2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

cnm anladığım kadarı ile senin ilk değerin ile son değerin arasında 1 hafta var aslında değerin normal.. bu cimcime yada cimcimelerin görünmesi için henüz 1 haftan daha var.. bende öyle reglimin üstünden 2 gün geçmişti ilk değerim 476 çıkmıştı ama bunu kıyas kabul etme kimin ne zaman döllendiği önemli yani değerler üzerinden asla kimseyle kıyas yapma.. neyse ilk betadan sonra bi daha beta istemedi öyle ikiz mikiz muhabbetide hiç yapmadı, 2 hafta geçince gel keseyi görelim dedi ancak o zaman görebilmiştik ve öğrenmiştik ikiz olduğunu , mercimekten bile miniklerdi ve üstelik vajinal ultrason ile görebilmişti hemde.. şu an seninkini görememesi çok normal daha ilk betanın üstünden 1 hafta geçmiş en az 2 hafta geçmesi gerekiyor.. yani sen bence az daha sabret 1 haftaya netleşir durumun hakkında hayırlısı olsun cnm

Canım dikkat et ama kendinee yaaaa bu aylar önemliiii yapma yorma kendinii. Allah korusun lütfen dikkat et canım
İki kişinin çok pisliği olmuyor canım ama elbet temizlenmesi gerekiyor duramam ben öyle :)) zaten yavaş yavaş yapıyorum eskisi gibi kendimi hırpalamiyorm yakında taşınicam zaten o yüzden detaya girmiyorum

Sağol tatlım ya, çok küçük deyince bi de böyle değer çıkınca dün çok üzüldüm, şaşırdım, şimdi de zaman geçmiyor, c.tesi tekrar bakacak bakalım, allah hepsini korusun bize bağışlasın

inşallah cnm bide şunu merak ettim, değerini baz alıp ultrasonda görünür bu değerle deyiptemi göremedi keseyi? yoksa hiç bakmadan haftana göre daha küçüktür kese, biraz dahamı bekleyelim dedi?

Kızlar BAT tan 4 gün sonra hcg değerimin 721 oldugunu öğrendim. Doktor yarın için tekrar değerlerine bakalım artışını kontrol edelim dedi. Sizce bu değer normal mi?

Lady Strawberry g_mutlu ANGIE79 kızlar ben çok fazla tuvalete çıkıyorum 1 bardak su içiyorum 10 dakika ya kalmıyor lavaboya sanki 10 bardak olarak geri dönüyor artık bariz olarak dikkatimi çekiyor sizin oldumu böyle yoksa psikolojik mi bebek varsa bile erken mi bunun için?

Bide benim karnımın sol alt tarafı bariz şekilde kabarık gitgide daha belirgin oluyor böyle olan varmı inşaAllah bebiş beklerken başka bişi çıkmaz

inşallah cnm bide şunu merak ettim, değerini baz alıp ultrasonda görünür bu değerle deyiptemi göremedi keseyi? yoksa hiç bakmadan haftana göre daha küçüktür kese, biraz dahamı bekleyelim dedi?

Baktı görmekte zorlandı, daha küçük ama geç döllenmeden olmuş olabilir dedi, olumsuz bişey görünmüyor, rahim duvarın ve içi güzel dedi, takip edelim yine c.tesi gel dedi, ama o arada sonuçlarım henüz çıkmamıştı, sonra öğlen sonuçlarım çıktı, aradım nedir durum diye, değerin baya yüksek işte ikiz olabilir mi muhabbetleri yaptı

Bat tan önce yapınca ve geç döllenme olmuşsa böyle çıkıyor canım bence hamilesin Allah ın izniyle :)
geç döllenme diil canım çünkü adetimin 15. Gününde en son değerlendirdik. Ya belim çok ağrıyor ayakta durunca. Test ortada yok diyorum bir yandan da kafam karışıyor

Bat tan önce yapınca ve geç döllenme olmuşsa böyle çıkıyor canım bence hamilesin Allah ın izniyle :)
geç döllenme diil canım çünkü adetimin 15. Gününde en son değerlendirdik. Ya belim çok ağrıyor ayakta durunca. Test ortada yok diyorum bir yandan da kafam karışıyor

Canım benimde aynen böyle olmuştu biliyomusun

Kızlar BAT tan 4 gün sonra hcg değerimin 721 oldugunu öğrendim. Doktor yarın için tekrar değerlerine bakalım artışını kontrol edelim dedi. Sizce bu değer normal mi?
değeriniz gayet normal keyfini çıkartın Allahın izniyle herşey güzel olacak deyin..

Son düzenleme:
anladım cnm yani benimde kafama takılan o oldu, yani bu değerle kesen daha belirgin olabilirdi muhtemel geç döllenmeden sebep kese küçük ama çoğul gebelikten dolayıda değer yüksek olabilir evet çok mantıklı , hadi bakalım hayırlısı diyelim azıcık sabır

amin canım amin sağolasın, aman iyi olsun da tek derdim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…