2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Canım bende çatlıcam meraktan ama doktor cuma günü dedi ve bugün saati nasıl 2 yapçam bilemiyorumm. Ayyy inşallah hayırlı haberleri yazarım canımmm
inşaallah canım güzel haberler alırsın ... oyalanmaya bak bi şeylerle zaman geçer o zaman

Kızlar gittim geldim. Sağlık ocağı denilen yer ne kadar müthiş bir yermiş. Ben hiç gitmemiştim daha önce. Doktorla hemşireyle görüştüm. Daha önce beta hcg de görüldüğü ve kanama olmadığı için bir daha bakmaya gerek yok dediler pazartesi aç karna gel bütün tahlillerini yapalım dediler form doldurdular. Hatta hemşire kız cep numaramı vercem size istediğiniz zaman arayabilirsiniz dedi. Özelde bile bu kadar ilgi görmemiştim ben üstelik tahlillere dünyanın parasını ödemiycem. Kendimi avrupada hissettim bir an.

beni güldürdün Allah da seni güldürsün ...

Ha ha napim bacım alışmamışız ya
sağlık ocakları özel hastanelerden daha iyi davranır hale geldi daha öncelerden görseydin kavga eder çıkardın.. şimdi kaydın var orda seni özel olarak arayıp aşı günlerine çağıracaklar.. bizim bir aile hekimi var babamın oğlu öyle ilgili davranmıyor

Şükürler olsun bu günleride gördük. İnşallah hep böyle olur insanız sonuçta hepimiz üstelik iki canlıyız

Bende dün akşam film izliyoduk uyumuşum sabah gözümü açtım yataktayım hala uykum var sanırım tansiyonum düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…