- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.361
Kızlar gebelik testi aldımmm işteyim gittim lavaboda baktımmm ve çift çizgi!!!! inanamıyorum hala şoktayımm. o ikinci çizgi soluk biraz ama görünüyor
öyle olur zaten duygu paylaşımı bu olsa gerek .. 2de randevum var hayırlısı artık yazicam buraya
Evet cok fazla su isteği oluşuyor ve su içtikçe tükürük bezleri harekete geçiyor ağzını tutamıyor insanKızlar birde benim ağzımda kuruluk olmuştu buda bir belirti aklınızda bulunsun
Senin en son adet tarihin ne zaman ? Ayy cumaya kadar vakit geçer mi ya :sHemen hemen aynı günlerde hamiş olunca insan merak ediyo bende cuma günü gidicem yaa sabırsızlanıyorum çokkk, hadi bakalım az kaldı saat 2 yee
Hadi gözün aydın canımKızlar gebelik testi aldımmm işteyim gittim lavaboda baktımmm ve çift çizgi!!!! inanamıyorum hala şoktayımm. o ikinci çizgi soluk biraz ama görünüyor
aaa süper yaa çokkk sevindim canım tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah ayy ağlıycam şimdi ya çok güzel maşallah :)Kızlar gebelik testi aldımmm işteyim gittim lavaboda baktımmm ve çift çizgi!!!! inanamıyorum hala şoktayımm. o ikinci çizgi soluk biraz ama görünüyor
En son adetim 11 şubat canım. Ama adetten 8-9 gün sonra çıktı bendeSenin en son adet tarihin ne zaman ? Ayy cumaya kadar vakit geçer mi ya :s
Benimle 10gun aran var :)) benimde 18 şubatEn son adetim 11 şubat canım. Ama adetten 8-9 gün sonra çıktı bende
Canım tebrik ederim benimde çok soluktu gündüz yapınca öyle oluyor sabah erken yapınca daha belirgin oluyorKızlar gebelik testi aldımmm işteyim gittim lavaboda baktımmm ve çift çizgi!!!! inanamıyorum hala şoktayımm. o ikinci çizgi soluk biraz ama görünüyor
ayyy ciddenmi hiç su içmeyen ben günde 2 litre içer oldum ağzım kupkuru hep ve tatsız tuvaletten de çıkamıyorum haliyleEvet cok fazla su isteği oluşuyor ve su içtikçe tükürük bezleri harekete geçiyor ağzını tutamıyor insan
Evet bende öyle olmuştu bir anda su isteği geliyordu sanki aylarca su icmemisim :) hadi kız inşallah.. Diye diye seni de hamile yapcazayyy ciddenmi hiç su içmeyen ben günde 2 litre içer oldum ağzım kupkuru hep ve tatsız tuvaletten de çıkamıyorum haliylehayırlısı inşallah
Canım senin sonucunu merakla bekliyorum biliyomusunayyy ciddenmi hiç su içmeyen ben günde 2 litre içer oldum ağzım kupkuru hep ve tatsız tuvaletten de çıkamıyorum haliylehayırlısı inşallah
son adet tarihin neydi canımçok teşekkür ederim canlarım iyi dilekleriniz için.Allahım isteyen herkese nasip etsinnn çok heyecanlıyım:))
ayy inşallah ya bugün kasıklarımda ağrı var baloncuklar patlıyor gibi adet olcakmışım gibi ikide bir tuvalete gidiyorum kontrole ama bişi yok geçen ay 2 gün önce gelmişti ama akıntım da hiç yok arada geliyor yorulunca zorlanınca öyle sürekli yok hayırlsı canım yaa bu ay çok istiyorumEvet bende öyle olmuştu bir anda su isteği geliyordu sanki aylarca su icmemisim :) hadi kız inşallah.. Diye diye seni de hamile yapcaz
sağol canım dua et nolur zaman önemli benim için inşallah bu ay olur ve sağlıkla alırım kucağımaCanım senin sonucunu merakla bekliyorum biliyomusun
İnşallah canım.. Çok yuruyunce ve yorulunca da kasiklar kitleniyor ben gebeliğimi öğrenmeye giderken öyle olmuştu bacaklarda da ağrı olmuştuayy inşallah ya bugün kasıklarımda ağrı var baloncuklar patlıyor gibi adet olcakmışım gibi ikide bir tuvalete gidiyorum kontrole ama bişi yok geçen ay 2 gün önce gelmişti ama akıntım da hiç yok arada geliyor yorulunca zorlanınca öyle sürekli yok hayırlsı canım yaa bu ay çok istiyorum
Kasık mı yumurtalık mi canım ?Kızlar benim sağ kasığıma ağrı giriyo çok, dün akşamdan beri. Korkuyorum solada giriyoda sağ taraf kadar değilsizdede oluyomu yoksa sadece bendemi böyle ağrı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?