- 9 Nisan 2014
- 254
- 320
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.281
ben 5 gün öncesi yaptırdım kanda çıkmadı negatifti. Ama şuan adetim 3 gün gecikti olma ihtimali de var gebelik bekliyorum. Bence sende bir kaç gün daha sık dişini.Anlıyorum seni insan bir an önce öğrenmek istiyor ama yine de sen bilirsinAaa çok sevindim canım benim Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşaAllah
Bende mi yaptırsam acaba ya sabahtan mı gitmek gerekiyor yarın 5 günüm kalmış olcak çıkar mı Çarşamba gitsem
canım tebrik ederim. Hayırlı olsun çok sevindim gerçekten:) Seninle aynı bizim sat bat:) Bende henüz adet olmadım demekki benim için de bir umut var:))Kızlar sonuç geldi 135.1
Alllaha şükür sorun yok ... yeni hamişler var, sen nasılsın bebiş nasıl
Benimde bugün ultrason kontrolüm var çok heycanlıyım ilk defa görücemBizde çok iyiyiz şuan, yrn sabah kontrolum var, çok kötü gazım var, doktor ultrasonda görünce bile şaşırmıştı :)
bi de uykuya düştüm yaa, nolucak bilmiyorum, sende neler var ?
senin 3 gün geçmiş neden beklıyorsun ki evde test yap bariiiiben 5 gün öncesi yaptırdım kanda çıkmadı negatifti. Ama şuan adetim 3 gün gecikti olma ihtimali de var gebelik bekliyorum. Bence sende bir kaç gün daha sık dişini.Anlıyorum seni insan bir an önce öğrenmek istiyor ama yine de sen bilirsin
bugün keseyi görmeyi umuyorsunuz değilmi.? hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsinizBenimde bugün ultrason kontrolüm var çok heycanlıyım ilk defa görücembende de gaz var o yüzden yediklerime dikkat ediyorum yoksa leş yemişim gibi kokuyor uyku da bambaşka bişey valla 2 gündür kalkamıyorum ama gün içinde çok fazla uykum gelmiyor zaten küçükler daha gelmez ilerleyen zamanlarda artık bulduğumuz yerde uyuruz
inşaAllah hayırlı haberler getiririm canım şu koca 1,5 hafta nasıl geçti anlatamamTamam canım hadi hayırlısı inşaAllah bende heyecanla haber bekliycem senden
Tamam canım bekliycem inşaAllah hamilesindir sıraya girdik MaşaAllah bizeben 5 gün öncesi yaptırdım kanda çıkmadı negatifti. Ama şuan adetim 3 gün gecikti olma ihtimali de var gebelik bekliyorum. Bence sende bir kaç gün daha sık dişini.Anlıyorum seni insan bir an önce öğrenmek istiyor ama yine de sen bilirsin
evet doktor tahminine göre 6. haftadayım. inşaallah görünür de içim rahatlar 1.5 haftadır çatlamak üzereyim meraktanbugün keseyi görmeyi umuyorsunuz değilmi.? hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsiniz
Benimde bugün ultrason kontrolüm var çok heycanlıyım ilk defa görücembende de gaz var o yüzden yediklerime dikkat ediyorum yoksa leş yemişim gibi kokuyor uyku da bambaşka bişey valla 2 gündür kalkamıyorum ama gün içinde çok fazla uykum gelmiyor zaten küçükler daha gelmez ilerleyen zamanlarda artık bulduğumuz yerde uyuruz
Canım test yapmadınmıcanım tebrik ederim. Hayırlı olsun çok sevindim gerçekten:) Seninle aynı bizim sat bat:) Bende henüz adet olmadım demekki benim için de bir umut var:))
Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruzBenimde bugün ultrason kontrolüm var çok heycanlıyım ilk defa görücembende de gaz var o yüzden yediklerime dikkat ediyorum yoksa leş yemişim gibi kokuyor uyku da bambaşka bişey valla 2 gündür kalkamıyorum ama gün içinde çok fazla uykum gelmiyor zaten küçükler daha gelmez ilerleyen zamanlarda artık bulduğumuz yerde uyuruz
Sağol canım inşaallahAllah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Sağol canım inşaallahEyvahhhh yandık desene , sabah 6 da iş için uyanıyorum valla çıldıracam ozaman
tatlım hadi inşallah kontrolunde güzel geçer :)
iyi olman en güzel haber canım, geç olsun da güç olmasın.. Rabbim bir daha yaşatmasın ve tez zamnda bebişin gelsinHerkese günaydın.güzel haberlerin olduğu huzurlu mutlu bir gün olsun.benim sonuç sıfırlanmış.çok şükür geçti kötü günler.ama 1ay ara vericez vücut kendini toparlasin diye.artik en erken mayısı bekliyorum ben.ama burdan takipteyim sizi.haberler geldikçe de çok mutlu oluyorum.hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum.
canım 21inde kan testi yaptım çıkmadı. yarın da doktordan randevu aldım zaten ozaman yaptırırım testi.hamilelikte yoksa genel kontrol için gitmiş olucam.umarım vardır birden umutlandım senin de haberini alınca :)Canım test yapmadınmı
21 i biraz erken olmuş. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum dua edicem senin içincanım 21inde kan testi yaptım çıkmadı. yarın da doktordan randevu aldım zaten ozaman yaptırırım testi.hamilelikte yoksa genel kontrol için gitmiş olucam.umarım vardır birden umutlandım senin de haberini alınca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?