- 7 Mart 2016
- 113
- 46
- 13
- 35
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.541
inşallah canımmm :)Silikleşene kadar t deki çizgi değerlendir canım hadi bakalım hayırlısı inşaAllah
geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl daha iyidir inşallahKızlarr günaydın. Çok kotu bir gece geçirdik. Kızımı öksürük krizi tuttu sabaha kadar öksürdü uyumadık. Sabah beşe doğru yanımızdayken bir istifra etti yatak yorgan her şey battı kızım da çok kotu oldu. Sabah misafir odasına geçtik falan bir iki saat uyumuşuz çok şükür
yok ilaç alma sakın canım adet 2 gün geciktikten sonra bile kanda çıkmayıp hamile olanlar oluyor sen çok umutlanma yine de ama tedbirli oldaha 3 gün var. fakat acayip karnım ağrıyor. adetten 1 gün önce ağrırı hemen adet olurdum. bi değişik yani birde dr hamile falan değilsin ilaç alabilirsin dedi ama ben beklicem 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırım diyorum.
Çok geçmiş olsun canım.. doktora götürdünüz mü neyi varmış?Kızlarr günaydın. Çok kotu bir gece geçirdik. Kızımı öksürük krizi tuttu sabaha kadar öksürdü uyumadık. Sabah beşe doğru yanımızdayken bir istifra etti yatak yorgan her şey battı kızım da çok kotu oldu. Sabah misafir odasına geçtik falan bir iki saat uyumuşuz çok şükür
Ben canım adetime birgün kala gittim doktora bebek falan yok dedi ama adette olmasın.sadece beya akıntı geliyor böyle karnın hafif agriyor adet oldum diyorum ama yok o sıvı gelmiş oluyoryok ilaç alma sakın canım adet 2 gün geciktikten sonra bile kanda çıkmayıp hamile olanlar oluyor sen çok umutlanma yine de ama tedbirli ol
Geçmiş olsun canım muhtemelen midesini üşütmüşKızlarr günaydın. Çok kotu bir gece geçirdik. Kızımı öksürük krizi tuttu sabaha kadar öksürdü uyumadık. Sabah beşe doğru yanımızdayken bir istifra etti yatak yorgan her şey battı kızım da çok kotu oldu. Sabah misafir odasına geçtik falan bir iki saat uyumuşuz çok şükür
canım bence sen testi tekrarla ve kendine dikkat et hayırlısı inşallahBen canım adetime birgün kala gittim doktora bebek falan yok dedi ama adette olmasın.sadece beya akıntı geliyor böyle karnın hafif agriyor adet oldum diyorum ama yok o sıvı gelmiş oluyor
rapor verseydi keşke canım gitmeseydin işe yaa kötü düşünme herşeyin hayırlısını dile canımKizlar Günaydın, bugün kontrolumuz vardi, doktor uzdu beni ya, kese cok zayıf dedi, tekrar beta hgc istedi 11.30 da cikacak sonuç, bi de yoldayim simdi ise gidiyorum cok fenayim yakorkma bişi yok diyo ama ,
kotu düşünme canım bence toparlar geç döllenme falansa belki yeni oluşuyordur. Sen içini ferah tutKizlar Günaydın, bugün kontrolumuz vardi, doktor uzdu beni ya, kese cok zayıf dedi, tekrar beta hgc istedi 11.30 da cikacak sonuç, bi de yoldayim simdi ise gidiyorum cok fenayim yakorkma bişi yok diyo ama ,
Cok gec oldu ztn benim bat a 1 hafta vardi oldugunda, ama icimi kemiriyo istekotu düşünme canım bence toparlar geç döllenme falansa belki yeni oluşuyordur. Sen içini ferah tut
adet kac gun gectı canım,bı doktora gıt istersenya bu nasıl ağrı ya içim parçalanıyor sanki.ilk gebeliğim olacak ondan mı acaba testte negatif çıktı ne yapacağımı bilemiyorum
gecmıs olsun canım mıkrop kapmıstır kesınKreşe gidiyor ya hep hasta zaten. Öksürüğü bir turlu düzelmiyor dr.lar antibiyotikten başka bir şey bilmiyorlar. Şimdi uyuyor ev darmaduman sessiz sessiz topluyorum yıkıyorum falan
kac haftalık oldu canım,pekı kesede bebek olusumunu gordumu.tek zayıfmı dedı.yedıklerıne dıkkat et kese gelısısn.korkma ıns bısey olamaycak..dua etKizlar Günaydın, bugün kontrolumuz vardi, doktor uzdu beni ya, kese cok zayıf dedi, tekrar beta hgc istedi 11.30 da cikacak sonuç, bi de yoldayim simdi ise gidiyorum cok fenayim yakorkma bişi yok diyo ama ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?