2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

daha 3 gün var. fakat acayip karnım ağrıyor. adetten 1 gün önce ağrırı hemen adet olurdum. bi değişik yani birde dr hamile falan değilsin ilaç alabilirsin dedi ama ben beklicem 1 hafta sonra tekrar kan testi yaptırım diyorum.

geçmiş olsun canım ya şimdi nasıl daha iyidir inşallah

ya bu nasıl ağrı ya içim parçalanıyor sanki.ilk gebeliğim olacak ondan mı acaba testte negatif çıktı ne yapacağımı bilemiyorum

yok ilaç alma sakın canım adet 2 gün geciktikten sonra bile kanda çıkmayıp hamile olanlar oluyor sen çok umutlanma yine de ama tedbirli ol

Çok geçmiş olsun canım.. doktora götürdünüz mü neyi varmış?

Kreşe gidiyor ya hep hasta zaten. Öksürüğü bir turlu düzelmiyor dr.lar antibiyotikten başka bir şey bilmiyorlar. Şimdi uyuyor ev darmaduman sessiz sessiz topluyorum yıkıyorum falan

yok ilaç alma sakın canım adet 2 gün geciktikten sonra bile kanda çıkmayıp hamile olanlar oluyor sen çok umutlanma yine de ama tedbirli ol
Ben canım adetime birgün kala gittim doktora bebek falan yok dedi ama adette olmasın.sadece beya akıntı geliyor böyle karnın hafif agriyor adet oldum diyorum ama yok o sıvı gelmiş oluyor

Geçmiş olsun canım muhtemelen midesini üşütmüş

Kizlar Günaydın, bugün kontrolumuz vardi, doktor uzdu beni ya, kese cok zayıf dedi, tekrar beta hgc istedi 11.30 da cikacak sonuç, bi de yoldayim simdi ise gidiyorum cok fenayim ya korkma bişi yok diyo ama ,

Kizlar Günaydın, bugün kontrolumuz vardi, doktor uzdu beni ya, kese cok zayıf dedi, tekrar beta hgc istedi 11.30 da cikacak sonuç, bi de yoldayim simdi ise gidiyorum cok fenayim ya korkma bişi yok diyo ama ,
rapor verseydi keşke canım gitmeseydin işe yaa kötü düşünme herşeyin hayırlısını dile canım

kotu düşünme canım bence toparlar geç döllenme falansa belki yeni oluşuyordur. Sen içini ferah tut

T tostos16 oğlunun rüyası müthişmiş ya:) bu ay başında annem de beni hamile görmüştü ama bizim çocuk düşündüğümüzü bilmiyor. Bi de çok yakın arkadaşı fal bakmış sizde bir hamile var demiş:)) az kaldı ya benim bat senden bir gün önce hadi bakalım heyecanla bekliyorum:)

selam kızlar ben kırmızı kart gordum hatta 4gun erken oldum
1ayımızdı denemede.omumuzdekı aylara nasıp

kac haftalık oldu canım,pekı kesede bebek olusumunu gordumu.tek zayıfmı dedı.yedıklerıne dıkkat et kese gelısısn.korkma ıns bısey olamaycak..dua et

Kızlar benim.adetim 5 gün geçti ve ben test yapmadım çünkü adetime bir gün kala doktora gittim birşey yok dedi sizce geç döllenme olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…