2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Sen ne zaman kese görünümüne gittin canim
Salı günü gordum ben keseyi canım.. Doktorum git gel yapmıym diye de 2 hafta sonraya kalp atışı için çağırdı.. O ağrıları kafana takma dinlen uzat ayaklarını bebek yerleşirken o agrilar çok normal ...bende dün ağrılarım yüzünden doktoru aradım ayaklarını sıcak tut soğuktur bir de rahim genişliyor ondan agrin vardır dedi siddetlenirse gel stabil kalırsa sorun yoktur dedi yattım uyudum bende kalktigimda çok iyiydim.. Sende dinlenmeye bak canım çok yorma kendini ayaklarını da sıcak tut belini de aynı şekilde

Test ne zaman sonra

Hemşire bana yarın gel kese için gün soyelyim dedi

Verdim ama doktordan randevu da aldim
Özele gitmiyorsan sorun etme git doktora da söyle sonuçlarını.o da sana ona gore bir gün söyler gidersin tekrar .. Hemşire ile olacak iş değil zaten kan testi sonucunu doktorun gormesi şart.. Randevunu iptal etme canım

Devlet doktoruna aldım ama sonuçları öğleden sonra kağıt halinde alıyorum.ben internet üzerinden bakacağım şimdi doktora öyle gostersem bakar mi

Devlet doktoruna aldım ama sonuçları öğleden sonra kağıt halinde alıyorum.ben internet üzerinden bakacağım şimdi doktora öyle gostersem bakar mi
Sonuç kağıdı ile gidersen bakar tabiki canım.. Aynı hastanede test yaptırdiysan sisteme de düşer.sen öğleden sonra kağıdını al doktorun yanına çık ağrını sızını da anlat aklına takılanlar varsa onları da sor canım sonra o zaten değerlere gore sana yönlendirme yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…