- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.741
Birisi gorsn beğensn ay ben çok mutluyum bak ben her koşulda yiyip iciyorum modunda olan aklı zayıf egosu tavan yapmış beğenilme arzusu içinde yanmış tutuşmuş zihniyetler bunlar .. Vallahi kaç zamandır giremiyorum bu yüzden orayaKesinlikle katılıyorum. O kadar sinir oluyorum ki yediğini içtiğini gezdiğini tozduğunu yayınlayan insanlaraİnsanlar artık afedersiniz bi wc deyim diye yazmıyor Alan var alamayan var. Her kes senin yediğini içtiğini görmek zorunda mı kardeşim?
Bence bu sefer de gebe kalmazsan doktora görün.. En azından bisey varsa da tedavisi olur .. Erken teşhis diye bisey var sonuçta .. Oturup üzülmekten iyidirArkadaslar 10 yil aradan sonra tekrar hamile kalmak istiyorum ama olmuyor demistim 2 gun once test yaptım negatif cikti bugun 3 gun gecti ama âdet olmadım hala inşallah hamileyim d ir dua edin hamile cikayim kan testi y à ptirmayada korkuyorum negetif cik a r diye
Ayyy inşallah güzel haberlerin olur. Yaptır niye duruyosun ki. İdrarda kiminki hemen çıkıyor kiminki çıkmıyor. Kendi kendini yiyeceğine kuşkudan kurtulArkadaslar 10 yil aradan sonra tekrar hamile kalmak istiyorum ama olmuyor demistim 2 gun once test yaptım negatif cikti bugun 3 gun gecti ama âdet olmadım hala inşallah hamileyim d ir dua edin hamile cikayim kan testi y à ptirmayada korkuyorum negetif cik a r diye
Söyediklerine sonuna kadar katılıyorum.Birisi gorsn beğensn ay ben çok mutluyum bak ben her koşulda yiyip iciyorum modunda olan aklı zayıf egosu tavan yapmış beğenilme arzusu içinde yanmış tutuşmuş zihniyetler bunlar .. Vallahi kaç zamandır giremiyorum bu yüzden oraya
kesinlikle listeden çıkartma olayına katılıyorum. niye yaptın diye sorarsa da ifşa ettiğin pastalar yüzünden dersino sizin görmek istemediğiniz tarzda davranan insanları çıkarın listenizden, neden kendinizi sinir ediyorsunuz ki? Çıkarın gitsin. Ben böyle böyle baş edebildim.Ne diye üzeceğim güzel canımı ben, o istediği gibi takılsın, gözümden uzak olsunda... Şimdi başka bir konuya zıplayacağımben yeni yeni çocuk düşünmeye başladım ilk defa bu ay korunmasız ilişkiye girdim, ama yazılar arasında kahve azaltımı yazan vardı.Bir zararı olur mu ki ben çok fazla kahve tüketiyorum, çok seviyorum :/
Ayyy kızlar valla ben normalde 1 kahve fincanı içiyordum onu bile kestim. Bence kesinlikle o kadarı normalde bile zarar. Hemen kesemezsiniz ama biraz frenleyin kendinizi en aza düşürmeye çalışın bencekesinlikle listeden çıkartma olayına katılıyorum. niye yaptın diye sorarsa da ifşa ettiğin pastalar yüzünden dersinLady Strawberry bu arada türk kahvesi olayına bende takığım , sabah double fincan , öğlen ve akşamda 1 er fincanım var , nolcak halim bilmem
bu kadar yoğun içen biriyken ilk hamileliğimde fenaa bi tiksinti gelmişti bırak içmeyi kahvenin uzaktan kokusunu bile duymaya tahammülüm yoktu. ama noldu doğurdum 1 hafta sonra kahve aşerdimAyyy kızlar valla ben normalde 1 kahve fincanı içiyordum onu bile kestim. Bence kesinlikle o kadarı normalde bile zarar. Hemen kesemezsiniz ama biraz frenleyin kendinizi en aza düşürmeye çalışın bence
Tamam canım inşallah yarın bakarda yazarım burayaTamam senin doktor sonucuna göre bende gideyimmi gitmeyeyimmi bakıcam. Alttan muayne olmak istemiyorum o yüzden bekliyorum biraz
Tamam canım inşallah yarın bakarda yazarım buraya
Bende çok tüketiyorum ve şu an gamileysem zararı olurmu bilmiyorum ama engel olamıyorum kendime çok seviyorum gerçi az kahveli bol sütlü yapmaya başladım bebek dülğndüğümüzden berio sizin görmek istemediğiniz tarzda davranan insanları çıkarın listenizden, neden kendinizi sinir ediyorsunuz ki? Çıkarın gitsin. Ben böyle böyle baş edebildim.Ne diye üzeceğim güzel canımı ben, o istediği gibi takılsın, gözümden uzak olsunda... Şimdi başka bir konuya zıplayacağımben yeni yeni çocuk düşünmeye başladım ilk defa bu ay korunmasız ilişkiye girdim, ama yazılar arasında kahve azaltımı yazan vardı.Bir zararı olur mu ki ben çok fazla kahve tüketiyorum, çok seviyorum :/
Bence umut var çok okudum burda 2 lerde çıkıpta hamile olanı 0 çıkmamış sonuçta tatlım Ayy hadi inşaAllah :)Kızlar bulantım var diye bugün doktora gittim betaya da baktı 2,38 çıktı adetim pazar günü. Benim bu ay umudum kalmadı. İnşallah sizler güzel haber verirsiniz
Benim de umudum var ama sancı girdikçe kasıklarıma belime umudum azar azar gidiyor ama gebelik başlangıcında da oluyor gerçi aslında kafama takılan göğüslerim de çok az bi acıma var o da adete yakın oluyordu zaten başka bişi yok sanırım olmadı bu ay hayırlısı artıkKizlar bakalim bu ay nolcak bazi bellentilerim var blirtiler de tabi hayirlisi olsun hepimiz icin
Canım yarın inşallahCanım, senin keseye baktı mı doktor, gördü mü yani ? aynı gidiyoruz ya merak ettim
Canım yarın inşallahbi baksa rahatlıcam artık.
canım olsa en azından 5 falan çıkardı. Hayırlısı olsunBence umut var çok okudum burda 2 lerde çıkıpta hamile olanı 0 çıkmamış sonuçta tatlım Ayy hadi inşaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?