2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

selin senin 3 nisan diil miydi? İnşallah tüm hissettiklerin belirtidir ve kırmızılar sana uğramaz canım:)

selin senin 3 nisan diil miydi? İnşallah tüm hissettiklerin belirtidir ve kırmızılar sana uğramaz canım:)
Allahım inşallah bi mucize sana da nasip eder mübarek cuma hürmetine sesimizi duysun inşallah beklemek zor tez zamanda hayırlı haberler olsun ınsallah)))

Sonuçlarım çıktı. Hcg 721 idi 2 gün sonra 1545 olmuş, progesteron 33.2 idi 33,5 olmuş. Progesteronum artış göstermemiş bir sıkıntı olurmuki?

kız sen beni çatlatçan hee kaç zamandır senin durumunu merak ediyorum hadi hayırlı haberler gelsin şu mübarek cuma günü hürmetine

geçen ay 26. gün oldum canım normalde 28 yada 27. gün oluyorum ben bugünden başladım beklemeye ama ağrısız uyandım sabah halada eser yok ağrılardan hayırlısı canım inşallah :)

Sonuçlarım çıktı. Hcg 721 idi 2 gün sonra 1545 olmuş, progesteron 33.2 idi 33,5 olmuş. Progesteronum artış göstermemiş bir sıkıntı olurmuki?
hayır hiç önemseme bunu gebelikte olur böyle genelde en yüksek değerler yumurtalama döneminde olur sen betaya odaklan onu takma kafana

kız sen beni çatlatçan hee kaç zamandır senin durumunu merak ediyorum hadi hayırlı haberler gelsin şu mübarek cuma günü hürmetine
Canım bende çatlıcam meraktan ama doktor cuma günü dedi ve bugün saati nasıl 2 yapçam bilemiyorumm. Ayyy inşallah hayırlı haberleri yazarım canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…