2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

ben 5 gün öncesi yaptırdım kanda çıkmadı negatifti. Ama şuan adetim 3 gün gecikti olma ihtimali de var gebelik bekliyorum. Bence sende bir kaç gün daha sık dişini.Anlıyorum seni insan bir an önce öğrenmek istiyor ama yine de sen bilirsin

Bizde çok iyiyiz şuan, yrn sabah kontrolum var, çok kötü gazım var, doktor ultrasonda görünce bile şaşırmıştı :)
bi de uykuya düştüm yaa, nolucak bilmiyorum , sende neler var ?
Benimde bugün ultrason kontrolüm var çok heycanlıyım ilk defa görücem bende de gaz var o yüzden yediklerime dikkat ediyorum yoksa leş yemişim gibi kokuyor uyku da bambaşka bişey valla 2 gündür kalkamıyorum ama gün içinde çok fazla uykum gelmiyor zaten küçükler daha gelmez ilerleyen zamanlarda artık bulduğumuz yerde uyuruz

senin 3 gün geçmiş neden beklıyorsun ki evde test yap bariiii belki bebiş var

bugün keseyi görmeyi umuyorsunuz değilmi.? hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsiniz

Tamam canım bekliycem inşaAllah hamilesindir sıraya girdik MaşaAllah bize

Eyvahhhh yandık desene , sabah 6 da iş için uyanıyorum valla çıldıracam ozaman
tatlım hadi inşallah kontrolunde güzel geçer :)

Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini bekliyoruz

Herkese günaydın.güzel haberlerin olduğu huzurlu mutlu bir gün olsun.benim sonuç sıfırlanmış.çok şükür geçti kötü günler.ama 1ay ara vericez vücut kendini toparlasin diye.artik en erken mayısı bekliyorum ben.ama burdan takipteyim sizi.haberler geldikçe de çok mutlu oluyorum.hepinize sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum.

iyi olman en güzel haber canım, geç olsun da güç olmasın.. Rabbim bir daha yaşatmasın ve tez zamnda bebişin gelsin

21 i biraz erken olmuş. hadi hayırlı haberlerini bekliyorum dua edicem senin için

kızlar bana yardım ??? Ben normalde 26 martta adet olmam gerekirdi ama 3_4 gün oldu ama hala yok birşey böyle su gibi alıntı geliyor rengi cook açık sarı ben adet oldum.kesin diyorum ama o akıntı gelmiş. Doktora gittim adetime bir gün kala alttan muane etti birşey yok dedi bebek falan yok desi herşey temiz dedi. Sizce ne yapayım bekleyin mi kızlar kafam coook karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…