2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar gebelik testi aldımmm işteyim gittim lavaboda baktımmm ve çift çizgi!!!! inanamıyorum hala şoktayımm. o ikinci çizgi soluk biraz ama görünüyor
aaa süper yaa çokkk sevindim canım tebrik ediyorum hayırlı olsun inşallah ayy ağlıycam şimdi ya çok güzel maşallah :)

Kızlar gebelik testi aldımmm işteyim gittim lavaboda baktımmm ve çift çizgi!!!! inanamıyorum hala şoktayımm. o ikinci çizgi soluk biraz ama görünüyor
Canım tebrik ederim benimde çok soluktu gündüz yapınca öyle oluyor sabah erken yapınca daha belirgin oluyor

Evet cok fazla su isteği oluşuyor ve su içtikçe tükürük bezleri harekete geçiyor ağzını tutamıyor insan
ayyy ciddenmi hiç su içmeyen ben günde 2 litre içer oldum ağzım kupkuru hep ve tatsız tuvaletten de çıkamıyorum haliyle hayırlısı inşallah

ayyy ciddenmi hiç su içmeyen ben günde 2 litre içer oldum ağzım kupkuru hep ve tatsız tuvaletten de çıkamıyorum haliyle hayırlısı inşallah
Evet bende öyle olmuştu bir anda su isteği geliyordu sanki aylarca su icmemisim :) hadi kız inşallah.. Diye diye seni de hamile yapcaz

Evet bende öyle olmuştu bir anda su isteği geliyordu sanki aylarca su icmemisim :) hadi kız inşallah.. Diye diye seni de hamile yapcaz
ayy inşallah ya bugün kasıklarımda ağrı var baloncuklar patlıyor gibi adet olcakmışım gibi ikide bir tuvalete gidiyorum kontrole ama bişi yok geçen ay 2 gün önce gelmişti ama akıntım da hiç yok arada geliyor yorulunca zorlanınca öyle sürekli yok hayırlsı canım yaa bu ay çok istiyorum

İnşallah canım.. Çok yuruyunce ve yorulunca da kasiklar kitleniyor ben gebeliğimi öğrenmeye giderken öyle olmuştu bacaklarda da ağrı olmuştu

Kızlar benim sağ kasığıma ağrı giriyo çok, dün akşamdan beri. Korkuyorum solada giriyoda sağ taraf kadar değil sizdede oluyomu yoksa sadece bendemi böyle ağrı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…