2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Ovulasyon testi belirleyici değil diye sen demiştin bana cnm ümidini kaybetme bak benim gebelik testi negatif çıktı ama hala ya erken yaptığımdan negatif çıktıysa diyorum
Kesin belirleyici değil ama yüzde 70 kadında hamileyken lh hormonu yükseliyor bu sebepten ovulasyon testi pozitif çıkıyor

Kesin belirleyici değil ama yüzde 70 kadında hamileyken lh hormonu yükseliyor bu sebepten dolayı ovulasyon testi pozitif çıkıyor canım umut işte bu yüzden yaptım
Takılma boşver canım belki idrara daha düşmedi bilemeyiz :) bn senden baya umutluyum Allah hayırlısıni versin.

Kızlar size bisey dicem konuyla hiç alakası yok ama ben yine diyeyim.. Az önce faceye girdim bir baktım bi kaç kişi yemek fotosu paylaşmış ki defalarca uyardım bu konuda insanları ve son durumumdan haberdar olan bir arkadaş baya güzel mamalar paylaşmış sinirden kendi sayfamda tekrar uyarı yaptım ama umursayacagini dusunmuyorum.. Hepiniz kullanıyoruz bu sosyal medyayı lutfen dikkatli olalım su an canım o kocaman pastayı öyle çekiyor ki anlatamam

Bende çok kızarım bu tarz fotolara insan olan zaten koymaz o tarz şeyler.

Ahh canım yaa kıyamam bende çok kızıyorum çok gereksiz

Kesinlikle katılıyorum. O kadar sinir oluyorum ki yediğini içtiğini gezdiğini tozduğunu yayınlayan insanlara İnsanlar artık afedersiniz bi wc deyim diye yazmıyor Alan var alamayan var. Her kes senin yediğini içtiğini görmek zorunda mı kardeşim?

Arkadaslar 10 yil aradan sonra tekrar hamile kalmak istiyorum ama olmuyor demistim 2 gun once test yaptım negatif cikti bugun 3 gun gecti ama âdet olmadım hala inşallah hamileyim d ir dua edin hamile cikayim kan testi y à ptirmayada korkuyorum negetif cik a r diye

Ahh canım yaa kıyamam bende çok kızıyorum çok gereksiz
Gebe olduğumu bilmesine rağmen yapmış ya bunu özellikle yapmış diye dusunmeye başladım ..bu kadar ego sahibi olmamalı insan bir de içindeki kıskançlık neler yaptırır insana bunu da öğrenmiş oldum .. Allah o kadının kalbine merhamet versin yanımda olsa doverdim onu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…