- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.581
Canım benim baya geç döllenme oldu. Onun için kanda geç çıktı. Seninde olabilir bence git bi baktır. Sonuçta varsa çıkarBen adetime 6 gün kala yaptırdım 0.07 çıkmıştı
Bende heyecanlıyım ama adet olacakmışım gibi ağrım var moralim bozuluyor ağrıdıkça hayırlısı artık hakkımızda
Ne kadar geç olduCanım benim baya geç döllenme oldu. Onun için kanda geç çıktı. Seninde olabilir bence git bi baktır. Sonuçta varsa çıkar
Adetime 10 gün kala yumurtlamam oldu ozaman ilişki oldu eşimle. Öyle biliyorum. Ve adetim geçti 8.gün hamile olduğumu öğrendim. Normalde adet geçince 2-3 gün içinde kana geçiyo.doktorumda geç döllenme olmuş galiba demişti hcg bakınca. Cuma günü kontrolüm var kaç haftalık olduğu ozaman belli olacak.Ne kadar geç oldu
Dikkat edilmesi gereken husus dereotunun içerisinde bulunan fototoksit bir bileşik olan furocpumarin bazı kişilerde fotosentivizm görülmesine sebep olabilir. Ayrıca hamile bayanlarında kullanmaması tavsiye edilir.Öğlen için salata yapacaktım kendime sebzelerimi ıslattım dereotuda vardı o zaman onu çıkartayım
Canım internet sitesinden alıntı yaptım. Maydanoz içinde böyle yazıyo. Aman yeme dikkat etDikkat edilmesi gereken husus dereotunun içerisinde bulunan fototoksit bir bileşik olan furocpumarin bazı kişilerde fotosentivizm görülmesine sebep olabilir. Ayrıca hamile bayanlarında kullanmaması tavsiye edilir.
Canım üzme kendini çünkü nekadar üzersen okadar etkileniyo bebişler. Nette bişey okumuştum ultrason aletleri eski olduğu durumda farklı gösterebiliyonuş. Başka bi doktora gidebilirsin bence tabi hcg sonucun bi çıksın ona göre hareket et canım, ama lütfen üzme kendiniii. Olumlu düşün herzaman
Canım benim doktorum 2000 olmadan bakmak istemedi. Hcg sonuçlarını görelim öyle ultrasonda bakalım, boşuna moral bozmaya gerek yok dedi. 1333 lerde iyi bakmış gene. Doktorum hcg ne bunun için bakmak istemiş demekki. Değerin biraz daha yükselince 3-4 gün içinde yine ultrasona çağırabilir. Üzme kendiniİşte hemen bi panik oldum, ama burdaki arkadaşımın 1333 de bile görünmemiş, benim en azından göründü diye teselli oluyorum, doktor doğuma girmiş, sonuçlar için bekliyorum öğleden sonraya kaldı
Allah allah malummu oldu çocuğa acabaKizlar meraba sizinle cok ilginç bir şey paylaşmak istiyorum ben öğretmenim az once yanıma okulda bi öğrenci geldi bu öğrenci erkek ve otizmli genelde kendi kendine konuşur ve herkese alakasız cümleler kurar. Az once bana durduk yere sen 27 yaşında çocuk doguracaksin dedi aynen net bu cümle aglasammi gulsem mi bilemedim: ( suanda 25 yasindayim ve cook istiyorum
Canım benim doktorum 2000 olmadan bakmak istemedi. Hcg sonuçlarını görelim öyle ultrasonda bakalım, boşuna moral bozmaya gerek yok dedi. 1333 lerde iyi bakmış gene. Doktorum hcg ne bunun için bakmak istemiş demekki. Değerin biraz daha yükselince 3-4 gün içinde yine ultrasona çağırabilir. Üzme kendini
Hiç moralin bozulmasın arkadaşım.Benim de adet olcakmışım gibi his vardı, ha oldum ha olcam modunda 1 kutu pedi bitirdim:)) Ama gel gör ki şimdi hamileyim şükürler olsun. Bugün doktora gittim hcg 712 çıktı. Cuma günü tekrar kan testi yaptırıcam bakalım artık 2 katı bulacakmı diye. Umarım hakkında hayılrısı olur.Bende heyecanlıyım ama adet olacakmışım gibi ağrım var moralim bozuluyor ağrıdıkça hayırlısı artık hakkımızda
Evet rüya süper çok istiyor Rabbim malum etmiştir inşaAllah :)
Ayy Bilmiyorum ki ne alaka yani ne alaka onu anlamadim durduk yere geldi ve söyledi hala cok saskinim hayirlisi allahtan sonuçta geleceği rabbimden baskasi bilemez ama dediğin gibi malum mu oldu acaba cok saf ve temiz bi çocuk bide acaba çocuk hayaline sonmu vermeliyim dediği olursa iki yılda yipranirim kusura bakmayin belki cok bos konusuyorum suanda ama gercekten cok etkilendimAllah allah malummu oldu çocuğa acaba
Allah razı olsun canım içim bi nebze rahatladı ne zor beklemek son 3 yada 4 günüm kaldıHiç moralin bozulmasın arkadaşım.Benim de adet olcakmışım gibi his vardı, ha oldum ha olcam modunda 1 kutu pedi bitirdim:)) Ama gel gör ki şimdi hamileyim şükürler olsun. Bugün doktora gittim hcg 712 çıktı. Cuma günü tekrar kan testi yaptırıcam bakalım artık 2 katı bulacakmı diye. Umarım hakkında hayılrısı olur.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla alalım meleklerimizi kucağımıza inşaAllahHiç moralin bozulmasın arkadaşım.Benim de adet olcakmışım gibi his vardı, ha oldum ha olcam modunda 1 kutu pedi bitirdim:)) Ama gel gör ki şimdi hamileyim şükürler olsun. Bugün doktora gittim hcg 712 çıktı. Cuma günü tekrar kan testi yaptırıcam bakalım artık 2 katı bulacakmı diye. Umarım hakkında hayılrısı olur.
Çocuklar Rabbimin yeryüzündeki kanatsız melekleri çok seviyorum çocukları 10 tane olsa bakarım eşimde benim gibi ayyy ağlayasım geldi yineAyy Bilmiyorum ki ne alaka yani ne alaka onu anlamadim durduk yere geldi ve söyledi hala cok saskinim hayirlisi allahtan sonuçta geleceği rabbimden baskasi bilemez ama dediğin gibi malum mu oldu acaba cok saf ve temiz bi çocuk bide acaba çocuk hayaline sonmu vermeliyim dediği olursa iki yılda yipranirim kusura bakmayin belki cok bos konusuyorum suanda ama gercekten cok etkilendim
Kiyamam sana bende cok seviyorum emin ol canim hala saskinim ya o kadar umutluydum ki bu ay icin bide kaldim öyleÇocuklar Rabbimin yeryüzündeki kanatsız melekleri çok seviyorum çocukları 10 tane olsa bakarım eşimde benim gibi ayyy ağlayasım geldi yine
Canım benim yıpranırım diye kendini koşullandırma. Allah ne zaman isterse o zaman verecek sende tevekkül edeceksinAyy Bilmiyorum ki ne alaka yani ne alaka onu anlamadim durduk yere geldi ve söyledi hala cok saskinim hayirlisi allahtan sonuçta geleceği rabbimden baskasi bilemez ama dediğin gibi malum mu oldu acaba cok saf ve temiz bi çocuk bide acaba çocuk hayaline sonmu vermeliyim dediği olursa iki yılda yipranirim kusura bakmayin belki cok bos konusuyorum suanda ama gercekten cok etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?