- 7 Aralık 2014
- 1.022
- 726
- 123
- 33
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.881
teşekkür ederim cnm. Evet yapıyor ücretsiz.Ben bişey sormak istiyorum. Sağlık ocakları beta hcg ölçümü yapıyormu
İnşallah beklediğin değer ama ben senin yerinde olsam beklemez gider başka yerde verirdim ))Kızlar ben kan vermiştim.dün sonucu bugün alacaktim sözde ama benim.kanı laboratuvara gondermemislerbugün göndereceklermis yarina kaldım
selin senin 3 nisan diil miydi? İnşallah tüm hissettiklerin belirtidir ve kırmızılar sana uğramaz canım:)Kızlar bugün işlerim çok yoğun malum ayı kapatıcam bugün yarın adet günüm dua edin bana sonuçlarınızda mübarek Cuma günü hürmetine güzel çıksın inşaAllah bol bol salavat çekin dua edin benide dualarınızda unutmayın :)
Evet dün yaptırdım ben hatta ve öğlen online hastaneye gitmeden siteden baktım sonucumada şükür ikimizde iyi gidiyoruz :)teşekkür ederim cnm. Evet yapıyor ücretsiz.
maşallah canım :)Evet dün yaptırdım ben hatta ve öğlen online hastaneye gitmeden siteden baktım sonucumada şükür ikimizde iyi gidiyoruz :)
Evet yapıyorBen bişey sormak istiyorum. Sağlık ocakları beta hcg ölçümü yapıyormu
Allahım inşallah bi mucize sana da nasip eder mübarek cuma hürmetine sesimizi duysun inşallah beklemek zor tez zamanda hayırlı haberler olsun ınsallah)))selin senin 3 nisan diil miydi? İnşallah tüm hissettiklerin belirtidir ve kırmızılar sana uğramaz canım:)
Çok sinir bozucu bi durum !Kızlar ben kan vermiştim.dün sonucu bugün alacaktim sözde ama benim.kanı laboratuvara gondermemislerbugün göndereceklermis yarina kaldım
Teşekkür ederizz ))) darısı tüm bekleyenlere insllh ))maşallah canım :)
Allah yardımcın ve müjdecin olsun canım hadi hayırlı haberlerle gelİş yerimin yanında sağlık ocağı var ben şimdi oraya gidip bi kan vereyim bakalım artmışmı benim beta hcg. Bana dua edin arkadaşlar
kız sen beni çatlatçan heeKızlarr bereketli, mucizeli, bol dualı bi cuma geçirmemiz dileğiyleeBende şimdi kan verdim inşallah iyi sonuçlar alıcam saat 14:00 de çıkıcak. İnşallah ulttasonda görebilirim bebeğimi. Dualarınızı eksik etmeyin canlar
geçen ay 26. gün oldum canım normalde 28 yada 27. gün oluyorum ben bugünden başladım beklemeye ama ağrısız uyandım sabah halada eser yok ağrılardan hayırlısı canım inşallah :)selin senin 3 nisan diil miydi? İnşallah tüm hissettiklerin belirtidir ve kırmızılar sana uğramaz canım:)
ohh maşallah canım :) bilmiyorum ki doktoruna sor bence gerekirse progestan verir kullanırsınSonuçlarım çıktı. Hcg 721 idi 2 gün sonra 1545 olmuş, progesteron 33.2 idi 33,5 olmuş. Progesteronum artış göstermemiş bir sıkıntı olurmuki?
hayır hiç önemseme bunu gebelikte olur böyle genelde en yüksek değerler yumurtalama döneminde olur sen betaya odaklan onu takma kafanaSonuçlarım çıktı. Hcg 721 idi 2 gün sonra 1545 olmuş, progesteron 33.2 idi 33,5 olmuş. Progesteronum artış göstermemiş bir sıkıntı olurmuki?
kız sen beni çatlatçan heekaç zamandır senin durumunu merak ediyorum hadi hayırlı haberler gelsin şu mübarek cuma günü hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?