis miydin ?
Bilemedim ki canım hakkında hayırlısı olsun ama dediğim gibi bi kaç gün bekle,Çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.Bende de yüzde sıkıntı var canım.ama yeni değil düşükten sonra oldu
Yani demedim.ki hasta olmayım.diye tam.aksini düşündüm.olsun istedim.bu seferde olmadiAyrıca şunu da söylemek istiyorum kese hamile olsan bile 6 haftadan önce gorunmez yani doktorun elbette bir bildiği vardır rahim şekil semali ile anlıyor da olabilir ama kan değerine baktirmis miydin ?
Yine bi baktirsana canım. Evde test falan yok mu hiç yapmadın mi yakın zamandaBen adete 6 gün kala yaptırdım 0.07/çıkmıştı doktora dedim bebek var mı yok.dedi bebek falan ondan sonra da baktirmadim.adetim.olsun istedim.hem bitsin ki işlemlere başladım diye
Ayy inşallah canım.haftaya nasip.ederse Rabbim.ailemin yanına gideceğim.inşallah hamile giderim.Rabbim.tekrardan nasip.eder bana inşallahBilemedim ki canım hakkında hayırlısı olsun ama dediğim gibi bi kaç gün bekle,Çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.
Onu da işte o zamanlar yaptım.oda tek çizgi çıkmıştıYine bi baktirsana canım. Evde test falan yok mu hiç yapmadın mi yakın zamanda
Sen kan testini tekrarla ne olur ne olmaz .. Madem adet olmuyorsn bu akıntılar nedir ?? Kist de yoksa gecikme neden olur ?? Doktorun da pek ilgisizmis !!!Ayy inşallah canım.haftaya nasip.ederse Rabbim.ailemin yanına gideceğim.inşallah hamile giderim.Rabbim.tekrardan nasip.eder bana inşallah
Canım bugün yap yarin yap daha önceden yaptığın zaten çıkmayabilir.. Ben adete 1 gün kala yaptım çıkmamıştı bir de erken gebelik testi düşünOnu da işte o zamanlar yaptım.oda tek çizgi çıkmıştı
Erken gebelik testi sordum.burada kimsede yok ki canımCanım bugün yap yarin yap daha önceden yaptığın zaten çıkmayabilir.. Ben adete 1 gün kala yaptım çıkmamıştı bir de erken gebelik testi düşün
Artık varya rüyalarına girmeye başladı ruyamse adet oldum diyorum.ama yok yine birseyCanım bugün yap yarin yap daha önceden yaptığın zaten çıkmayabilir.. Ben adete 1 gün kala yaptım çıkmamıştı bir de erken gebelik testi düşün
Yanlış cümle kurdum.. Adetime bir gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı düşün demek istemiştim canım .. Doktoruna keşke söyleseydin bazı şeyleri.Erken gebelik testi sordum.burada kimsede yok ki canım
Ben ne rüyalar gormustum anlatamam her gece aralıksız en son eşimin rüyası ile şüphe ettm çünkü o normalde hiç rüya gormez yani görse de hatırlamazArtık varya rüyalarına girmeye başladı ruyamse adet oldum diyorum.ama yok yine birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?