- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.721
Kesin belirleyici değil ama yüzde 70 kadında hamileyken lh hormonu yükseliyor bu sebepten ovulasyon testi pozitif çıkıyorOvulasyon testi belirleyici değil diye sen demiştin bana cnm ümidini kaybetme bak benim gebelik testi negatif çıktı ama hala ya erken yaptığımdan negatif çıktıysa diyorum
Kesin belirleyici değil ama yüzde 70 kadında hamileyken lh hormonu yükseliyor bu sebepten dolayı ovulasyon testi pozitif çıkıyor canım umut işte bu yüzden yaptımOvulasyon testi gebeliği gösteriyor mu ki ?
Sorma canım ya ama şu an çok kötü kasık ağrım başladı gelcek galiba of ya ofÇok zor demi hep vücudunu dinliyor insan hamilelik belirtisi arıyor. Ama varsa kanda çıkar artık senin tatlım
Kasık ağrısı hamileykende oluyo canımSorma canım ya ama şu an çok kötü kasık ağrım başladı gelcek galiba of ya ofben biraz daha geçsin öle gideyim die düşünmüştüm ama
İnşallah canım adet belirtilerim çok arttı pek umudum yok gibi ama hayırlısı
Bizim daha adet günümüz gelmedi dur bakalımKesin belirleyici değil ama yüzde 70 kadında hamileyken lh hormonu yükseliyor bu sebepten ovulasyon testi pozitif çıkıyor
Takılma boşver canım belki idrara daha düşmedi bilemeyiz :) bn senden baya umutluyum Allah hayırlısıni versin.Kesin belirleyici değil ama yüzde 70 kadında hamileyken lh hormonu yükseliyor bu sebepten dolayı ovulasyon testi pozitif çıkıyor canım umut işte bu yüzden yaptım
Tatlım bende öyleydim hatta hiç ama hiç umudum kalmamıştı rabbim ol deyince oluyorİnşallah canım adet belirtilerim çok arttı pek umudum yok gibi ama hayırlısı
Bende çok kızarım bu tarz fotolara insan olan zaten koymaz o tarz şeyler.Kızlar size bisey dicem konuyla hiç alakası yok ama ben yine diyeyim.. Az önce faceye girdim bir baktım bi kaç kişi yemek fotosu paylaşmış ki defalarca uyardım bu konuda insanları ve son durumumdan haberdar olan bir arkadaş baya güzel mamalar paylaşmış sinirden kendi sayfamda tekrar uyarı yaptım ama umursayacagini dusunmuyorum.. Hepiniz kullanıyoruz bu sosyal medyayı lutfen dikkatli olalım su an canım o kocaman pastayı öyle çekiyor ki anlatamam
Canım yarın inşallah . Kan değerime bakılcak sabahtan sonra bakar inşallahCanım sen doktora gittinmi kalp atışı duyuldumu
Sinir harbi yaşıyorum resmen görgüsüzlük yaptıklarıBende çok kızarım bu tarz fotolara insan olan zaten koymaz o tarz şeyler.
İnşallah canım Rabbim hayırlısı neyse onu versin yaşatsın inşaAllah :)Takılma boşver canım belki idrara daha düşmedi bilemeyiz :) bn senden baya umutluyum Allah hayırlısıni versin.
Tamam senin doktor sonucuna göre bende gideyimmi gitmeyeyimmi bakıcam. Alttan muayne olmak istemiyorum o yüzden bekliyorum birazCanım yarın inşallah . Kan değerime bakılcak sabahtan sonra bakar inşallah
Ahh canım yaa kıyamamKızlar size bisey dicem konuyla hiç alakası yok ama ben yine diyeyim.. Az önce faceye girdim bir baktım bi kaç kişi yemek fotosu paylaşmış ki defalarca uyardım bu konuda insanları ve son durumumdan haberdar olan bir arkadaş baya güzel mamalar paylaşmış sinirden kendi sayfamda tekrar uyarı yaptım ama umursayacagini dusunmuyorum.. Hepiniz kullanıyoruz bu sosyal medyayı lutfen dikkatli olalım su an canım o kocaman pastayı öyle çekiyor ki anlatamam
Kesinlikle katılıyorum. O kadar sinir oluyorum ki yediğini içtiğini gezdiğini tozduğunu yayınlayan insanlaraKızlar size bisey dicem konuyla hiç alakası yok ama ben yine diyeyim.. Az önce faceye girdim bir baktım bi kaç kişi yemek fotosu paylaşmış ki defalarca uyardım bu konuda insanları ve son durumumdan haberdar olan bir arkadaş baya güzel mamalar paylaşmış sinirden kendi sayfamda tekrar uyarı yaptım ama umursayacaginiozduğunu dusunmuyorum.. Hepiniz kullanıyoruz bu sosyal medyayı lutfen dikkatli olalım su an canım o kocaman pastayı öyle çekiyor ki anlatamam
Gebe olduğumu bilmesine rağmen yapmış ya bunu özellikle yapmış diye dusunmeye başladım ..bu kadar ego sahibi olmamalı insan bir de içindeki kıskançlık neler yaptırır insana bunu da öğrenmiş oldum .. Allah o kadının kalbine merhamet versin yanımda olsa doverdim onu !Ahh canım yaa kıyamambende çok kızıyorum çok gereksiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?