- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.861
Aaa başladımı çok erken başlamış :)Midem bulaniyor
Hayırlı cumalar canım..günaydın kızlarr Cuma nız hayırlı bereketli olsun inşaAllah
Noldu tatlım hastalandınmı senGunaydınnn arkadaşlarrr:) benim sonuç belli ama sizleri takipteyim merak ediyorum:))
canım ben dun kanda baktırdım bata 3 kala. Sonuç 2.38 çıktı yani negatifNoldu tatlım hastalandınmı sen
Allah yardımcın olsun canım bol bol dinlenmen lazım işi gücü bırak yat uzan ayaklarını sıcak tutmaya bakÇarşamba akşamı şiddetli bi krapla lekelenmem oldu. Acile gittim devamı gelecek diye. Beta hcg 474. Doktor değeri düşük buldu. Ama kanama göremedi. Vajinal ultrasonla baktı.7 gün rapor verdi. Progestan verdi. Salı günü gel keseyi görememiz gerek dedi. Dua edin kızlar çok korkuyorum. Bu lekeler beni çok üzüyor.
Allah yardımcın olsun canım bol bol dinlenmen lazım işi gücü bırak yat uzan ayaklarını sıcak tutmaya bak
Pozitif düşün. Negatif şeyler düşününce fiziksel olarak vücut da etkileniyor. Hayırlısı olsun diye dua et arkadaşım.Aklıan kötü şeyler getirme.Çarşamba akşamı şiddetli bi krapla lekelenmem oldu. Acile gittim devamı gelecek diye. Beta hcg 474. Doktor değeri düşük buldu. Ama kanama göremedi. Vajinal ultrasonla baktı.7 gün rapor verdi. Progestan verdi. Salı günü gel keseyi görememiz gerek dedi. Dua edin kızlar çok korkuyorum. Bu lekeler beni çok üzüyor.
Bence yüksek çıkacak :))) hadi hayırlı haberler alırsın inşallah su mübarek cuma günüKızlar günaydın:) Ben de sabah hastaneye kan vermeye gittim. 2. kez değerlerime bakılacak artış düzenlimi diye. 2 gün önce HCG 721, progesteron 33 dü. Bakalım bugun ne olacak? Heyecanla bekliyorum.
Canım geçmiş olsun allah yardımcın olsun. Bu dönem önemli dinlen kalkma fazla ve iyi düşün bebişin tutunmaya çalışıyor annesi güzel düşün dua etÇarşamba akşamı şiddetli bi krapla lekelenmem oldu. Acile gittim devamı gelecek diye. Beta hcg 474. Doktor değeri düşük buldu. Ama kanama göremedi. Vajinal ultrasonla baktı.7 gün rapor verdi. Progestan verdi. Salı günü gel keseyi görememiz gerek dedi. Dua edin kızlar çok korkuyorum. Bu lekeler beni çok üzüyor.
Ağzından bal damlıyor canım:) İnşallah hayırlısıyla güzel haberleri alırım. 2 saate çıkar sonuçBence yüksek çıkacak :))) hadi hayırlı haberler alırsın inşallah su mübarek cuma günü
Hayırlısı tatlım demekki vakti var kuzucuğun sen kızınla ilgilenmeye devam :)canım ben dun kanda baktırdım bata 3 kala. Sonuç 2.38 çıktı yani negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?