2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Gunaydınn:) kızlarr benim bata 3gun var demin ilk idrarla test yaptım çıkmadı diye olsa silik de olsa çıkardı(
Günaydın canım benim 3 gün geçti bende yaptım çıkmadı neden böle bunlar bilmem ama eczanede bi tanıdığım bu testler 10 gün geçtikten sonra doğru sonucu veriyor demişti ama bilemedim

Günaydın canım benim 3 gün geçti bende yaptım çıkmadı neden böle bunlar bilmem ama eczanede bi tanıdığım bu testler 10 gün geçtikten sonra doğru sonucu veriyor demişti ama bilemedim
3 gün geçtiyse normalde idrarda çıkması lazım, ama bazen geç döllenme vs. sebeplerden dolayı hemen kandan idrara geçmiyor. İstersen 1-2 gün daha bekle sonra testi tekrarla ya da git bir kan testiyle bak. Kan testinde gebelik varsa kesin çıkar bu aşamada.

canım eğer gebelik varsa karın ağrısı yapar tabiki en belirgin belirtilerinden biri karın ve bel ağrısı
Canim bende 2aydir sağ kasiğimda bi agrı oluyordu.zaman zaman artiyordu ağrısı.bi kaç defa acile gittim.idrar yolu enfeksiyonu dediler.ama degilmiş tüpe yerleştigi için oluyormuş.anlayamadilar.benim ikinci hamileligim tecrübeliyim ama bende anlayamadim
Çünkü adet oldum sandim hiç ihtimali yok hamile olmamin diye düşündum.

kızlar umut olsun diye söylemiyorum ama bat günü yapıp testte çıkmayanlar kesin yok diye üzülmesinler biraz daha sabır .ben erken gebelik testini tam bat günü yapmış olmama rağmen çıkmamıştı üzülüp ağlamıştım, ne yazıkki düşük lekelenmeleriyle 15 gün sonra öğrenmiştim. özellikle regl olmadım diye söktürücü vs almayın doktor verse bile 15 gün kesin geçsin

Kızlar ben adetim geçtikten sonra yaptığım halde ikinci çizgi çok ama çok silikti. o yüzden acele etmeyin edipde umutsuzluğa kapılmayın derim ben bir ablanız olarak :)

Canım sen gecen ay test yapmamismiydin peki hamilelik testi

Kızlarrr günaydınnn kızlar adet günü geçenlerr, adetine 2-3 gün kalanlarrr ümitsizliğe kapılmayın. Benden pay biçin. Adetim geçtikten 4 gün sonra kanda çıkmayıp 8.günde çıktıysaa Allahımın bildiği bişey vardırr. Kırmızı kartı görmeden üzülmeyin lütfenn Kırmızı kartı görenlerinde inşallah tez vakitte gelsin bebişleriii

Ay canım inşallah yaa şu zamanlar öle bir geçmiyor ki anlatamam 3 gün geçti ama saatlaeri geçiremiyorum acaba olcak mı oldumu demekten

Canım sen doktora gittinmi kalp atışı duyuldumu

İlk hamileliğimde doktorum yeşil çay, maydonoz bunları yeme demişti. Bu doktorum öyle bir şey demedi. Ama yeşil çaydan bebeğini kaybeden arkadaşım vardı. Aklınızda olsun.

Ayyy canım benim Allah razı olsun senden inşaAllah moral oldun biraz dün test negatif çıkınca çökmüştü moralim 3 günüm kaldı sarı akıntım başladı bu sabah hafif hafif hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…