2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Bende çok tüketiyorum ve şu an gamileysem zararı olurmu bilmiyorum ama engel olamıyorum kendime çok seviyorum gerçi az kahveli bol sütlü yapmaya başladım bebek dülğndüğümüzden beri

kendi kendimi avutuyorum belki hamile kaldığımda ilahi bir güç tarafından tiksinme fln gelir :/

ah dimi ya, bende c.tesi yeniden gidicem, yüksek çıktı ya , ikiz mi yoksa sıkıntılı mı ayyyyyyyyyyyy
İnşallah yoktur bişicikleri canım yaaa. Çok sıkıntılı bi dönem. Kanında çıkıyo hamilesin diolar ama pek bişi hissetmiosun bi bakılsaa? Şu ultrasonu ben bilsem doktora dicem ben bakıyım sen uğraşmaaa

hahaha ilahi, güldürdün beni, çok stres yapiyoruz ya, bi kese küçük diyo, bi değeri yüksek ikiz olabilir ondan küçük olabilir kese diyo, ah ah, bi geçirsek şu ayları

hahaha ilahi, güldürdün beni, çok stres yapiyoruz ya, bi kese küçük diyo, bi değeri yüksek ikiz olabilir ondan küçük olabilir kese diyo, ah ah, bi geçirsek şu ayları
cnm senin haftana göre çıkan en son beta değerin kaç? bende ikiz gebelik yaşadım yardımcı olabileceğim bişi varsa tecrübelerimi paylaşabilirim..

cnm senin haftana göre çıkan en son beta değerin kaç? bende ikiz gebelik yaşadım yardımcı olabileceğim bişi varsa tecrübelerimi paylaşabilirim..

Tatlım ben, adetim geçtikten 2 gün sonra baktırdığım değerler şu şekilde
24 mart 165
26 mart 466
30 martta 2800 beta hcg çıktı, son gün yani 30 martta keseyi küçük buldu, geç döllenme olmuş gibi dedi, ama değeri görünce, ailede ikiz var mı dedi, bulgular ve değerler öyle gibi dedi, şimdi küçük mü, ikiz mi, derdine düştüm ne diyosun????? bu arada kuzenlerim fln ikiz ailede var,

Canım keşke keseye baksaydı benimkide ama hcg değerini bekledi. Sonu hayırlı güzel olsunda beklicez tabi ama bu merak beni öldürüyo. Kendimi frenliyorum ama aklıma gelincede yapçak iş buluyorum zaman geçsin die canım iyi düşün iyi olsun ikiz olsun ayyyyyyy çok güzel yaaaaa

ah evet iyi olsun bizimle olsun, keşke ikiz de olsun, tek de olsun farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…