2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım benim 2 haftadır var yani hamileliğimi öğrendikten sonra çok su içmeye başladım ondan da olabilir ama var yanii, ayy hadi inşallah bakalım ama sende var yaa ben hissediyorum sanki

Canım benim 2 haftadır var yani hamileliğimi öğrendikten sonra çok su içmeye başladım ondan da olabilir ama var yanii, ayy hadi inşallah bakalım ama sende var yaa ben hissediyorum sanki
İnşallah canım ya bende umutlanmak istiyorum ama bel ve kasık ağrım çok hayırlısı inşaAllah :)

Kızlar benim akıntımın rengi koyulaşmaya başladı artık umudum gitmeye başladı sanırım adet olacağım dün gecede sabaha kadar karnım ağrıdı

Kızlar benim akıntımın rengi koyulaşmaya başladı artık umudum gitmeye başladı sanırım adet olacağım dün gecede sabaha kadar karnım ağrıdı
Canım artık önümüzdeki ay çalışmaları yoğunlaştırcaksın. Hayırlısı olsun tez vakitte inşallah alırsın haberini

Ben ne yapacağım bilmiyorum ya vajinusmustum ben şimdi ilişkiye girebiliyorum ama yinede çok ilerleyemiyor eşim kastığım için sizce bu yüzden hamile kalamıyor olabilirmiyim birde ben hiç orgazm yaşamıyorum kastığım için bunlar sebep olabilirmi ilişkiden sonra kalkmıyorum hatta ayaklarımı kaldırıyorum yukarı belli bir süre öyle yatıyorum ama yine olmadı ya
Canım artık önümüzdeki ay çalışmaları yoğunlaştırcaksın. Hayırlısı olsun tez vakitte inşallah alırsın haberini

Ben bebek olmadan önce içim yanmaya başlamıştı ne yalan soyliyim ama çok hareket ediyorum hararet herhalde diyordum şimdi de aynı şekilde özellikle sabahları hemen suya yapisiyorum.. Ama çok sık tuvalete çıktığım söylenemez

Aswen Allah razı olsun canım ama işte korku var olumsuz bir durum söz konusu olacak diye
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"

"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır ..
Bol bol bunu oku canım rahata ereceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…