- 2 Aralık 2011
- 1.171
- 3.373
- 133
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.781
cnm anladığım kadarı ile senin ilk değerin ile son değerin arasında 1 hafta var aslında değerin normal.. bu cimcime yada cimcimelerin görünmesi için henüz 1 haftan daha var.. bende öyle reglimin üstünden 2 gün geçmişti ilk değerim 476 çıkmıştı ama bunu kıyas kabul etme kimin ne zaman döllendiği önemli yani değerler üzerinden asla kimseyle kıyas yapma.. neyse ilk betadan sonra bi daha beta istemedi öyle ikiz mikiz muhabbetide hiç yapmadı, 2 hafta geçince gel keseyi görelim dedi ancak o zaman görebilmiştik ve öğrenmiştik ikiz olduğunu , mercimekten bile miniklerdi ve üstelik vajinal ultrason ile görebilmişti hemde.. şu an seninkini görememesi çok normal daha ilk betanın üstünden 1 hafta geçmiş en az 2 hafta geçmesi gerekiyor.. yani sen bence az daha sabret 1 haftaya netleşir durumun hakkında hayırlısı olsun cnmTatlım ben, adetim geçtikten 2 gün sonra baktırdığım değerler şu şekilde
24 mart 165
26 mart 466
30 martta 2800 beta hcg çıktı, son gün yani 30 martta keseyi küçük buldu, geç döllenme olmuş gibi dedi, ama değeri görünce, ailede ikiz var mı dedi, bulgular ve değerler öyle gibi dedi, şimdi küçük mü, ikiz mi, derdine düştümne diyosun????? bu arada kuzenlerim fln ikiz ailede var,
İki kişinin çok pisliği olmuyor canım ama elbet temizlenmesi gerekiyor duramam ben öyle :)) zaten yavaş yavaş yapıyorum eskisi gibi kendimi hırpalamiyorm yakında taşınicam zaten o yüzden detaya girmiyorumCanım dikkat et ama kendinee yaaaabu aylar önemliiii yapma yorma kendinii. Allah korusun lütfen dikkat et canım
cnm anladığım kadarı ile senin ilk değerin ile son değerin arasında 1 hafta var aslında değerin normal.. bu cimcime yada cimcimelerin görünmesi için henüz 1 haftan daha var.. bende öyle reglimin üstünden 2 gün geçmişti ilk değerim 476 çıkmıştı ama bunu kıyas kabul etme kimin ne zaman döllendiği önemli yani değerler üzerinden asla kimseyle kıyas yapma.. neyse ilk betadan sonra bi daha beta istemedi öyle ikiz mikiz muhabbetide hiç yapmadı, 2 hafta geçince gel keseyi görelim dedi ancak o zaman görebilmiştik ve öğrenmiştik ikiz olduğunu , mercimekten bile miniklerdi ve üstelik vajinal ultrason ile görebilmişti hemde.. şu an seninkini görememesi çok normal daha ilk betanın üstünden 1 hafta geçmiş en az 2 hafta geçmesi gerekiyor.. yani sen bence az daha sabret 1 haftaya netleşir durumun hakkında hayırlısı olsun cnm
Yok canım yormadm dinlene dinlene :)))ohh maşallah çok yormasaydın kendini yine de
İnşallah isimlerini koymak nasip olsun canımkız olursa cemre yada elifsu
erkek olursa da mümin olacak inşallah
amin canım inşallah :)İnşallah isimlerini koymak nasip olsun canım
inşallah cnm bide şunu merak ettim, değerini baz alıp ultrasonda görünür bu değerle deyiptemi göremedi keseyi? yoksa hiç bakmadan haftana göre daha küçüktür kese, biraz dahamı bekleyelim dedi?Sağol tatlım ya, çok küçük deyince bi de böyle değer çıkınca dün çok üzüldüm, şaşırdım, şimdi de zaman geçmiyor, c.tesi tekrar bakacak bakalım, allah hepsini korusun bize bağışlasın
Bence çok normal hatta çok güzel o vakitte 400 lerde olan oluyorKızlar BAT tan 4 gün sonra hcg değerimin 721 oldugunu öğrendim. Doktor yarın için tekrar değerlerine bakalım artışını kontrol edelim dedi. Sizce bu değer normal mi?
inşallah cnm bide şunu merak ettim, değerini baz alıp ultrasonda görünür bu değerle deyiptemi göremedi keseyi? yoksa hiç bakmadan haftana göre daha küçüktür kese, biraz dahamı bekleyelim dedi?
geç döllenme diil canım çünkü adetimin 15. Gününde en son değerlendirdik. Ya belim çok ağrıyor ayakta durunca. Test ortada yok diyorum bir yandan da kafam karışıyorBat tan önce yapınca ve geç döllenme olmuşsa böyle çıkıyor canım bence hamilesin Allah ın izniyle :)
geç döllenme diil canım çünkü adetimin 15. Gününde en son değerlendirdik. Ya belim çok ağrıyor ayakta durunca. Test ortada yok diyorum bir yandan da kafam karışıyorBat tan önce yapınca ve geç döllenme olmuşsa böyle çıkıyor canım bence hamilesin Allah ın izniyle :)
Canım benimde aynen böyle olmuştu biliyomusunLady Strawberry g_mutlu ANGIE79 kızlar ben çok fazla tuvalete çıkıyorum 1 bardak su içiyorum 10 dakika ya kalmıyor lavaboya sanki 10 bardak olarak geri dönüyor artık bariz olarak dikkatimi çekiyor sizin oldumu böyle yoksa psikolojik mi bebek varsa bile erken mi bunun için?
Hadi yaa Ayy inşaAllah :)Canım benimde aynen böyle olmuştu biliyomusun
değeriniz gayet normal keyfini çıkartın Allahın izniyle herşey güzel olacak deyin..Kızlar BAT tan 4 gün sonra hcg değerimin 721 oldugunu öğrendim. Doktor yarın için tekrar değerlerine bakalım artışını kontrol edelim dedi. Sizce bu değer normal mi?
anladım cnm yani benimde kafama takılan o oldu, yani bu değerle kesen daha belirgin olabilirdi muhtemel geç döllenmeden sebep kese küçük ama çoğul gebelikten dolayıda değer yüksek olabilir evet çok mantıklı , hadi bakalım hayırlısı diyelim azıcık sabırBaktı görmekte zorlandı, daha küçük ama geç döllenmeden olmuş olabilir dedi, olumsuz bişey görünmüyor, rahim duvarın ve içi güzel dedi, takip edelim yine c.tesi gel dedi, ama o arada sonuçlarım henüz çıkmamıştı, sonra öğlen sonuçlarım çıktı, aradım nedir durum diye, değerin baya yüksek işte ikiz olabilir mi muhabbetleri yaptı
amin canım amin sağolasın, aman iyi olsun da tek derdim oanladım cnm yani benimde kafama takılan o oldu, yani bu değerle kesen daha belirgin olabilirdi muhtemel geç döllenmeden sebep kese küçük ama çoğul gebelikten dolayıda değer yüksek olabilir evet çok mantıklı , hadi bakalım hayırlısı diyelim azıcık sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?