- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.381
Dua ediyorum dilerim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verir. Ama önce hayırlısı demek lazımsağol canım dua et nolur zaman önemli benim için inşallah bu ay olur ve sağlıkla alırım kucağıma
Canım biraz hareketlerine dikkat et birde ayaklar çok önemli sakın üşütmeKızlar benim sağ kasığıma ağrı giriyo çok, dün akşamdan beri. Korkuyorum solada giriyoda sağ taraf kadar değilsizdede oluyomu yoksa sadece bendemi böyle ağrı oluyo
kasık ağrısı bebek büyüdüğü için rahim genişleme yapıyor ve kaslar geriliyor bu sebepten ağrı yapabilir.. Yumurtalık değilse korkma canım kendini bi takip et bakalımKızlar benim sağ kasığıma ağrı giriyo çok, dün akşamdan beri. Korkuyorum solada giriyoda sağ taraf kadar değilsizdede oluyomu yoksa sadece bendemi böyle ağrı oluyo
Ayy canım kasık ağrısıKasık mı yumurtalık mi canım ?
Canım kasık ağrısı gibi geliyo ama yumurtalık ağrıdığında nasıl bi his, acı oluyo?? Onu bilemiyorumkasık ağrısı bebek büyüdüğü için rahim genişleme yapıyor ve kaslar geriliyor bu sebepten ağrı yapabilir.. Yumurtalık değilse korkma canım kendini bi takip et bakalım
Canım kasık kenarlarda olur yumurtalık karında resim aradım ama.bulamadımCanım kasık ağrısı gibi geliyo ama yumurtalık ağrıdığında nasıl bi his, acı oluyo?? Onu bilemiyorum
Yok canım ayaklarımı üşütmemeye dikkat ediyorum, dün misafirliğe gittik fazlaca oturdum gece 11 gibi ağrımaya başladı. Sabahtan şimdiye kadar devam ediyo. Korkuyorum ama bilmiyorum nolcak.Canım biraz hareketlerine dikkat et birde ayaklar çok önemli sakın üşütme
Hmmm ozaman kasık canım yaa leğen kemiğimin orası işte :)Canım kasık kenarlarda olur yumurtalık karında resim aradım ama.bulamadım
Amin canım inşaAllah Allah razı olsunDua ediyorum dilerim rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verir. Ama önce hayırlısı demek lazım
Canım kasık ağrısı gibi geliyo ama yumurtalık ağrıdığında nasıl bi his, acı oluyo?? Onu bilemiyorum
buralarda ağrı yoksa kasiktir o :)))Hmmm ozaman kasık canım yaa leğen kemiğimin orası işte :)
Hadi güle güle git güle güle gel inşallah sormak istediklerini sor unutmaKızlar gidiyorum ben doktora dua edin :)/
Allah yardımcın olsun canım görürsün inşallah bebişiKızlar gidiyorum ben doktora dua edin :)/
Canım Allah razı olsun. İçime su serpildi. Oralarımda ağrım yok çok şükür. Yardımın için teşekkürler canım. Hadi bakalım güzel haberler ver bizlereeeburalarda ağrı yoksa kasiktir o :)))
bence hemen git canım nolur nolmazBen aynı zamanda tiroid hastası olduğum için endokrin doktoruma sonuçları gönderdim şimdi. Bebeğin kalp atışlarını duyunca gel dedi. Henüz kadın doğumcuyada gitmedim ne zaman gideyim sizce kızlar
tsh kaç iken hamile kaldınız acaba? ben de tiroid hastasıyımBen aynı zamanda tiroid hastası olduğum için endokrin doktoruma sonuçları gönderdim şimdi. Bebeğin kalp atışlarını duyunca gel dedi. Henüz kadın doğumcuyada gitmedim ne zaman gideyim sizce kızlar
Canım tsh 30 gördüğüm dönemlerde oldu ancak ilaçla tsh ı 0,71 e düşürdükten sonra doktor hamile kalmama izin verdi. İlk hamileliğimde ise 26 ile hamile kalmıştım. Sende mi tiroid hastasısıntsh kaç iken hamile kaldınız acaba? ben de tiroid hastasıyım
Ben aynı zamanda tiroid hastası olduğum için endokrin doktoruma sonuçları gönderdim şimdi. Bebeğin kalp atışlarını duyunca gel dedi. Henüz kadın doğumcuyada gitmedim ne zaman gideyim sizce kızlar
evet haşimato. bana ama tam tersi ilaç fazla gelmiş ve tsh 0.08 e inmiş. dozu düşürdük. doktora gebe kalabilir miyim dedim kalırsın ama kalma dedi değerin 1-2 olana kadar. ama ben yine de korunmadım çünkü zaten olmuyorduCanım tsh 30 gördüğüm dönemlerde oldu ancak ilaçla tsh ı 0,71 e düşürdükten sonra doktor hamile kalmama izin verdi. İlk hamileliğimde ise 26 ile hamile kalmıştım. Sende mi tiroid hastasısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?