2016 mart'ta gebe kalmayı planlayanlar ve bekleyenler buraya!!!

Günüm geçti 3 gün oldu. Yarına kadar olmazsa yaparım belki
Ben de galiba 3 gün geçince yapmıştım çıkmıştı. Aslında daha çok bekleyecektim dayanamadım
Eğer adetlerin düzenliyse 3 gün geçmesi iyiye işaret bence. Yine de en iyi zamanı sen bilirsin, bekleyebiliyorsan biraz daha bekle derim.

Meraba kızlar. .. bende aranıza yeni katıldım.. benim 4.5 yaşında 1 kızım war ona korunmayi bıraktığım ay hamile kaldım. Ikinciyi yapmaya karar verdiğimde kötü bişeyle karsilastim pco... geçen sene nisan ayında korunmayi bıraktık progestan içtim bi kimyasal gebeliğim oldu 3 ay sonra tekrar progestanla boş gebelik gibi bişe oldu kese oluştu bebek yoktu. Sonrasinda 3 ay tekrar korundum. Bu ay bıraktık aynı anda spora başladım çok kilolu değilim ama doktor önerisiydi bu aydan çok umutluydum adetime 1 gün kala gebelik testi yaptım sonuç negatif dün yani pazar günü adet günümdü sadece sarı akıntım Wè hafif hafif adet sancısı gibi sancilarim oldu ama başka bişey yok. Bu arada goguslerim de hassaslık yumurtlama zamanından beri giderek artmakta yarın kanda baktirmayi dusunuorum erkenmi bilemiorum ama spora dewam edip etmicegimede karar wermem lazım benimle aynı durumu yaşayanlar warmi?

Kanda baktırırsan daha iyi olur canım. Bu arada çok geçmiş olsun demekki ikinci bebek nazlı olacak. Benimde ikinci gebeliğim bizimde hemen olmadı nazlı bebeğimiz

Sanirim kizlar bu kez hamileyim galiba hayalet czigiyi gordum bakalim siz greceniz mi ki tlfnda hic belli olmuyo dikkat edilince blli oluyo

Eklentiler

• 20160404_080239.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 44
Benim gelmeye başladı sanırım şimdi
Uzulmek yok bacim olacak gorde bak bu ay olmadimi obur ay olacak bak ben nezaman umitsizligi biraktim ve sanirimda hamileyim kan testi vericem iki gun snra yada yarin bakalim nolcak pozitif dusindum hep sizde oyle yapin

Bende tam senin msja cvp yaziyordum:) ben çizgiyi göremedim ama tlfla çekince görünmeyebiliyor.sen gördüysen vardir bişeyler:) beta hcg ye baktiracakmisin bugün.
Yok ya yarin ya oburgun baktirmayi dusunuyom ozele gidipte valla hemen ciksin sonuc istiyorum kani verio sabahi bekleyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…