- 9 Şubat 2016
- 242
- 443
- 33
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.261
Amin insallah canim Allah razi olsunGözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Allah razi olsun canim benim, insallah saglikla ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimiziMaşşallah canım hayırlı olsunn :)
Allah razi olsun arkadasim saglikla insallah tamamlarizCanım
canım tebrik ederim hayırlı olsun
Yumurtanin catladigi gun gelir o akinti canimKizlar su gibi beyaz akinti neden olur?
Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ama benim de yumurtlama gunumden iki gun sonra baslayip hala devam eden beyaz akintim var ve bugun hamile oldugumu ogrendimAyy ne güzel hamilelik haberleri alınca bende mutlu oluyorumm inşallah bende hamileyimdir 6 günüm kaldı ve tamda eşimin doğum gününe geliyor hayırlsıyla inşallahh bugün baya ekşi kokulu beyaz akıntım oldu hiç böyle akıntım olmamıştı bi tuhaf oldum
Allahım inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallahh. Birde bişey sormak istiyorum hiç yerleşme kanaması falan oldumu benim hiç öyle birşeyim olmadı henüzRabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin ama benim de yumurtlama gunumden iki gun sonra baslayip hala devam eden beyaz akintim var ve bugun hamile oldugumu ogrendim
İnşallah canım şu günleri sağlıklı bi şekilde atlatsak başka bişi istemiyorum . İlk 3 ay önemli sonrası tadını çıkarçaz bebişlerin inşallahAllah razi olsun canim benim, insallah saglikla ve hayirlisiyla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Aminnn inşallah darısı bütün isteyen arkadaşlarımıza..Allahım inşallah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsiin çok sevindim darısı isteyen herkesin başına inşallahh. Birde bişey sormak istiyorum hiç yerleşme kanaması falan oldumu benim hiç öyle birşeyim olmadı henüz
İnşallah ya, çok heyecanlıyım ve çok karışık duygularım bi gülüyorum bi ağlıyorum bi seviniyorum bi sevinmekten tedirgin oluyorum. Allahım sen bizim için hayırlısını nasip et.İnşallah canım şu günleri sağlıklı bi şekilde atlatsak başka bişi istemiyorum . İlk 3 ay önemli sonrası tadını çıkarçaz bebişlerin inşallah
Amin canım tüm bekleyenlere inşaAllahBen de reglimin baslangic tarihinden bir gun once yaptim negatif cikti hic moralini bozma, pazar olmam gerekiyordu pazartesi sabahi testte cikti hatta erken gebelik testi bile yaptim dort gun oncesinde. Rabbim insallah hayirlisiyla nasip eder saba da arkadasim
Aaa çok sevindim canım benim Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşaAllahKızlar sonuç geldi 135.1
Canım bence bir kaç gün daha sabretAaa çok sevindim canım benim Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla al kucağına inşaAllah
Bende mi yaptırsam acaba ya sabahtan mı gitmek gerekiyor yarın 5 günüm kalmış olcak çıkar mı Çarşamba gitsem
Hayırlı sabahlar canım :)Hayırlı sabahlar kızlar,herkese musmutlu günler olsun
Alllaha şükür sorun yok ... yeni hamişler var, sen nasılsın bebiş nasılGünaydın kızlar, nasıl gidiyor ?????? 2 gündür işler çok yoğun bakamıyorum, sorun yok dimi ?
Ne zaman gitcen saat kaç tateşekkürlerçok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?