- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.701
Günaydın canım benim 3 gün geçti bende yaptım çıkmadı neden böle bunlar bilmem ama eczanede bi tanıdığım bu testler 10 gün geçtikten sonra doğru sonucu veriyor demişti ama bilemedimGunaydınn:) kızlarr benim bata 3gun var demin ilk idrarla test yaptım çıkmadı diye olsa silik de olsa çıkardı(
Canım üşütmüş olabilirsin. Dikkat et sıcak tut kendini. Ben üşüttügümde aynılarını yaşıyorum.Utanmaca yok soruyorum demişken kızlar vajinama bıçak saplanır gibi bişiler oluyor arada bebiş falan yoksa doktor yolu göründü sanırım adetten sonra
Yok çıkmazdı canım. İdrarda gebelik ancak adet gecikmesiyle çıkıyor.O yüzden umutsuzluga kapılma olurmu.Gunaydınn:) kızlarr benim bata 3gun var demin ilk idrarla test yaptım çıkmadı diye olsa silik de olsa çıkardı(
3 gün geçtiyse normalde idrarda çıkması lazım, ama bazen geç döllenme vs. sebeplerden dolayı hemen kandan idrara geçmiyor. İstersen 1-2 gün daha bekle sonra testi tekrarla ya da git bir kan testiyle bak. Kan testinde gebelik varsa kesin çıkar bu aşamada.Günaydın canım benim 3 gün geçti bende yaptım çıkmadı neden böle bunlar bilmem ama eczanede bi tanıdığım bu testler 10 gün geçtikten sonra doğru sonucu veriyor demişti ama bilemedim
Canim bende 2aydir sağ kasiğimda bi agrı oluyordu.zaman zaman artiyordu ağrısı.bi kaç defa acile gittim.idrar yolu enfeksiyonu dediler.ama degilmiş tüpe yerleştigi için oluyormuş.anlayamadilar.benim ikinci hamileligim tecrübeliyim ama bende anlayamadimcanım eğer gebelik varsa karın ağrısı yapar tabiki en belirgin belirtilerinden biri karın ve bel ağrısı
ay ne bileyim kızımda iki gün önce çıkmıştı ondan belki deKızlar ben adetim geçtikten sonra yaptığım halde ikinci çizgi çok ama çok silikti. o yüzden acele etmeyin edipde umutsuzluğa kapılmayın derim ben bir ablanız olarak :)
İnşallah hayırlısı arkadaşım merak ediyoruz tabi haklıyız ama çıkmayıncada yok diye düşünmeyin gününü bekleyin derim benay ne bileyim kızımda iki gün önce çıkmıştı ondan belki de
Canım sen gecen ay test yapmamismiydin peki hamilelik testiCanim bende 2aydir sağ kasiğimda bi agrı oluyordu.zaman zaman artiyordu ağrısı.bi kaç defa acile gittim.idrar yolu enfeksiyonu dediler.ama degilmiş tüpe yerleştigi için oluyormuş.anlayamadilar.benim ikinci hamileligim tecrübeliyim ama bende anlayamadim
Çünkü adet oldum sandim hiç ihtimali yok hamile olmamin diye düşündum.
Canım sen doktora gittinmi kalp atışı duyuldumuKızlarrr günaydınnnkızlar adet günü geçenlerr, adetine 2-3 gün kalanlarrr ümitsizliğe kapılmayın. Benden pay biçin. Adetim geçtikten 4 gün sonra kanda çıkmayıp 8.günde çıktıysaa Allahımın bildiği bişey vardırr. Kırmızı kartı görmeden üzülmeyin lütfenn Kırmızı kartı görenlerinde inşallah tez vakitte gelsin bebişleriii
AAA seninle biz aynıymışız ne güzelBendede oluyor
Allah yardımcın olsun kuzum hepimiz için hayırlısıKızlar kan testi verdim yarın alacağım dua edin ne olur
Çok zor demi hep vücudunu dinliyor insan hamilelik belirtisi arıyor. Ama varsa kanda çıkar artık senin tatlımAy canım inşallah yaa şu zamanlar öle bir geçmiyor ki anlatamam 3 gün geçti ama saatlaeri geçiremiyorum acaba olcak mı oldumu demekten
İlk hamileliğimde doktorum yeşil çay, maydonoz bunları yeme demişti. Bu doktorum öyle bir şey demedi. Ama yeşil çaydan bebeğini kaybeden arkadaşım vardı. Aklınızda olsun.Kızlar ben çok kahve içen birisiydim şimdi bir fincana düşürdüm kahvaltıyla çayı bıraktım zencefil suyu içerdim düşüğe yol açıyormuş bıraktım. Şekerli gıdaların tadına bile bakmamayı düşünüyorum. Bol bol su içiyorum. Çok yemiyorum. Bunlar benim yaptıklarım sizler neler yapıyorsunuz bildiklerimizi paylaşalımmı
Ayyy canım benim Allah razı olsun senden inşaAllah moral oldun biraz dün test negatif çıkınca çökmüştü moralim 3 günüm kaldı sarı akıntım başladı bu sabah hafif hafif hayırlısı bakalımKızlarrr günaydınnnkızlar adet günü geçenlerr, adetine 2-3 gün kalanlarrr ümitsizliğe kapılmayın. Benden pay biçin. Adetim geçtikten 4 gün sonra kanda çıkmayıp 8.günde çıktıysaa Allahımın bildiği bişey vardırr. Kırmızı kartı görmeden üzülmeyin lütfenn Kırmızı kartı görenlerinde inşallah tez vakitte gelsin bebişleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?