2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Çarşamba akşamı şiddetli bi krapla lekelenmem oldu. Acile gittim devamı gelecek diye. Beta hcg 474. Doktor değeri düşük buldu. Ama kanama göremedi. Vajinal ultrasonla baktı.7 gün rapor verdi. Progestan verdi. Salı günü gel keseyi görememiz gerek dedi. Dua edin kızlar çok korkuyorum. Bu lekeler beni çok üzüyor.

Allah yardımcın olsun canım bol bol dinlenmen lazım işi gücü bırak yat uzan ayaklarını sıcak tutmaya bak

Kızlar günaydın:) Ben de sabah hastaneye kan vermeye gittim. 2. kez değerlerime bakılacak artış düzenlimi diye. 2 gün önce HCG 721, progesteron 33 dü. Bakalım bugun ne olacak? Heyecanla bekliyorum.

Pozitif düşün. Negatif şeyler düşününce fiziksel olarak vücut da etkileniyor. Hayırlısı olsun diye dua et arkadaşım.Aklıan kötü şeyler getirme.

Kızlar günaydın:) Ben de sabah hastaneye kan vermeye gittim. 2. kez değerlerime bakılacak artış düzenlimi diye. 2 gün önce HCG 721, progesteron 33 dü. Bakalım bugun ne olacak? Heyecanla bekliyorum.
Bence yüksek çıkacak :))) hadi hayırlı haberler alırsın inşallah su mübarek cuma günü

Canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun. Bu dönem önemli dinlen kalkma fazla ve iyi düşün bebişin tutunmaya çalışıyor annesi güzel düşün dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…