2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Kızlar benim sağ kasığıma ağrı giriyo çok, dün akşamdan beri. Korkuyorum solada giriyoda sağ taraf kadar değil sizdede oluyomu yoksa sadece bendemi böyle ağrı oluyo
kasık ağrısı bebek büyüdüğü için rahim genişleme yapıyor ve kaslar geriliyor bu sebepten ağrı yapabilir.. Yumurtalık değilse korkma canım kendini bi takip et bakalım

kasık ağrısı bebek büyüdüğü için rahim genişleme yapıyor ve kaslar geriliyor bu sebepten ağrı yapabilir.. Yumurtalık değilse korkma canım kendini bi takip et bakalım
Canım kasık ağrısı gibi geliyo ama yumurtalık ağrıdığında nasıl bi his, acı oluyo?? Onu bilemiyorum

Canım biraz hareketlerine dikkat et birde ayaklar çok önemli sakın üşütme
Yok canım ayaklarımı üşütmemeye dikkat ediyorum, dün misafirliğe gittik fazlaca oturdum gece 11 gibi ağrımaya başladı. Sabahtan şimdiye kadar devam ediyo. Korkuyorum ama bilmiyorum nolcak.

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-29-13-46-22.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 77
Ben aynı zamanda tiroid hastası olduğum için endokrin doktoruma sonuçları gönderdim şimdi. Bebeğin kalp atışlarını duyunca gel dedi. Henüz kadın doğumcuyada gitmedim ne zaman gideyim sizce kızlar

Ben aynı zamanda tiroid hastası olduğum için endokrin doktoruma sonuçları gönderdim şimdi. Bebeğin kalp atışlarını duyunca gel dedi. Henüz kadın doğumcuyada gitmedim ne zaman gideyim sizce kızlar
tsh kaç iken hamile kaldınız acaba? ben de tiroid hastasıyım

tsh kaç iken hamile kaldınız acaba? ben de tiroid hastasıyım
Canım tsh 30 gördüğüm dönemlerde oldu ancak ilaçla tsh ı 0,71 e düşürdükten sonra doktor hamile kalmama izin verdi. İlk hamileliğimde ise 26 ile hamile kalmıştım. Sende mi tiroid hastasısın

Canım tsh 30 gördüğüm dönemlerde oldu ancak ilaçla tsh ı 0,71 e düşürdükten sonra doktor hamile kalmama izin verdi. İlk hamileliğimde ise 26 ile hamile kalmıştım. Sende mi tiroid hastasısın
evet haşimato. bana ama tam tersi ilaç fazla gelmiş ve tsh 0.08 e inmiş. dozu düşürdük. doktora gebe kalabilir miyim dedim kalırsın ama kalma dedi değerin 1-2 olana kadar. ama ben yine de korunmadım çünkü zaten olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…