- 30 Mart 2016
- 1.373
- 1.456
- 48
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.761
Bende çok tüketiyorum ve şu an gamileysem zararı olurmu bilmiyorum ama engel olamıyorum kendime çok seviyorum gerçi az kahveli bol sütlü yapmaya başladım bebek dülğndüğümüzden beri
Bat tan önce yapınca ve geç döllenme olmuşsa böyle çıkıyor canım bence hamilesin Allah ın izniyle :)canım olsa en azından 5 falan çıkardı. Hayırlısı olsun
Ayyy hiç güleceğim yoktu Allah seni iyi etsin emikendi kendimi avutuyorum belki hamile kaldığımda ilahi bir güç tarafından tiksinme fln gelir :/
Hayırlısı olsun canım sabır diliyorum beklemek çok zor benim 3 günüm kaldı Asır sankiBende regl gunumu bekliyorum kizlar daha 8 9 gun var ins hic olmaz 'bende de belirtiler var
İnşallah yoktur bişicikleri canım yaaa. Çok sıkıntılı bi dönem. Kanında çıkıyo hamilesin diolar ama pek bişi hissetmiosun bi bakılsaa? Şu ultrasonu ben bilsem doktora dicem ben bakıyım sen uğraşmaaaah dimi ya, bende c.tesi yeniden gidicem, yüksek çıktı ya, ikiz mi yoksa sıkıntılı mı ayyyyyyyyyyyy
İnşallah yoktur bişicikleri canım yaaa. Çok sıkıntılı bi dönem. Kanında çıkıyo hamilesin diolar ama pek bişi hissetmiosun bi bakılsaa? Şu ultrasonu ben bilsem doktora dicem ben bakıyım sen uğraşmaaa
Benim adetimden sonra 454 çıkmıştı canım benim değerimde dusuktu daha varmış dur bakalım Allah büyükcanım olsa en azından 5 falan çıkardı. Hayırlısı olsun
cnm senin haftana göre çıkan en son beta değerin kaç? bende ikiz gebelik yaşadım yardımcı olabileceğim bişi varsa tecrübelerimi paylaşabilirim..hahaha ilahi, güldürdün beni, çok stres yapiyoruz ya, bi kese küçük diyo, bi değeri yüksek ikiz olabilir ondan küçük olabilir kese diyo, ah ah, bi geçirsek şu ayları
ohh maşallah çok yormasaydın kendini yine deyok kız evi temizledim 8de kalktim bu sabah uykum gelmedi
cnm senin haftana göre çıkan en son beta değerin kaç? bende ikiz gebelik yaşadım yardımcı olabileceğim bişi varsa tecrübelerimi paylaşabilirim..
Canım keşke keseye baksaydı benimkide ama hcg değerini bekledi. Sonu hayırlı güzel olsunda beklicez tabi ama bu merak beni öldürüyo. Kendimi frenliyorum ama aklıma gelincede yapçak iş buluyorum zaman geçsin diehahaha ilahi, güldürdün beni, çok stres yapiyoruz ya, bi kese küçük diyo, bi değeri yüksek ikiz olabilir ondan küçük olabilir kese diyo, ah ah, bi geçirsek şu ayları
Canım dikkat et ama kendinee yaaaayok kız evi temizledim 8de kalktim bu sabah uykum gelmedi
Canım keşke keseye baksaydı benimkide ama hcg değerini bekledi. Sonu hayırlı güzel olsunda beklicez tabi ama bu merak beni öldürüyo. Kendimi frenliyorum ama aklıma gelincede yapçak iş buluyorum zaman geçsin diecanım iyi düşün iyi olsun ikiz olsun ayyyyyyy çok güzel yaaaaa
Ben iyi olduklarına inanıyorum ama annelik yüreği bu demekkiah evet iyi olsun bizimle olsun, keşke ikiz de olsun, tek de olsun farketmez
inşallah canımm :)martta başaramayanlar, nisan da gebe kalmayı planlayanlar grubu kuralım :)) inanıyorum bu ay olacak artıııkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?