- 17 Mart 2009
- 502
- 360
- 103
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.561
gecmıs olsun canım mıkrop kapmıstır kesın
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifa versin yavrunaKızlarr günaydın. Çok kotu bir gece geçirdik. Kızımı öksürük krizi tuttu sabaha kadar öksürdü uyumadık. Sabah beşe doğru yanımızdayken bir istifra etti yatak yorgan her şey battı kızım da çok kotu oldu. Sabah misafir odasına geçtik falan bir iki saat uyumuşuz çok şükür
kac haftalık oldu canım,pekı kesede bebek olusumunu gordumu.tek zayıfmı dedı.yedıklerıne dıkkat et kese gelısısn.korkma ıns bısey olamaycak..dua et
Canım üzme kendini çünkü nekadar üzersen okadar etkileniyo bebişler. Nette bişey okumuştum ultrason aletleri eski olduğu durumda farklı gösterebiliyonuş. Başka bi doktora gidebilirsin bence tabi hcg sonucun bi çıksın ona göre hareket et canım, ama lütfen üzme kendiniii. Olumlu düşün herzamanKizlar Günaydın, bugün kontrolumuz vardi, doktor uzdu beni ya, kese cok zayıf dedi, tekrar beta hgc istedi 11.30 da cikacak sonuç, bi de yoldayim simdi ise gidiyorum cok fenayim yakorkma bişi yok diyo ama ,
Canım 5 günmü git test verr canım yaaa çıkar varsaaa. Benimde 4. Günde çıkmadı. 8. Gün hamile olduğumu öğrendim. Bence kan testi verrrKızlar benim.adetim 5 gün geçti ve ben test yapmadım çünkü adetime bir gün kala doktora gittim birşey yok dedi sizce geç döllenme olabilir mi
Hadi yine negatif çıkarsa uzulurum ben sende 4 gününde değerler kaç çıktıCanım 5 günmü git test verr canım yaaa çıkar varsaaa. Benimde 4. Günde çıkmadı. 8. Gün hamile olduğumu öğrendim. Bence kan testi verrr
Canım bende kahveyi çok seviyorum ama haftada 1 e düşürdümKızlar ben çok kahve içen birisiydim şimdi bir fincana düşürdüm kahvaltıyla çayı bıraktım zencefil suyu içerdim düşüğe yol açıyormuş bıraktım. Şekerli gıdaların tadına bile bakmamayı düşünüyorum. Bol bol su içiyorum. Çok yemiyorum. Bunlar benim yaptıklarım sizler neler yapıyorsunuz bildiklerimizi paylaşalımmı
Canım benim 4.günde hcg 3,7 çıktıHadi yine negatif çıkarsa uzulurum ben sende 4 gününde değerler kaç çıktı
Doktora gittinizmiBende hamile kalmak istiyorum ama 10 yil aradan sonra olmuyor ne yapmam lazim yorumlarınızı bekliyorum lutfen yardımcı olun
Ben adetime 6 gün kala yaptırdım 0.07 çıkmıştıCanım benim 4.günde hcg 3,7 çıktı2 gün sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm. Araya hafta sonu girdi p.tesi kanı tekrarladım 114,7 çıktı canım
Maydanoz yemiycezmi yani şok oldum şimdiCanım bende kahveyi çok seviyorum ama haftada 1 e düşürdümhamile kalmadan öncede sabah kahvaltılarına önem verirdim ama hamişliği düşündükten sonra hem folik asiti kullanmaya başladım hemde her sabah 1 adet yumurta , peynir, açık çay, kaşar peyniri mutlaka yemeye başladım. 3 gündür de kahvaltıda portakal ve ceviz de yiyorum. Ceviz bu dönemde çok yararlı olduğunu biliyorum. Maydanoz yerdim sabahları artık yemiyorum düşüğe neden oluyomuş. Kırmızı ete önem vermeye başladım. Bu dönemde iyi beslendim beslendim. Yeterki bebişler iyi olsun
Bende beklediğim için senin yaşadıklarını yaşıyorum ama olmuyor[QUOTEbeklediğim ilibalon, post: 45407759, member: 738889"]Artik psikolojik olarak sanki kasıklarim agriyormus midem bulaniyormus gibi geliyor unutmak istiyorum hamilelikle ilgili herseyi sadece Allahima dua ediyorum hayirlisiysa nasip eder off vallahi şiştim
evet maydonoz yemeyın kızlar bıtkı cayları ıcmeyın yesılcy felan cımeyın odem atıyor sakınMaydanoz yemiycezmi yani şok oldum şimdi
Sağol canım bildiklerinizi paylaşın lütfenevet maydonoz yemeyın kızlar bıtkı cayları ıcmeyın yesılcy felan cımeyın odem atıyor sakın
Evet canım nette bak istersen bana yakın arkadaşımla yengem söylemişti, dereotu, maydanoz bunlar düşüğe sebep oluyomuş. Ben dereotu zaten sevmem ama maydanoz kahvaltıda iyi oluyoduMaydanoz yemiycezmi yani şok oldum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?