2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Ayy ne güzel hamilelik haberleri alınca bende mutlu oluyorumm inşallah bende hamileyimdir 6 günüm kaldı ve tamda eşimin doğum gününe geliyor hayırlsıyla inşallahh bugün baya ekşi kokulu beyaz akıntım oldu hiç böyle akıntım olmamıştı bi tuhaf oldum

Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ama benim de yumurtlama gunumden iki gun sonra baslayip hala devam eden beyaz akintim var ve bugun hamile oldugumu ogrendim

Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ama benim de yumurtlama gunumden iki gun sonra baslayip hala devam eden beyaz akintim var ve bugun hamile oldugumu ogrendim
Allahım inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallahh. Birde bişey sormak istiyorum hiç yerleşme kanaması falan oldumu benim hiç öyle birşeyim olmadı henüz

Aminnn inşallah darısı bütün isteyen arkadaşlarımıza..
Ben de şöyle bir şey oldu yumurtamın çatlamasından 5 gün sonra inanılmaz açık pembe bir kan geldi ve adet olmam gereken günden önceki gece neredeyse siyaha yakın bir kahve akıntı geldi ama herkeste olmuyormuş bu o yüzden bunu kafana takma hiç

İnşallah canım şu günleri sağlıklı bi şekilde atlatsak başka bişi istemiyorum . İlk 3 ay önemli sonrası tadını çıkarçaz bebişlerin inşallah
İnşallah ya, çok heyecanlıyım ve çok karışık duygularım bi gülüyorum bi ağlıyorum bi seviniyorum bi sevinmekten tedirgin oluyorum. Allahım sen bizim için hayırlısını nasip et.

Amin canım tüm bekleyenlere inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…