2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Birisi gorsn beğensn ay ben çok mutluyum bak ben her koşulda yiyip iciyorum modunda olan aklı zayıf egosu tavan yapmış beğenilme arzusu içinde yanmış tutuşmuş zihniyetler bunlar .. Vallahi kaç zamandır giremiyorum bu yüzden oraya

Bence bu sefer de gebe kalmazsan doktora görün.. En azından bisey varsa da tedavisi olur .. Erken teşhis diye bisey var sonuçta .. Oturup üzülmekten iyidir

Ayyy inşallah güzel haberlerin olur. Yaptır niye duruyosun ki. İdrarda kiminki hemen çıkıyor kiminki çıkmıyor. Kendi kendini yiyeceğine kuşkudan kurtul

Söyediklerine sonuna kadar katılıyorum.

o sizin görmek istemediğiniz tarzda davranan insanları çıkarın listenizden, neden kendinizi sinir ediyorsunuz ki? Çıkarın gitsin. Ben böyle böyle baş edebildim.Ne diye üzeceğim güzel canımı ben, o istediği gibi takılsın, gözümden uzak olsunda... Şimdi başka bir konuya zıplayacağım ben yeni yeni çocuk düşünmeye başladım ilk defa bu ay korunmasız ilişkiye girdim, ama yazılar arasında kahve azaltımı yazan vardı.Bir zararı olur mu ki ben çok fazla kahve tüketiyorum, çok seviyorum :/

kesinlikle listeden çıkartma olayına katılıyorum. niye yaptın diye sorarsa da ifşa ettiğin pastalar yüzünden dersin Lady Strawberry bu arada türk kahvesi olayına bende takığım , sabah double fincan , öğlen ve akşamda 1 er fincanım var , nolcak halim bilmem

Ayyy kızlar valla ben normalde 1 kahve fincanı içiyordum onu bile kestim. Bence kesinlikle o kadarı normalde bile zarar. Hemen kesemezsiniz ama biraz frenleyin kendinizi en aza düşürmeye çalışın bence

Ayyy kızlar valla ben normalde 1 kahve fincanı içiyordum onu bile kestim. Bence kesinlikle o kadarı normalde bile zarar. Hemen kesemezsiniz ama biraz frenleyin kendinizi en aza düşürmeye çalışın bence
bu kadar yoğun içen biriyken ilk hamileliğimde fenaa bi tiksinti gelmişti bırak içmeyi kahvenin uzaktan kokusunu bile duymaya tahammülüm yoktu. ama noldu doğurdum 1 hafta sonra kahve aşerdim

Bende çok tüketiyorum ve şu an gamileysem zararı olurmu bilmiyorum ama engel olamıyorum kendime çok seviyorum gerçi az kahveli bol sütlü yapmaya başladım bebek dülğndüğümüzden beri

Kizlar bakalim bu ay nolcak bazi bellentilerim var blirtiler de tabi hayirlisi olsun hepimiz icin
Benim de umudum var ama sancı girdikçe kasıklarıma belime umudum azar azar gidiyor ama gebelik başlangıcında da oluyor gerçi aslında kafama takılan göğüslerim de çok az bi acıma var o da adete yakın oluyordu zaten başka bişi yok sanırım olmadı bu ay hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…