- 5 Eylül 2014
- 2.097
- 2.792
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.801
Canım benim 2 haftadır var yani hamileliğimi öğrendikten sonra çok su içmeye başladım ondan da olabilir ama var yanii, ayy hadi inşallah bakalım ama sende var yaa ben hissediyorum sankiLady Strawberry g_mutlu @ANGIE79 kızlar ben çok fazla tuvalete çıkıyorum 1 bardak su içiyorum 10 dakika ya kalmıyor lavaboya sanki 10 bardak olarak geri dönüyor artık bariz olarak dikkatimi çekiyor sizin oldumu böyle yoksa psikolojik mi bebek varsa bile erken mi bunun için?
İnşallah canım ya bende umutlanmak istiyorum ama bel ve kasık ağrım çok hayırlısı inşaAllah :)Canım benim 2 haftadır var yani hamileliğimi öğrendikten sonra çok su içmeye başladım ondan da olabilir ama var yanii, ayy hadi inşallah bakalım ama sende var yaa ben hissediyorum sanki
Bel ağrısı bende de çok olmuştu ama Allaha şükür geçti ağrıyo ama öyle kopçak gibi ağrı değil. Hadi inşallah canımİnşallah canım ya bende umutlanmak istiyorum ama bel ve kasık ağrım çok hayırlısı inşaAllah :)
Canım artık önümüzdeki ay çalışmaları yoğunlaştırcaksın. Hayırlısı olsun tez vakitte inşallah alırsın haberiniKızlar benim akıntımın rengi koyulaşmaya başladı artık umudum gitmeye başladı sanırım adet olacağım dün gecede sabaha kadar karnım ağrıdı
Canım artık önümüzdeki ay çalışmaları yoğunlaştırcaksın. Hayırlısı olsun tez vakitte inşallah alırsın haberini
Ben bebek olmadan önce içim yanmaya başlamıştı ne yalan soyliyim ama çok hareket ediyorum hararet herhalde diyordum şimdi de aynı şekilde özellikle sabahları hemen suya yapisiyorum.. Ama çok sık tuvalete çıktığım söylenemezLady Strawberry g_mutlu @ANGIE79 kızlar ben çok fazla tuvalete çıkıyorum 1 bardak su içiyorum 10 dakika ya kalmıyor lavaboya sanki 10 bardak olarak geri dönüyor artık bariz olarak dikkatimi çekiyor sizin oldumu böyle yoksa psikolojik mi bebek varsa bile erken mi bunun için?
Korkma canım içini ferah tut dualarımız seninle sende duanı esirgeme ....Kızlar yatın tahıl sonuçları alacağım.ama cook korkuyorum
Aswen Allah razı olsun canım ama işte korku var olumsuz bir durum söz konusu olacak diyeKorkma canım içini ferah tut dualarımız seninle sende duanı esirgeme ....
Olmaaaaaz rahat ol :) olması için bir sebep mi var düşünme boyle şeyler Allah büyükAllah razi olsun canım.ama olumsuz birşey olur diye korkuyorum
İnşallah canım insallahOlmaaaaaz rahat ol :) olması için bir sebep mi var düşünme boyle şeyler Allah büyük
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"Aswen Allah razı olsun canım ama işte korku var olumsuz bir durum söz konusu olacak diye
İnsallah guzel sonuçlar alacaksın canım dua et icini ferah tur Allah yardımcın olsun. Senin icin dua edicem...Kızlar yatın tahıl sonuçları alacağım.ama cook korkuyorum
Aswen benim.şuan kasıklarda sancı var neden kiOlmaaaaaz rahat ol :) olması için bir sebep mi var düşünme boyle şeyler Allah büyük
Sağol canm allah razi olsunİnsallah guzel sonuçlar alacaksın canım dua et icini ferah tur Allah yardımcın olsun. Senin icin dua edicem...
O olur canım bende dün resmen rahim ağrısı çektim çok kötüydüm bütün gün nerdeyse uyudum.. Agrilar çok normal hiç korkma canımAswen benim.şuan kasıklarda sancı var neden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?