2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bende haşimatoyum canım. Ben bol bol dereotu yedim faydasınıda gördüm çok şükür. Tahlillerini sık sık yaptır. Birde selenyumla ilgili tahlil yaptır

Bende haşimatoyum canım. Ben bol bol dereotu yedim faydasınıda gördüm çok şükür. Tahlillerini sık sık yaptır. Birde selenyumla ilgili tahlil yaptır
haşimato da hamile kalmak zor diyorlar gözüm korkmuştu inan. değeri düşmeyenler bile gebe kalmışken benim değerim rahat düşüyor herhalde ben de kalırım diyorum. bat a 5-6 gün kaldı bana dua eder misin

Evet canım bende ondan çekinmiştim ama doktorum çok iyi hiç korkma dedi bana içimi ferahlattı çok şükür zorlanmadan oldu. Sende tedavini ihmal etme. Dilerim rabbim hayırlı evlatlar verir. Bu arada ben 35 yaşımdayım birde düşün

oo maşallah nazar değmesin :)

Kızlar geldim ... Keseye dusmus kuzucum minicik bisey 7.90mm :))) 2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz nasip olursa :)) su an desibel çok az olduğu için heycan yaparsın biraz daha bekle dedi.. Herşey yolundaymis düşük riski falan da yokmuş Allaha sükur :)) Rabbim bu mutluluğu sizlere de yaşatsın

maşallah ya çok şükür çok sevindim canım 7,90 mm hee ayy kuzum benim yaa Allah bağışlasın inşallah sağlıkla hayırla büyüsün ayyy ben yine ağlıycam sanırım çok duygulandım

maşallah ya çok şükür çok sevindim canım 7,90 mm hee ayy kuzum benim yaa Allah bağışlasın inşallah sağlıkla hayırla büyüsün ayyy ben yine ağlıycam sanırım çok duygulandım
:))) ben kendimi zor tutuyorum bakıp bakıp duruyorum ultrason kağıdına :)) ağlama kız :*

Kuzum kaç haftalık oldun bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…