- 22 Aralık 2006
- 706
- 590
- 628
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.401
Evet öyle yapayım çünkü alttan muayne istemiyorumbence 6 ya da 7 de git canım ben 6+2 de duymustum
Bende haşimatoyum canım. Ben bol bol dereotu yedim faydasınıda gördüm çok şükür. Tahlillerini sık sık yaptır. Birde selenyumla ilgili tahlil yaptırevet haşimato. bana ama tam tersi ilaç fazla gelmiş ve tsh 0.08 e inmiş. dozu düşürdük. doktora gebe kalabilir miyim dedim kalırsın ama kalma dedi değerin 1-2 olana kadar. ama ben yine de korunmadım çünkü zaten olmuyordu
Evet öyle yapayım çünkü alttan muayne istemiyorum
haşimato da hamile kalmak zor diyorlar gözüm korkmuştu inan. değeri düşmeyenler bile gebe kalmışken benim değerim rahat düşüyor herhalde ben de kalırım diyorum. bat a 5-6 gün kaldı bana dua eder misinBende haşimatoyum canım. Ben bol bol dereotu yedim faydasınıda gördüm çok şükür. Tahlillerini sık sık yaptır. Birde selenyumla ilgili tahlil yaptır
aaa bunu duyduğum iyi oldu. gerçi ben hep sıkışığım bu aralaraynen bende alttan muayne istemedim eğer alttan muayne istemiyorsan sıkışık git canım öyle istiyor doktor
Evet canım bende ondan çekinmiştim ama doktorum çok iyi hiç korkma dedi bana içimi ferahlattı çok şükür zorlanmadan oldu. Sende tedavini ihmal etme. Dilerim rabbim hayırlı evlatlar verir. Bu arada ben 35 yaşımdayım birde düşünhaşimato da hamile kalmak zor diyorlar gözüm korkmuştu inan. değeri düşmeyenler bile gebe kalmışken benim değerim rahat düşüyor herhalde ben de kalırım diyorum. bat a 5-6 gün kaldı bana dua eder misin
aaa bunu duyduğum iyi oldu. gerçi ben hep sıkışığım bu aralar
oo maşallah nazar değmesin :)Evet canım bende ondan çekinmiştim ama doktorum çok iyi hiç korkma dedi bana içimi ferahlattı çok şükür zorlanmadan oldu. Sende tedavini ihmal etme. Dilerim rabbim hayırlı evlatlar verir. Bu arada ben 35 yaşımdayım birde düşün
Allah sanada nasip etsin canım inşallah bizimde 7 veya 8 ayda olduoo maşallah nazar değmesin :)
maşallah bariz görünüyor canım burda bile görebiliyosak hayırlı olsun inşallah :)kızlar bu şekilde görünüyor, silik ama ..
:))) ben kendimi zor tutuyorum bakıp bakıp duruyorum ultrason kağıdına :)) ağlama kız :*maşallah ya çok şükür çok sevindim canım 7,90 mm hee ayy kuzum benim yaa Allah bağışlasın inşallah sağlıkla hayırla büyüsün ayyy ben yine ağlıycam sanırım çok duygulandım
Açık seçik şekilde gorunuyor için rahat olsun hayırlı olsun :)/kızlar bu şekilde görünüyor, silik ama ..
Kuzum kaç haftalık oldun bugünKızlar geldim ... Keseye dusmus kuzucum minicik bisey 7.90mm :))) 2 hafta sonra kalp atışını dinleyeceğiz nasip olursa :)) su an desibel çok az olduğu için heycan yaparsın biraz daha bekle dedi.. Herşey yolundaymis düşük riski falan da yokmuş Allaha sükur :)) Rabbim bu mutluluğu sizlere de yaşatsın
ağladım valla :)):))) ben kendimi zor tutuyorum bakıp bakıp duruyorum ultrason kağıdına :)) ağlama kız :*
Bacım hamilesin senkızlar bu şekilde görünüyor, silik ama ..
Ay canım benim canım canımağladım valla :))
kızlar bu şekilde görünüyor, silik ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?