2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Adet tarihinden itibaren hesapladı 6 hafta ama bana daha küçük geldi bir dahaki sefere bakalım tam detay bilgi alirim :)))
Seninle aramızda yaklaşık bir hafta var o zaman bende haftaya gideyim doktora inşallah senin duyduklarını duyarım sağlıklı olur

Canım çok sevindim iyi olduğunu öğrendiğine içinde rahatlamıştır artık Bundan sonra inşallah sağlıklı güzel bi hamişlik geçirirsin Darısı cuma günü benim başıma inşallah

Canım çok sevindim iyi olduğunu öğrendiğine içinde rahatlamıştır artık Bundan sonra inşallah sağlıklı güzel bi hamişlik geçirirsin Darısı cuma günü benim başıma inşallah
Canım çok sağol :)) evet herşey yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi sadece olması gereken testler yapılacak o kdr :)) çok yorma kendini az dur yerinde dedi :))) annem şikayet ediyor çünkü çok temizlik yapıyor vs diye :)) Rabbim sana da isteyen herkese de yaşatsn su güzel duyguları :))

Merhabalarr hanımlar. Sat 23 şubat bat 22 mart. Regl iki gün geçince yaptım negatifti. Çift çizgiyi dün gördüm. Henüz kan testi yaptırmadım ama bütün belirtileri yaşamaktayım. İmplantasyon kanaması, beyazlar, sarılar, sütlü kahveler:) her gün bi iki damla. ben renk takip eder oldum. Kırmızı olmasın diye dua ediyorum. Doktora cuma gitmeyi planlıyorum. Hepinizi de tanıyor gibi oldum takipteyim adetim geciktiğinden beri. Herkese Allah bebeklerini sağ salim kucağına almak nasip etsin.

Hayırlı olsun canım benim

Amin inşallah canım benim. Herşeyin yolunda olduğunu bilmek seni nasıl rahatlatmıştır kimbilir bundan sonra hiç bişeye kafanı takma ) göbüş büyücekkk hadi maşallah canım

Amin inşallah canım benim. Herşeyin yolunda olduğunu bilmek seni nasıl rahatlatmıştır kimbilir bundan sonra hiç bişeye kafanı takma ) göbüş büyücekkk hadi maşallah canım
Beraber buyuturuz :))) bu surecte diğer arkadaşlara da bol bol dua edelim hamilelerin duası kabul olurmuş :)

Beraber buyuturuz :))) bu surecte diğer arkadaşlara da bol bol dua edelim hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Ayyy ne güzel olur canım bende bi cuma günü doktordan hayırlısıyla haberleri alsam. Baya rahatlıcam böyle tedirgin tedirgin bekliyorum. İnşallah benim içinde dua et canım ben hep ediyorum duamı inşallah canım isteyen herkesin olsun bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…