- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #2.921
İnşallah canımHayırlısı olsun canım ...
İnşallah canım ya hayırlısı bakalım 2 güne belli olurYa ben adet günümden bir kaç gün önce akşam 9 da uyumaya başlamıştım
Canım progesteron hormonu kan değerlerinin içinde hangi kısaltmadan anlıyosun? Yada doktor istemezse çıkmıyo mu?ohh maşallah canım :) bilmiyorum ki doktoruna sor bence gerekirse progestan verir kullanırsın
İnan ki hiç hatırlamıyorum canım yaCanım progesteron hormonu kan değerlerinin içinde hangi kısaltmadan anlıyosun? Yada doktor istemezse çıkmıyo mu?
tansiyon düşük benimde revirde ölçtük 11-6 ama benim hep öyle ztn, neyse düzene gireriz ilerde umarım yaBende dün akşam film izliyoduk uyumuşum sabah gözümü açtım yataktayım hala uykum var sanırım tansiyonum düşük
Yok canım baş dönmem ama adetim gelecek gibi hissediyorum karnım şişti Kasıklarım ağrıyor
Zaten oturunca başlıyor ayağa kalkınca bişi yok sanırım otururken çalışırken çok dinliyorum kendimi ondan belkide uzanma imkanım yok tatlım işteyimo kasık ağrısı bende de oluyor, az geziyorum uzanıyorum filan geçiyor, sende bi denesen, ayaklarının altına yastık koy uzan
İnşallah canım ben oğluma hamileyken 8 e 5 le geziyodum leyla gibi :) doğumdan sonra normale döndü 12 ye 9 oldutansiyon düşük benimde revirde ölçtük 11-6 ama benim hep öyle ztn, neyse düzene gireriz ilerde umarım ya
Zaten oturunca başlıyor ayağa kalkınca bişi yok sanırım otururken çalışırken çok dinliyorum kendimi ondan belkide uzanma imkanım yok tatlım işteyim
Ahh bende hamile olsam inşaAllah ister kasığım ağrısın ister karnım inşallah bebişlerin iyidir canım :)Ah işte aynen ben, bi de dar kot fln giyince komple açıp oturuyorum düğmeleriztn gaz problemim var bide kasık ağrısı çıktı ohhhhh !
Ohhh MaşaAllah bebişe çok iyi yükselmiş görürsün inşallah canımKızlaarrrr beta hcg internetten sonucuma baktım 10658,54 çıkmış çok sevindimbirazdan doktora gidicem inşallah bakıcak bu değerlee
Ahh bende hamile olsam inşaAllah ister kasığım ağrısın ister karnım inşallah bebişlerin iyidir canım :)
Ohhh MaşaAllah bebişe çok iyi yükselmiş görürsün inşallah canım
Allah söyletmiştir belkiKız dur daha ikiz oldukları kesin değil, tahmin ediyor doktor sadece, hayırlısı işte, sağlıklı olsun da bir de olur
Allah söyletmiştir belki
Nasıl sevindim bi bilsenn. Ultrasonda görsem çok çok sevincem yaa. Bu değerle kalp atışı duyulurmuki acaba yaaa :) bi keseyi göreyim de kalp atışını da duyayım ohhh içim ferah ferah olcaklOhhh MaşaAllah bebişe çok iyi yükselmiş görürsün inşallah canım
inşallah canım benimde hayalimdir hep ikiz kızlar rabbim gönlüne göre versin :)ayy hadi inşallahhhh canım :) çok isterim.
inşallah duyarsın canım çok sevindim senin için maşallah size :))Nasıl sevindim bi bilsenn. Ultrasonda görsem çok çok sevincem yaa. Bu değerle kalp atışı duyulurmuki acaba yaaa :) bi keseyi göreyim de kalp atışını da duyayım ohhh içim ferah ferah olcakl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?