2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin yavruna

kac haftalık oldu canım,pekı kesede bebek olusumunu gordumu.tek zayıfmı dedı.yedıklerıne dıkkat et kese gelısısn.korkma ıns bısey olamaycak..dua et

ah canım ya, hiç bebekten bahsetmedi, cumartesi tekrar bakacak tabiki, sonuclarımda yarım saate çıkar, küçük dedi işte sadece, ama burdakı arkadaslarımında olmus oyle, sakın ol bişey olmaz dıyolar, suan 5 hafta bıttı, ama bana göre 3 hafta cunku, çok çok gec dollenme oldu

Kizlar Günaydın, bugün kontrolumuz vardi, doktor uzdu beni ya, kese cok zayıf dedi, tekrar beta hgc istedi 11.30 da cikacak sonuç, bi de yoldayim simdi ise gidiyorum cok fenayim ya korkma bişi yok diyo ama ,
Canım üzme kendini çünkü nekadar üzersen okadar etkileniyo bebişler. Nette bişey okumuştum ultrason aletleri eski olduğu durumda farklı gösterebiliyonuş. Başka bi doktora gidebilirsin bence tabi hcg sonucun bi çıksın ona göre hareket et canım, ama lütfen üzme kendiniii. Olumlu düşün herzaman

Kızlar benim.adetim 5 gün geçti ve ben test yapmadım çünkü adetime bir gün kala doktora gittim birşey yok dedi sizce geç döllenme olabilir mi
Canım 5 günmü git test verr canım yaaa çıkar varsaaa. Benimde 4. Günde çıkmadı. 8. Gün hamile olduğumu öğrendim. Bence kan testi verrr

Bende hamile kalmak istiyorum ama 10 yil aradan sonra olmuyor ne yapmam lazim yorumlarınızı bekliyorum lutfen yardımcı olun

Canım bende kahveyi çok seviyorum ama haftada 1 e düşürdüm hamile kalmadan öncede sabah kahvaltılarına önem verirdim ama hamişliği düşündükten sonra hem folik asiti kullanmaya başladım hemde her sabah 1 adet yumurta , peynir, açık çay, kaşar peyniri mutlaka yemeye başladım. 3 gündür de kahvaltıda portakal ve ceviz de yiyorum. Ceviz bu dönemde çok yararlı olduğunu biliyorum. Maydanoz yerdim sabahları artık yemiyorum düşüğe neden oluyomuş. Kırmızı ete önem vermeye başladım. Bu dönemde iyi beslendim beslendim. Yeterki bebişler iyi olsun

[QUOTEbeklediğim ilibalon, post: 45407759, member: 738889"]Artik psikolojik olarak sanki kasıklarim agriyormus midem bulaniyormus gibi geliyor unutmak istiyorum hamilelikle ilgili herseyi sadece Allahima dua ediyorum hayirlisiysa nasip eder off vallahi şiştim[/QUOTE]
Bende beklediğim için senin yaşadıklarını yaşıyorum ama olmuyor

Maydanoz yemiycezmi yani şok oldum şimdi

Bende beklediğim için senin yaşadıklarını yaşıyorum ama olmuyor[/QUOTE]
Canım 10 yıl aradan sonra diyosun ama doktora gitmeyi düşünmedinmi? Sonuçta kısa bi süre değil, baya olmuşş?

Maydanoz yemiycezmi yani şok oldum şimdi
Evet canım nette bak istersen bana yakın arkadaşımla yengem söylemişti, dereotu, maydanoz bunlar düşüğe sebep oluyomuş. Ben dereotu zaten sevmem ama maydanoz kahvaltıda iyi oluyodu bir iki daldan bişi olmaz diyo bazıları abartmadığın sürece ye diyolar ama ben ağzıma koymam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…