- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Mavili Pembeli
-
- #3.181
Canım nasılsın? Senin bat nezamandı? Niye böyle konuşuyosun amaaaHic belirtim yok kizlar umudum kalmadi...
Ben de galiba 3 gün geçince yapmıştım çıkmıştı. Aslında daha çok bekleyecektim dayanamadımGünüm geçti 3 gün oldu. Yarına kadar olmazsa yaparım belki
Kanda baktırırsan daha iyi olur canım. Bu arada çok geçmiş olsun demekki ikinci bebek nazlı olacak. Benimde ikinci gebeliğim bizimde hemen olmadı nazlı bebeğimizMeraba kızlar. .. bende aranıza yeni katıldım.. benim 4.5 yaşında 1 kızım war ona korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım. Ikinciyi yapmaya karar verdiğimde kötü bişeyle karsilastim pco... geçen sene nisan ayında korunmayi bıraktık progestan içtim bi kimyasal gebeliğim oldu 3 ay sonra tekrar progestanla boş gebelik gibi bişe oldu kese oluştu bebek yoktu. Sonrasinda 3 ay tekrar korundum. Bu ay bıraktık aynı anda spora başladım çok kilolu değilim ama doktor önerisiydi bu aydan çok umutluydum adetime 1 gün kala gebelik testi yaptım sonuç negatif dün yani pazar günü adet günümdü sadece sarı akıntım Wè hafif hafif adet sancısı gibi sancilarim oldu ama başka bişey yok. Bu arada goguslerim de hassaslık yumurtlama zamanından beri giderek artmakta yarın kanda baktirmayi dusunuorum erkenmi bilemiorum ama spora dewam edip etmicegimede karar wermem lazım benimle aynı durumu yaşayanlar warmi?
Günaydın canımm hala gelen giden yok biraz daha beklemek istiyorum test için korkuyorum tek çizgi görmekten çünkü büyük ihtimalle geç döllenme oldu :)Kızlar günaydın varmı yeni müjdeler :)
Ayyy bende çok heyecanlıyım ya bugün bi kan testi yaptırsanmı acabaGünaydın canımm hala gelen giden yok biraz daha beklemek istiyorum test için korkuyorum tek çizgi görmekten çünkü büyük ihtimalle geç döllenme oldu :)
Ben de Bugün 4 günü gecikmemin. Naapsam bilemedim.Ayyy bende çok heyecanlıyım ya bugün bi kan testi yaptırsanmı acaba
Canım çok bile beklemişsin hadi hemen test yap :)Ben de Bugün 4 günü gecikmemin. Naapsam bilemedim.
Evet burdan pek belli olmuyor canımSanirim kizlar bu kez hamileyim galiba hayalet czigiyi gordum bakalim siz greceniz mi ki tlfnda hic belli olmuyo dikkat edilince blli oluyo
Benim gelmeye başladı sanırım şimdiAyyy bende çok heyecanlıyım ya bugün bi kan testi yaptırsanmı acaba
Bence hemen kan testi yaptirmalisin.evdekilerle hiç uğraşma.Ben de Bugün 4 günü gecikmemin. Naapsam bilemedim.
Balim guzel bi gune guzel haberle basladim hadi devami gelor insaAllahGünaydın kızlaaaaarrrr.güzel başlayalim güzel geçsin tüm haftamız
Uzulmek yok bacim olacak gorde bak bu ay olmadimi obur ay olacak bak ben nezaman umitsizligi biraktim ve sanirimda hamileyim kan testi vericem iki gun snra yada yarin bakalim nolcak pozitif dusindum hep sizde oyle yapinBenim gelmeye başladı sanırım şimdi
Bende tam senin msja cvp yaziyordum:) ben çizgiyi göremedim ama tlfla çekince görünmeyebiliyor.sen gördüysen vardir bişeyler:) beta hcg ye baktiracakmisin bugün.Balim guzel bi gune guzel haberle basladim hadi devami gelor insaAllah
Tatlım gelecek ay için hazırlanmaya başla sakın üzülme demekki hayırlısı böyleymiş diye düşünmeyi unutmaBenim gelmeye başladı sanırım şimdi
Yok ya yarin ya oburgun baktirmayi dusunuyom ozele gidipte valla hemen ciksin sonuc istiyorum kani verio sabahi bekleyemicemBende tam senin msja cvp yaziyordum:) ben çizgiyi göremedim ama tlfla çekince görünmeyebiliyor.sen gördüysen vardir bişeyler:) beta hcg ye baktiracakmisin bugün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?